Združeno kraljestvo, London
Kljub delu v nekaterih najboljših londonskih restavracijah, kot sta The River Café, The Ivy in Pont De La Tour, se kuhar in lastnik Matt Kemp smatra za samouka. Začel je slediti receptom že v mladosti. In kot vsakdo, je začel z dokaj mešanimi rezultati; ‘Uničil sem vse, kar sem poskušal skuhati prvič! A vedno sem se učil iz svojih napak.’ Usposabljanje pod 3-zvezdnim kuharjem Michaelom Guérardom...
Poljska, Kraków
...Klasična stavba, ki se nahaja v srcu Kazimierza, čaka na vse goste, ki si želijo udobno počivati. Prijetne, udobne in stilne sobe zagotavljajo počitek v luksuznem okolju. V vsaki sobi je kopalnica. Slikovit, oblikovalski bar v preddverju čaka na goste, ki si želijo sprostitve v udobnem naslonjaču. V hotelski restavraciji, ki jo vodi izjemen kuhar, lahko poskusite izvrstne jedi. Kombinacija...
Francija, Paris
Idejno lociran nasproti Tuilerijskega vrta, med Place de la Concorde in Muzejem Louvre, Le Meurice, petzvezdični hotel, od leta 1835 velja za dragulj francoskih palač. Sedem nadstropij ima svoje lastne svetove, s 160 sobami, okrašenimi v slogu, ki spominja na čas Ludvika XV. Restavracija: Le Meurice ponuja izbiro nepozabnih gastronomskih trenutkov. Mednarodno priznani kuhar Alain Ducasse je...
Francija, Paris
... druge dogodke po meri v edinstvenem okolju, kjer je prijaznost na prvem mestu, raznolikost jedi in trendna dekoracija pa sta zagotovljena. BUSTRONOME: sodobna sezonska jedilnica, odprta svetu, a z odločnim francoskim pridihom. Njegov kuhar, ki prihaja iz gastronomskega sveta, dokazuje, da se tehnika in terroir, estetika in tradicija harmonično združujejo na krožniku. BUSTRONOME: užitek za brbončice in oči popotnika. Med kosilom, popoldansko malico ali večerjo je vsaka pot preizkušnja.
Belgija, Paliseul
Vsak dan boste uživali v zajtrku, ki vključuje široko izbiro jedi, kot so svež kruh, pekovski izdelki, čaj in kava. Poleti se lahko sprostite na terasi v vrtu. Če bo vreme nekoliko oblačno, se lahko namestite v hotelskem salonu. Pozimi se lahko udobno namestite ob kaminu in uživate v kozarcu kuhanega vina. Zvečer boste lahko uživali v čudoviti večerji, ki jo pripravi kuhar hotela Chalet-sur-Lesse...
Madžarska, Budapest
... naslednje dejavnosti: - upravljanje virov, prodajnih in marketinških procesov, tako da se proizvajalec lahko osredotoči na proizvodnjo, - omogočanje domačega in mednarodnega vstopa na trg v enem tednu. Brez stroškov za proizvajalca. Storitve bodo temeljile na 20% uspešnem proviziji. Edini plačnik bo kuhar ali restavracija, ki kupuje izdelek. Podjetje je že sodelovalo predvsem s poljskimi...
Belgija, Durbuy
... naše tematske menije in ugodne pakete. Hotel ima 13 sob, vse so opremljene in nudijo brezplačen WiFi v celotnem objektu, vse to v toplem in prijaznem vzdušju. Za kosilo, skupinsko večerjo ali večerjo v dvoje, restavracija La Calèche ponuja prijeten ambient in zelo raznoliko jedilnico. Ob vsaki sezoni, prazniku ali dogodku, kuhar pripravi okusne menije. Ti se redno spreminjajo. Odkrijte jih v naši rubriki "Meni".
Združeno kraljestvo, Leicester
... Leicester Campus, ki leži na obrobju kozmopolitskega mestnega središča Leicester. Ne glede na vaše potrebe, ne glede na to, kako velika ali majhna je vaša prireditev, bomo z veseljem pomagali, da bo vaš dogodek uspešen. Osrednji del naše ponudbe je naša fantastična hrana, ki jo ustvarja naš nagrajeni izvršni glavni kuhar. Naša ekipa je strastna pri zagotavljanju najboljših možnih sredstev za ustvarjanje...
