Nizozemska, Hippolytushoef
Kroonkeukens Kuhinja, ki se končno popolnoma prilagaja vsem vašim osebnim željam, ne glede na to, kakšen kuhar ste. Od zdaj naprej Kroonkeukens v Hippolytushoefu ponuja to možnost vsakomur. Kroonkeukens namreč nudi fleksibilnost in zagotavlja dostopno kakovost, pri čemer so želje strank vedno na prvem mestu. Od dobave in montaže nove kuhinje do prenove in modernizacije vaše trenutne kuhinje. Od temeljitega svetovanja do zamenjave na primer pip ali ročajev ali namestitve nove kuhinjske opreme. Pri Kroonkeukens je to vse mogoče.
Nemčija, Hamburg
... osebnem okusu. Naše cene so vedno stabilne in poštene: Cena EUR 11,00 - Paella do site - Catering storitve, dogodkovni catering, dogodkovna gastronomija, podjetniški dogodki, okusna paella, zunanje prireditve, paella, paella po vsej Nemčiji, paella dogodek, paella Hamburg, paella v Hamburgu, kuhar paelle Hamburg, kuhar paelle v Hamburgu, kuharji paelle Hamburg, kuhanje paelle v živo, kuharji paelle v Hamburgu. Okusne paelle in tapas v Hamburgu in Severni Nemčiji: - samo pri Pedros Paella - Obiščite nas na naši spletni strani: www.pedros-paella.de Veselimo se vašega obiska. Pedro...
Združeno kraljestvo, Brentwood
... naše svetovno priznane kuhinjske ekipe, ki jo vodi izvršni glavni kuhar Stephen Gomes (2 AA rosetta) in Michelin izkušeni kuhar David, izvedeno z vrhunsko ekipo na terenu. Restavracija je zasnovana za a la carte obedovanje, pa tudi za ulične jedi na prostem, preverite naše menije. Previdno izbrani vrhunski sestavine, ki jih vsak dan lokalno pridobivamo, v kombinaciji z ekskluzivno gastro znanostjo...
Belgija, Kaprijke
... verige "Relais du Silence". Na voljo je 9 prenovljenih sob. Carl Van Hecke in njegova ekipa zagotavljata široko izbiro izvrstnih jedi. Vsak dan je na voljo tržna jedilnica, ki jo kuhar sestavi zgodaj zjutraj glede na razpoložljivost in letni čas, kot so šparglji iz lastne regije, ostrige iz Grevelingen, doma pripravljeni foie gras, ...
Francija, Nancy
...Ustvarjam vaše kulinarične fotografije za vaše menije, spletne strani in publikacije kuharskih knjig. Ker se lepa fotografija poje z očmi! Ustvarjam vse vaše kulinarične fotografije po vsej Franciji. Ne glede na to, ali ste zvezdni kuhar, majhen restavrator ali velika blagovna znamka, pridem k vam, da ujamem vaše najlepše gastronomske stvaritve. V kuhinji je slika, fotografija izjemno pomembna, saj je to tisto, kar bo vaš kupec videl, preden bo okušal vaše stvaritve. Moje fotografije morajo govoriti namesto vas!
Belgija, Burdinne
... vas vabijo, da poskusite osvežilno pijačo, posebno pivo, naš domači aperitiv ali vašo najljubšo sladoledno skodelico. Naš kuhar pa je pripravil tudi menije po dostopnih cenah ali preprosto jedi po izbiri. Številne možnosti nastanitve (hotel, bungalovi ali chaleti) ter različni načini prehranjevanja omogočajo organizacijo družinskih srečanj, zelenih razredov, seminarjev ali velikih prireditev, ki lahko sprejmejo do 500 oseb.
Nizozemska, Amstelveen
Adkla Culinair je samostojni podjetnik SVH mojstra kuharja Ada Klaassena, ki se specializira za organizacijo in izvedbo kuharskih demonstracij ter nudenje podpore kot oblikovalec hrane. Skupaj s fotografom lahko vašemu produktu damo videz, ki si ga zasluži. Tudi kot svobodni kuhar se lahko obrnete na Adkla Culinair. Na spletni strani najdete spletno trgovino, kjer lahko kupite najboljše izdelke, kar je idealno za ljubiteljske kuharje med vami. Ste radovedni? Potem hitro obiščite spletno stran in odkrijte, kaj vam lahko Adkla Culinair ponudi.
Italija, Sesto Calende
Tečaji kuhanja za odrasle in otroke, možnost zasebnih tečajev, tečaji kuhanja za dekliščino, kuhanje za timsko gradnjo. Tečaji potekajo na sedežu v Sesto Calende ali na drugih lokacijah ob jezeru Maggiore ali v Milanu, posebni tečaji brez glutena, veganska kuhinja. Spletni tečaji kuhanja za posameznike in podjetja. Storitev osebnega kuharja (kuhar na domu) v območju jezera Maggiore, jezera Como, Milana.
Združeno kraljestvo, Lymm
Caterers, Catering, kuhar, zvezda, zvezdni kuharji, catererji za dogodke, dogodki, medijska agencija, agencija za upravljanje, hrana, zvezdni kuhar, rezerviraj zvezdnega kuharja, zvezdni kuharji v Združenem kraljestvu, delovna mesta za kuharje, kuhar radio, radio, marketing, PR,...
Italija, Motta De' Conti
...Vsaka soba ima lastno kopalnico, televizijo in sušilec za lase. Naša kuhinja je tipična za to območje, a jo naš kuhar modernizira, ne da bi pri tem pozabil na prave tradicije regije. V naši lokaciji je mogoče organizirati sprejeme, zabave, sestanke, kosila in večerje za delo. V bližini lahko najdete Etnografski muzej Gambarina "Nekoč", kjer so shranjeni stari daguerreotipi iz 19. stoletja. Vredno obiska so tudi Muzej reke, Muzej Marengo in Muzej znanosti.
Italija, Opera (Milan)
... najmanjših možnih količinah, da ne bi spremenila videza in okusa. Naša ekskluzivna linija 'aromAmore' je bila ustvarjena za ljubitelje zdrave in okusne hrane. Naš kuhar je inovativen, a hkrati praktičen. Oznaka kakovosti njegovih kreacij izhaja ne le iz izbire vrhunskih sestavin, temveč tudi iz potrebe po ustvarjanju veljavne alternative izdelkom, ki so trenutno na voljo na množičnem trgu.
Francija, FONTAINE DE VAUCLUSE
Obrtniška podjetja, katere glavna dejavnost je izdelava provansalskih specialitet za namazovanje za aperitiv (tapenade, tians, pistou ...) in kuhanih začimb (konfitirane čebule, fig, provansalske gorčice ...). Prednost se daje izbiri surovin, kakovosti in okusu. Yan Bosc, kuhar po poklicu iz očeta na sina (18 let izkušenj v gastronomiji), se vpisuje v provansalsko tradicijo, a rad tudi ustvarja...
Hrvaška, Split
JAHTA Gulet Hana je 32 metrov dolga klasično zasnovana jadrnica. Na pramenu je veliko prostora za sončenje, na krmi pa imamo obsežno območje za jedilno mizo. Tako kot sončna paluba, je tudi to območje mogoče pokriti s šotorom in je idealno mesto za sprostitev ter uživanje v odlični mediteranski hrani, ki jo pripravi naš talentirani kuhar. 7 PROSTRANIH SOB za 14 gostov (vse s kopalnico) 4 SOBE...
Združeno kraljestvo, London
... profesionalni kuhar, poznavalec visokokakovostne hrane, in podjetnik z dolgoletnimi izkušnjami, ki je ustanovil 4 podjetja po svetu. Izviramo iz Evrope (Italija) in smo zavezani vašemu zdravju in dobremu počutju, saj zagotavljamo kakovostne in sveže proizvode. Naša spletna stran je www.martinofoods.co.uk, vabimo vas, da spremljate našo stran, pričakujemo vas.
