Nizozemska, Bv Nijkerk
...Črni poper je cvetoča vinska trta iz družine Piperaceae, ki jo gojijo zaradi njenega sadja, ki se običajno posuši in uporablja kot začimba in aromatična snov. Ko je posušeno, se sadje imenuje poprova zrna. Ko je sveže in popolnoma zrelo, ima premer približno 5 milimetrov (0,20 inča), temno rdečo barvo in, kot vse koščičaste sadeže, vsebuje en sam seme. Poprova zrna. barva: Modra velikost: 30, 32, 34, 36...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Vino: Zrelo v hrastovih sodih, ta čudovit chardonnay iz vinograda starih trt Chantemerle izraža velikodušen in poln značaj. Maslene in vaniljeve note se z ravnotežjem in poželenjem prepletajo z aromami breskev, citrusi, suho sadje (lešnik) ter kančkom blagih začimb. Burgundski značaj se skorajda izžareva iz te lepe, soglasne in zelo uspešne steklenice! Steklenica, ki se bo sama zadostila, a bo...
Španija, Olite, Navarra
...Barva: slamnato rumena. Svetla. - Arome: zelo intenzivne, zrelo sadje, ki združuje zrelo sadje (banane in ananase) s citrusi, ki mu dajejo svežino. - Usta: to glicerinasto vino s sladkim začetkom je široko in zaobljeno, z notami zrelega sadja in medu. Dotik kislosti mu daje svežino in ravnotežje v ustih, kar ga naredi dolgega in zrelega, a hkrati svežega in dobro uravnoteženega.
Francija, Pantin
...čokolade, cedre in začimb. Ob mešanju prevladuje dobro zrelo sadje. V ustih napad poteka z lepo gostoto, zelo okroglo, z močnimi in finimi tanini. Izražajo se lesnate, vanilijeve note in koščki češnje na lepi dolžini „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Letnik 2008 Rdeče vino – Bordeaux supérieur Barva granat, rubinasti odsevi. Nos je razcvetel na lepih majhnih rdečih jagodah v marmeladi (jagoda, ribez, malin), z žar in začinjenim pridihom. Usta so mehka, sveža, z obdanimi tanini in natančnimi aromami. Krojen stil, ...
Francija, Auxerre
...Nez eleganten, uravnotežen in bogat z aromami (mora, kava, zrelo rdeče sadje, sladki koren, moka, začimbe in kardamom) Bouche krožna in z lepo gostoto. Usta so polna in združujejo note sveže mora, ribez, malin ter rdečega jagodičevja (ribeza) z opečenimi aromami, pa tudi čokolade in moke. Accord metvin suhe mesnine, rdeče meso, belo meso, divjačina, perutnina, začinjena jed, trdi ali modri...
Francija, Roye
...Vsebnost CBD med 5% in 15% - Legalna CBD cvetlica Aromatične note: Citrusi (limone, zrelo sadje), sladke, zemeljske Okus: močan, intenziven in svež Učinki: Cerebralni - Intenzivna sprostitev, pomaga pri boju proti anksioznosti in nespečnosti...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Vinifikacija Vinifikacija poteka po tradicionalni metodi. Fermentacija v steklenici se izvaja z naravnimi sladkorji grozdja. Degustacija med 6 in 8 °C Oko: Svetlo rumena Nos: Rumeno sadje Usta: Fine in kompleksne arome, ki spominjajo na zrelo breskev in nektarino. Živahen, skoraj živčen napad. Široka in okrogla usta. Ravnotežje: Brut...
Francija, Roubia
... vijoličnimi odtenki. Zrelo sadje se izraža na finih taninih. Vino je dobro strukturirano in intenzivno zahvaljujoč prisotnosti Syrah. Odsotnost dodanih sulfitov omogoča poudarjanje sadja.\n\nKOMBINACIJA JEDI IN VINA\nKasoulet, mediteranske jedi\nNajbolje se uživa pri 16°/17°\n\nVolumen (L): 0,75\nBruto teža (kg): 1,2"}...
Portugalska, Lisboa
...KORENINE Žvečilni gumi z okusom jagode x zračni mehurček Hibrid Hidroponičen VIDEK Zelo svetlo zelena Brez listov Zelo kompakt Oranžni in rjavi pestiči AROMA/OKUS Sladko Sadje Zrelo...
Španija, Murcia
...Cabernet sauvignon, tempranillo in garnacha. Intenzivna češnjeva barva z vijoličnimi odtenki, globoka in svetla. Na nosu ima dobro intenzivnost s čistim in izrazitim aromatičnim značajem, ki spominja na zrelo sadje z elegantnim pridihom vijolice. Ustni občutek je nežen, opazni tanini v kombinaciji s cvetličnimi odtenki vodijo do dolgega in elegantnega pookusa. Vrsta vina: Mlado rdeče vino Grozdje: Cabernet sauvignon, tempranillo in garnacha DO: DO Penedès Država izvora: Španija Alkoholna vol.: 13% Leto: 2020...