Francija, Saint Tropez
... se okoli čudovitega bazena v parku. La Bastide Saint Tropez svojim gostom nudi fitnes in lepotni salon, ki ponuja masaže, lepotne tretmaje in tretmaje za telo. Mlad kuhar Nicolas Sintes v obeh restavracijah La Bastide ponuja rafinirano kuhinjo, polno finih okusov. Bistro La Bastide ponuja kratko jedilnico z lokalnimi okusi, medtem ko restavracija L'Olivier omogoča kuharju, da izrazi svoj talent.
Danska, Frederiksberg
... pripravljena kot grška buffet in postavljena tako, da si jo lahko vzamete. Naša grška hrana obsega 10 različnih avtentičnih grških jedi, ki jih pripravi naš lastni grški kuhar. Poleg tega lahko naročite našega kuharja, ki pripravi grško hrano na vašem praznovanju in jo postreže za vas. Grška vina so prav tako na voljo skupaj s hrano, ki se ujemajo z grško buffet. Imamo številna različna vina, kot so Nemea, retsina, kritikos, ouzo, metaxa in še mnogo več. Oglejte si naše paketne ponudbe na www.zorbas.dk in naročite.
Združeno kraljestvo, Fulwood
...Ker sem odraščal v italijanski družini, moja prehrana v zgodnejših letih priznano ni bila najboljša, vse je bilo osredotočeno na belo testenino, različne sire in kremne omake. Boril sem se z uravnoteženo prehrano in pridobivanjem pravilne prehranske vrednosti. Že 15 let sem kuhar in takrat se je vse spremenilo, naučil sem se kuhati jedi, ki niso bile le nasitne in okusne, temveč tudi zdrave, in zato sem po letih izkušenj ustvaril Lean Kitchen. Hotel sem pomagati tistim, ki so se borili tako kot jaz, zato je naš moto "Jej čisto, ostani vitak" in to ne bi moglo biti bolj resnično.
...Mise en place Ljudje vedno pravijo: "dobra priprava je pol dela". Kot kuhar pa vem, da je dobra mise en place vsaj dve tretjini dela. Nepogrešljiva je za tekočo postrežbo in na koncu zadovoljne goste. Kuhinja je srce vaše organizacije, vendar je občutljiva na infarkte, ko moč ekipe, predvidena ali nepredvidena, vplivajo zunanje dejavniki. Takrat je prijetno imeti podporo, ki vam jo lahko ponudim...
...Zdrav brunch in poke sklede na prostorni terasi kavarne Kaymana za zajtrk/ kosilo ob plaži v Barceloneti, najsončnejšem in najbolj pozitivnem predelu Barcelone. Nahajamo se na najbolj spektakularni lokaciji, restavracija Kaymana Brunch ponuja celodnevni meni, ki ga je skupaj oblikoval naš kuhar in strokovnjak za prehrano, da boste ostali srečni in fit. Meni vključuje okuse ulične hrane, pakirane...
Danska, Farum
... dodatne želje zlahka uresničljive. Možno je tudi najeti prostor za zabave ali dogodke preko Lomanto Catering. Edino, kar morate storiti za naročilo hrane ali prostorov, je, da pokličete po telefonu, pošljete e-pošto ali izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani - vse kontaktne informacije so na voljo na spletni strani. Marco Lomanto je kuhar in lastnik tega odličnega catering podjetja. Ima...
Francija, Angers
...Nahajajoč se v bližini središča mesta, restavracija La Réserve d'Angers je priljubljena izbira za raziskovanje turizma v mestu. S panoramskim razgledom na staro mesto, La Réserve vam ponuja postanek za kozarec ali obrok ob bistrojski in kreativni kuhinji. Poudarjajoč lokalno kulinariko in v tesnem sodelovanju z lokalnimi dobavitelji, vam kuhar obljublja uravnotežene jedi, skrbno pripravljene, da...
Francija, Montbozon
Izdelava piškotov Montbozon v Haute-Saône (Francija). Recept za avtentične piškote Montbozon ni nov. Vse se je začelo pred dolgo časa, na dvoru kralja Ludvika XVI. Danes je revolucija, da lahko vsakdo uživa v piškotih Montbozon. Preden so prišli v shrambe Francozov, so navduševali v Versaillesu, zlasti kraljev par. Potem je prišla Francoska revolucija leta 1789. Kraljev kuhar, ki je bežal, je...
