Belgija, Heppignies
...ki so nujne za naše nove izdelke, zasnovane za privabljanje. Kajti kulinarične preference vaših strank se prav tako spreminjajo. Zato je nujno, da to spremembo predvidimo! Pri FOOD PARTNERS CO so torej izdelki tisti, ki naredijo razliko... Kontaktirajte nas brez odlašanja, da se pogovorimo o vašem projektu.
VEGA MANCHA je mednarodna blagovna znamka mlečnih izdelkov, ki jih izdelujejo QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS in QUESERIA LAFUENTE. Naša tradicionalna kmetija ovčjega sira se nahaja v majhni vasici pastirjev, nedaleč od Albaceteja, v regiji La Mancha. Naš sir je izdelan po starodavnih postopkih, ki mu dajejo posebno aromo in kakovost, saj je narejen iz 100 % lokalnega ovčjega ml...
Francija, Ploërmel Cedex
...Enakovredno 66 rumenjakom na kg. Pasterizirani rumenjaki se uporabljajo za pripravo krem, glazur, quichejev, peciva in še več. Izdelano iz jajc, znesenih v Franciji.
...Bele palete s premerom 42 mm in debelino 15 mm Pasterizirani zamrznjeni izdelki za kuhanje Tipičen okus brandade parmentière - note peteršilja, česna in rib...
...Inženiring hrane se ponaša z obsežno ponudbo rezervoarjev za vse različne potrebe po skladiščenju: za vodo, vino, pivo, tekoče prehrambene snovi, kot so sokovi, koncentrati zelenjave in sadja, fermentirani ali pasterizirani izdelki, kot so mleko in mlečni izdelki. Zahvaljujoč desetletnemu znanju na področju načrtovanja in razvoja tovrstnih naprav lahko našim strankam ponudimo izdelek, ki je zelo...
...marmelada, pestil, köme, cezerye, sladoled, tofi sladkor, trde bonbone, mehki bonboni, žele in tako naprej. Tofee, sok, karamel itd. izdelki so prav tako industrijska uporaba. Vsi NUTRİ® izdelki so proizvedeni v skladu s Turškim prehranskim kodeksom. Ne vsebuje alergenih snovi, je Halal certificiran.
Belgija, Uccle
...visokokakovostnih materialov, ki se kuhajo v naših delavnicah, kot je vanilija, ki se infundira, karamel, ki je domač, skupaj z zrnji kave, ki se ponovno pražijo za dodatno aromo,... Zaradi tega je Sikou prepoznan kot obrtniški izdelek s strani belgijske "Komisije za obrt" in so njegovi izdelki certificirani kot 100% ekološki, čeprav je ekološka certifikacija dodeljena že pri 95% ekoloških sestavin. Ne...
Francija, Lamballe-Armor
Légum’party je blagovna znamka predelanih zelenjavnih izdelkov Coopérative Le Gouessant. Od leta 1964 je vključena v sektor gomoljne zelenjave, njena paleta zelenjave (iz našega omrežja članov) je namenjena Restauration Hors Domicile (RHD). Ponujata se dve vrsti krompirja, ki ju odlikujeta dva nivoja kuhanja: blanširan in kuhan. Ti izdelki so zagotovljeni kot ne-pasterizirani, brez konzervansov...
Francija, Clichy
... paro, bodisi mešanico zraka in pare, bodisi postopek potapljanja. Avtoklavi so statični ali rotacijski. Prilagodijo se lahko majhnim in srednjim proizvodnim enotam, prav tako pa tudi velikim delavnicam. Podjetje je specializirano za živilsko in farmacevtsko industrijo. Ponujajo prilagojene rešitve za vsak tip proizvodnje: izdelki dolge trajnosti, pasterizirani izdelki, vakuumski izdelki, vse vrste embalaže, specifični farmacevtski izdelki… STERIFLOW je prisoten na vseh 5 kontinentih in v 110 državah.
Belgija, Veerle-Laakdal
... postrežbo (kuhana in oluščena jajca, predkuhana umešana jajca in jajčne rolade). Naši izdelki so na voljo v različnih velikostih in oblikah embalaže skozi vse leto. Vsi naši izdelki so pasterizirani in vam vedno zagotavljamo najvišjo kakovost. Odkrijte tukaj našo široko paleto jajčnih izdelkov in nam sporočite, kateri izdelki najbolje ustrezajo vašim potrebam. Vedno smo pripravljeni prisluhniti vašim pričakovanjem.
... (vakumsko pasterizirani) ali dnevno sveži. Naši kupci so po vsej Evropi in delujejo v prehrambeni industriji, gostinstvu ter v maloprodaji. Poleg tega naše podjetje izpolnjuje najvišje standarde kakovosti: IFS in BRC.
Turcia, Ayvalik, Balikesir Province
... in pasterizirani, vakuumsko pakirani in zamrznjeni. Mehkužci so podvrženi toplotnemu šoku, ki odstrani mikroorganizme, bakterije in strupene snovi ter ohrani vse lastnosti izdelka: okus, teksturo, tkiva. Nato so vakuumsko pakirani v plastične vrečke za živila, pakirani so v porcijah: Coquina 250 g neto. Školjke 500 g neto. Vakuumsko pakiranje skupaj s predhodnim procesom sterilizacije podaljša trajnost izdelka v pogojih: - Sveže do 15 dni. - Zamrznjeno do 24 mesecev. Na voljo imamo meso ježa (Erinaceus europaeus) v stekleni posodi 80 g. Na voljo imamo še več izdelkov po povpraševanju.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo