Italija, Forlì
... svetlo zeleni barvi, majhni obliki in odlični kuhalni obstojnosti. Ti stročnice, ker so suhi, potrebujejo namakanje za nekaj ur pred kuhanjem, da postanejo mehkejši za vaše recepte. Zeleni azuki fižol azijskega izvora je primeren za vegane, vegetarijance, celiake in tiste, ki sledijo nizkokalorični prehrani, saj je revnejši z maščobami. Z vidika kulinarike se biološki zeleni azuki fižol lahko uporablja za pripravo juh.
Nemčija, Kassel
... certifikate in izpolnjujemo vse zahteve veljavnih evropskih standardov. Lahko vam ponudimo naslednje: -Zelenjava: Paradižnik, češnjev paradižnik, slivov paradižnik, paprika, čili, krompir, grah, zeleni fižol, sladki grah -Sadje: Lubenica, melona, medena melona, sladkorna melona, jagode, breskve, nektarine, pomaranče, limone Z veseljem smo vam na voljo za osebni pogovor. Prav tako nas lahko kadar koli kontaktirate po e-pošti ali telefonu. Hvala za vašo pozornost.