Nizozemska, Abcoude
... nadstropja, izvršni kuhar, gostitelj ali barman. Nekatere restavracije, s katerimi sodelujemo, so # Brasserie Paardenburg # Het Amsterdamse Proeflokaal # Restaurant Stedelijk # Bobby’s v Areni. Academy Hospitality Heroes ima svojo akademijo, kjer lahko kot junak opraviš usposabljanja, kot so usposabljanja za barmane, usposabljanja za prodajo, usposabljanja za gostoljubnost in osnovna usposabljanja...
Ciper, Paphos
...Smo agencija, ki nudi dnevno in večerno zabavo v večini hotelov na Cipru in v Grčiji, prav tako pa zagotavljamo zaposlene za hotelsko restavracijsko osebje. Hotelom nudimo dnevne aktivnosti (hotel animatorji), večerno zabavo (živi pevci, tribute, čarodeji …) ter stalne rezervacije (dnevno) in hotelsko osebje (natakar/ica, sobar/ica, recepcionar/ka, PR, kuhar/ica ...). Nudimo tudi nastanitev. Plače so od 500 do 1000 evrov na mesec.
Unikatno locirano, v središču čudovitih Vlaamskih Arden, med Brakelom in Geraardsbergenom ter približno 20 km od Oudenaarde, Ronse in Zottegem. Tukaj boste našli 9 prijetnih sob z kopalnico ali prho, televizijo z ravnim zaslonom, Wi-Fi in drugim sodobnim udobjem. Tukaj, po tradiciji, še vedno najdete samega lastnika v kuhinji. Roland pripravlja najslajše kulinarične lokalne jedi, ki so pravi užitek za brbončice. Kot glavni kuhar je vedno v pogonu, saj kuha le z svežimi sestavinami. Zato so lahko meniji prilagojeni tržnim ponudbam.
Kampus gastronomije in kulinaričnega menedžmenta V Gasmi izobražujemo strokovnjake, ki negotovost spreminjajo v priložnost. Zavedamo se, da je malo koristi, če si odličen kuhar, če ta tehnična odličnost ni podprta z močno osnovo menedžmenta, in to boš imel, saj vsak dan delamo na tem, da izobrazimo strokovnjake, ki se znajo prilagoditi spremembam v panogi in na trgu, brez strahu pred inovacijami...
Bolgarija, Sofia
Grški restavracija Yamas ponuja avtohtone in klasične grške jedi, vedno svežo ribo na lesnem žaru, morske sadeže, grške specialitete pripravljene iz svežih in visokokakovostnih sestavin. Za recepte in njihovo strogo izvajanje skrbi glavni kuhar, ki je dolga leta delal v Grčiji.
Nizozemska, Oss
Japonska restavracija Tanuki se ponaša s kuhinjo, kjer je kakovost na prvem mestu, in kjer pripravljajo najboljšo Sushi in Teppanyaki hrano iz najčistejših sestavin. Večerja v japonski restavraciji Tanuki Oss je doživetje v mnogih pogledih. Pozornost do gostov se nikjer ne izraža tako dobesedno kot v japonski restavraciji Tanuki. Tukaj je glavni kuhar in njegova ekipa neposredno ob vas pri...
Belgija, Rendeux
... parkirišče znotraj gradu in blizu vhoda v hotel. Naš veliki francoski kuhar z mednarodno reputacijo vam bo ponudil francosko gastronomijo. Na voljo imamo čudovito dvorano za poroke in bankete za približno 80 oseb. 40 sedežev znotraj restavracije in 30 sedežev na naši obsežni terasi. Ponujamo vam francosko gastronomijo, jedilnik po sezonah in naš najboljši izbor vin Grand Cru Francais.
Monako, Monaco
... zato, da vsako kakovost zelenih kav kuhamo ločeno, da dosežemo idealen profil praženja, ki zagotavlja najboljši razvoj okusa. Med praženjem je naš cilj izboljšati senzorični profil vsake naše surove kave. Espresso Monte Carlo je izbral tradicionalno kuhanje počasi na nizki temperaturi, kar omogoča boljši razvoj kave. Tako kot dober kuhar v gastronomiji, je ta metoda praženja kave neposredno odgovorna za kakovost in aromatično kompleksnost, ki jo najdete v vsaki skodelici naših izjemnih receptov! Odločili smo se za metode "ločeno praženje" in "počasno praženje".