Nemčija, Bedburg-Hau
... bivanjem v gostinstvu "Stara Pošta" in v gradu Moyland Golfresort enako razveseljeni. Naš glavni kuhar je posebej znan po svoji kreativni kuhinji. Med njegove specialitete spadajo tako vrhunske kot tudi dobro domače jedi; njegova 3-hodna križna menija so znana tudi čez mejo.
Luxemburg, Vianden
... domišljije ter vas razveseli z luksemburškimi specialitetami iz lokalnih sestavin. PIVNICA: Pivnica ponuja tradicionalne jedi, ki jih pripravlja njen kuhar, kot so Jambon d'Ardennes ali školjke v belem vinu, ki so med njenimi specialitetami. KATERING: Katering ponuja izbor lokalnih izdelkov, kot so jambon in pipe iz Ardenov ter široko izbiro sirov in mesnin.
Združeno kraljestvo, Livingston
... njimi. Naš koncept je ponuditi priložnost našim strankam, da uživajo v odlični kakovosti hrane, ki jo pripravi kuhar, po zelo dostopnih cenah ter ponuditi alternativo tradicionalnim hitrim prehranam. Imamo znane jedi iz trske, "Pastéis de Nata" (kremne pite), porto vino, portugalsko visokokakovostno rdeče vino po zelo dobrih cenah in znane portugalske juhe.
Španija, Madrid
Antociano je podjetje, specializirano za organizacijo dogodkov in gastronomskih aktivnosti. NAŠA PODROČJA STORITEV - GASTRONOMSKE AKTIVNOSTI: delavnice degustacije, kuhanja, igre, kombinacije... - GASTRONOMSKI DOGODKI: animacije, sejmi in tržnice, ljudski dogodki... - GASTRONOMSKI TURIZEM: mestne in podeželske poti, podeželska nastanitev... - CATERING: tematski, za skupine, praznovanja, kuhar na domu... - REŠITVE S 5 ČUTI: spodbude, gastronomski marketing, komunikacija...
Združeno kraljestvo, London
... Annabel Hunt ter glavni kuhar restavracije Criterion, Matthew Foxon. Dogodki Criterion Dogodki Criterion ponujajo brezhibno storitev, ki zadostuje vsem potrebam naših strank. Tradicionalni in luksuzni ali moderni s pridihom, naši meniji so primerni za vsako priložnost. Ponujamo popolno postrežbo večerje ali sprejem s kanapeji in pijačo. Poleg hrane in pijače, dogodki Criterion zagotavljajo tudi prijazno in učinkovito osebje, ki vas bo postreglo.
Belgija, Dinant
Kuhar, specializiran za tradicionalne romunske recepte.
Španija, Pontevedra
Kuhar morskih sadežev, naša specialnost so domače in uvožene školjke, sveže ali zamrznjene, v vseh njihovih različicah. (meso, polovična lupina, pasterizirano sveže in zamrznjeno, sveže naravno, vloženo in v vinski preliv.)...
Italija, Misterbianco
Izdelki iz sicilijanske zemlje, ribja kaponata in omake za testenine, priloge, ki jih je pripravil kuhar restavracije Antica Marina v Catanii. Ekstra deviško oljčno olje DOP Monte Etna, sicilijanska bela in rdeča vina. Pesto iz mandljev in kozic, kostanjev pesto in škampi, sveža tuna jajca in artičoke, tuna kaponata in še mnogo več.
Belgija, Antwerpen
Potrebujete foodtruck? Pasado Catering pride k vam! Pasado Foodtruck Catering in storitve. Vaš kuhar na domu za vašo zasebno zabavo ali podjetni dogodek. Naša retro foodtruck doda prijetnost vašemu dogodku. Pasado prinaša svetovno kuhinjo k vam z izbiro med desetimi enoposteljnimi jedmi.