Italija, Piglio
...Intenzivna rdeča barva z rubinastimi odsevi. Na nosu se pojavljajo zrelo rdeče sadje, predvsem višnje in češnje. V ustih je močan in hkrati mehak z notami sladkega korena. V zaključku, ki je zelo dolgotrajen, se s konsistentnostjo in ravnotežjem vračajo toni, izraženi na nosu.
...morski sadeži in ribe, suho sadje, zelenjava (obdelana z blanšanjem, sušenjem ali vlaganjem), obroki pripravljeni za uživanje, sir (ne more se vsak sir vakuumsko pakirati), testenine, rezanci, popolnoma suhi žitarice, koruzna zrna, arašidi itd. Model: WEP-430A Največja širina folije: 400 mm Največji premer folije: 300 mm Globina posode: ≤120 mm Napetost: 3.5-6KW Prilagoditev moči: 380V(220V)50/60H, 3p Hitrost pakiranja: 1~3 krogi/min Skupna velikost: 1050X720X940 mm Neto teža: 245 kg Kompresor za zrak: 0.6-0.8(Mpa) Tip pakiranja: MAP...
Francija, St Vincent Rive D'olt
...Njegova intenzivna črna barva ima temno vijolične odtenke. Ta kompleksno vino je sestavljeno iz več arom: temno sadje (maline, borovnice), začimbe (poper, vanilija) in kanček sladkega korena pri staranju. Te arome spremljajo fino obloženi tanini, kar vse skupaj tvori popolno ravnotežje. Njegova bogata in močna struktura mu daje velik potencial za zorenje.
Španija, Almansa
...Zrelo sadje, postopek lahke fermentacije, namakano v vodi, iz katere se odstrani lupina in se pojavi bela zrna, izvaja postopek ročnega in mehaničnega sušenja pri temperaturah med 78-80°C, začenši z vlažnostjo 8%.
Španija, Peligros
...Zrelo, zdravo, čisto i sušeno voće paprike Capsicum annum ili Capsicum longum. Trenutno prodajemo samo ñoras iz Španije. Format: vreća od 1 kg, kutija od 10 kg...
Nemčija, Halle
„Seveda seveda“ - NutriPur pomeni 100% okus in naravnost. Danes je žal treba ugotoviti, da mnoge hrane vsebujejo barvila, arome, konzervanse in velike količine sladkorja. NutriPur si je zato zadal cilj, da na trg prinese izdelke, ki so brez dodatkov. To je mogoče zahvaljujoč nežni sušenju z zamrzovanjem. Sadje se pobira zrelo na soncu in nato hitro zamrzne. V vakuumu se mu odvzame tekočina, kar...
Kot tretja generacija naše družinske podjetja Birlik Meyvecilik A.Ş., ki ima 64-letno trgovinsko zgodovino, skrbno gojimo sadje v naših in posebnih sadovnjakih, ki so certificirani po Global-GAP (Dobre kmetijske prakse). Zrelo sadje, ki ga ročno obiramo v vrhuncu zrelosti, ohranja svoje arome skozi letne čase s pomočjo naravne sušilne metode Gourmeturk. Vsak kos sadja se suši v zaprtem sistemu...
Turcia, Bursa
Sadje in zelenjava, pridelana v naši regiji, se razlikujeta po aromi in barvi od tistih v drugih regijah. Večino suhega sadja in zelenjave pridelujemo v naših lastnih vrtovih. Pobiramo popolnoma zrelo sadje v zaprtih sistemih.
Belgija, Verviers
Ljubitelji plemenitih in rafiniranih okusov, od fine slaščice do gostega in močnega čokolade, od okusnega sladoleda do sorbeta, ki se topi kot zrelo sadje, Jean-Philippe Darcis zna z njimi ravnati kot pravi čarovnik. Združuje tradicijo in ustvarjalnost v mojstrskem znanju, ponovno izumlja snov, ki se razkriva v subtilnih kombinacijah, da neskončno osvobodi bogate in izvrstne dišave. Makroni so...
Svinjsko meso (sveže, zrelo, kuhano) jagnjeta, piščanci, zajci, susianella, porchetta...
Italija, Valsamoggia
Da bi zagotovili, da so organoleptične lastnosti sadja na najvišji ravni, sledimo proizvodni verigi naših majhnih lokalnih proizvajalcev, pri čemer dajemo prednost starim sortam, ki so manj produktivne, a bolj pristne in bogate z antioksidanti, ter izbiramo le najboljše sadje, zrelo na soncu in neobdelano. Tako intenzivne barve so namreč znak dobre kakovosti. V našem laboratoriju obdelujemo sadje...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play