Združeno kraljestvo, Crickhowell
Ročno izdelana nagrajena čokolada Julesa Jamesa, mojstra čokoladnika. Po tem, ko se je pri 12 letih preselil v Kanado, je pri 18 letih diplomiral kot kuhar in nato delal po vsem svetu - od Vancouverja do Balija, New Yorka do Avstralije, Dubaja do Japonske, da naštejemo le nekatere. Zdaj, ko se je leta 2010 vrnil v čudovite Brecon Beacons, Crickhowell, Jules in njegova partnerica Kathy Newman, vodja marketinga in oblikovanja, delita izjemno strast do čokolade in umetnosti čokoladnika ter si prizadevata, da bi Wales za vedno postavil na svetovni zemljevid čokolade...... kaj bi lahko bilo boljše!
Nizozemska, Breda
... vadite. Tečaj kuhanja na prostem je vedno uspešen. Dva dni uživanja v naravi, obdelava, priprava in uživanje v okusnih jedeh ob kozarcu vina ali piva. Ta tečaj vodi naš glavni inštruktor Marco Hens z veliko strastjo. Preden je Marco ustanovil Alpha & Omega Outdoor, je kot (glavni) kuhar pridobival svoje veščine v uglednih restavracijah in hotelih na Nizozemskem in v tujini. Tako ste lahko prepričani v dobro usposobljenost. Poleg materialov, ki jih izdelate, kot je nastavljiv pothook, boste domov odnesli tudi okusne recepte, poln želodec in čudovito izkušnjo.
Belgija, Hamont
Van Zon, od leta 1964 vodilni v gostinstvu. Pravo družinsko podjetje z srcem za zaposlene, očesom za dobavitelje in spoštovanjem do strank. S tem, da gostinstvu nudimo storitve 7 dni na teden in prinašamo asortiman, v katerem se lahko vsak kuhar najde in se razlikuje, poskušamo ustvariti trajno sodelovanje z našimi strankami. Prav tako naše stranke radi obveščamo o novih trendih preko demonstracij, delavnic in informativnih srečanj. Kdor vstopi v Van Zon, se počuti dobrodošlega. Občutite družinsko vzdušje, z nasmehom vam pomagamo naprej.
Belgija, Libramont-Chevigny
Majhna gostišča, tipična za Ardene, se nahaja v središču Ardenov, 4 km od Saint-Huberta in 7 km od Libramonta. Odkrijte okus naše domače kuhinje, ki jo je posebej pripravil kuhar. Od leta 2010 še posebej sprejemamo jahače in njihove konje med njihovimi pohodi: na voljo je 7 boksov in 7 pašnikov za konje. Možnost prhanja konj. Z veseljem vas bomo sprejeli in poskrbeli, da bo vaše bivanje prijetno...
Hotel Belfort gleda na Glavni trg v Poperinge. V kuhinji tega očarljivega družinskega hotela v rustikalnem slogu kraljuje naš odlični kuhar. Poleg hotelskih gostov se za mizo zberejo tudi drugi lačni bourgondci. Takoj se počutiš kot doma v udobnem hotelu. Okusna restavracija ti ponuja slastne jedi iz hmeljskega področja. Po obroku uživaš v osvežilnem lokalnem pivu na sončni terasi. Idealna izhodiščna točka za kolesarje, pohodnike ali motoriste proti Hoppe- in Heuvellandu ali Francoski Flandriji.
Belgija, Dinant
...Največja kapaciteta hotela "Crétias" je 32 oseb. 11 sob hotela je posebej udobnih in si zaslužijo svoje 3 zvezdice. Nove norme. Vsaka soba ima kopalnico, lastno stranišče, televizijo in telefon. Pogledujejo na park, vrt ali slikovite vaške pokrajine. Restavracija, ki sprejme 35 gostov, vam ponuja fine specialitete francoske gastronomije, pripravljene z najboljšimi lokalnimi izdelki, ki jih je strogo izbral kuhar na trgu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play