Belgija, Lasne
Green Kow, belgijska družba, dosega pravo evropsko novost s ponudbo izdelkov, ki vsebujejo insekte (ténébrion) in so na voljo v bio trgovinah in trgovinah z naravno hrano. Recepti naših izdelkov so jih ustvarili San Degeimbre, belgijski kuhar z 2 zvezdicama: 2 slani namazi korenje-ténébrion in paradižnik-ténébrion (pasterizirani). 2 čokolade za namaz: temna čokolada-ténébrion in mlečna čokolada-ténébrion.
Francija, Carpentras
Kuhar v Provansi od leta 1962. Ponujamo različne catering storitve, ki jih lahko prevzamete, dostavimo ali postrežemo. Naše območje delovanja: Vaucluse, Bouche du Rhône, Drome, Ardèche, Languedoc Roussillon ... Smo v Carpentrasu, blizu Avignona, Oranža, Cavaillona. Obrnite se na nas za: poroke, kongrese, obroke, gala večerje, koktajle, bifeje, pladnje z obroki ... Ne oklevajte in nam pošljite povpraševanje. Na vsako povpraševanje odgovorimo s prilagojeno ponudbo.
Poljska, Bydgoszcz
Restavracija GALLERY je ena od znamenitosti Starega mesta v Bydgoszczy. Prednost lokala so jedilnice z različnimi tematikami ter lože. Glavni kuhar postreže izvrstne jedi mednarodne kuhinje, ki zadovoljijo tudi najbolj izbrane okuse. V restavraciji je mogoče organizirati posebne dogodke, bankete, catering in konference. Ob petkih in sobotah potekajo plesne zabave, na katerih lahko poskusite koktajle, ki jih pripravljajo strokovnjaki.
Združeno kraljestvo, Cardiff
...Najboljši bistro v Cardiffu, ki ponuja zajtrk, brunch in večerje ter postreže vina, gin, koktajle in kavo v sproščenem, prijaznem vzdušju. V JENU gre za uživanje v zmerno cenovno dostopnem à la carte obroku v preprostem, toplim in sproščenem okolju. Glavni kuhar 'Chef Ramsey' prinaša globoko izkušnjo in ustvarjalno žar v vse elemente naših okusnih menijev. Naši meniji so preprosto razkošni, redno posodobljeni, da ustrezajo letnemu času in imajo nekaj za vsak okus. Od sočnih zrezkov do vegetarijanskih dobrot in osupljivih sladic, vse pridelano iz svežih, lokalno pridelanih in sezonskih sestavin.
Španija, Fuengirola
Restavracija los Enebros je restavracija avtorsko zasnovane kuhinje, ki se nahaja v Fuengiroli, na aveniji Jesús Santos Rein. Mirno okolje, kjer lahko uživate v slastnih jedeh, ki jih pripravlja kuhar Juan Rondón in ekipa restavracije los Enebros. Med njihovimi jedmi lahko najdete široko izbiro mesnih, ribjih in izvirnih predjedi z svežimi sestavinami, kupljenimi na dan priprave. Če se nahajate v...
Poljska, Warszawa
Če iščete izvrstne okuse mednarodne kuhinje, vabimo vse ljubitelje izbranih jedi v restavracijo Sepia v Varšavi Bemowo. Ustanovitelj tega lokala je Jędrzej Kraus, kuhar, ki se je učil pri samih mojstrih v Sydneyu. Naše meni se nenehno obnavlja, zato vsak teden menjamo jedilnik.
Odraščal sem v ljubečem starševskem domu v Bäriswilu (BE), idilični vasici 10 km severovzhodno od Berna. Po šoli sem preživel eno leto na jezikovnem tečaju v romanski Švici pri slaščičarni v Saint Imieru (na spodnjem južnem pobočju Mont Soleila). Nato sem se vpisal v tridletno poklicno usposabljanje za kuharja v hotelu Wächter Mövenpick v Bernu. S sodelovanjem z zaposlenimi iz različnih držav sem odkril veselje do kulinarike drugih kultur, kar me še vedno navdušuje tudi v zasebnem življenju. Danes delam v dobro obdarjeni gastronomiji, poleg tega pa kot kuhar delam tudi za dom za starejše.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play