Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svojih začetkov se je Max Zander odlikoval po kakovosti svojih izdelkov, ki so ročno izdelani v izvirnem nemškem slogu. Od leta 1968 še naprej delamo na ohranjanju iste kakovosti, ki nam je prinesla zaupanje naših strank. V Max Zander naše izdelke podvržemo strogo upravljanju kakovosti in varnosti hrane, od izbire svežih surovin in vrhunskih sestavin do končnega izdelka, z namenom, da vse naš...
...SEMIARTISAN SALUMI: SVEŽA IN ZRELA KLOBASA, SUROV PROSCIUTTO, NDUJA, SLADKA IN PIKANTNA SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
...klobasa cular, klobasa na rezine, sladek in pikanten chorizo, chorizo cular, chorizo na rezine, fuet, bela in rdeča chistorra, rdeča longaniza, črna butifarra, blanquillo v črevesju in v botiji, katalonska butifarra, kuhani salchichón, pikantna in običajna sobrasada v črevesju in v posodah, lomo embuchado, lomo z rožmarinom s skorjo, šunke... Trenutno smo se odločili narediti korak naprej v našem...
... gorčica, Turingerska klobasa gorčica in še mnogo več. Idealno za gorčične prelivi, gorčična jajca, za kuhanje in obogatitev. V naši kuharski šoli "Senfonija" organiziramo ekskluzivne kuharske dogodke, podjetniške dogodke, družinske praznovanja in seminarje.
VICENTE TOURAL je začel poslovati na Portugalskem in prvič pripeljal nekatere uvožene izdelke v Portugalsko, kot so: italijanski sir mascarpone, serrano pršut, sveže mozzarelle v kroglicah, sveže mozzarelle v palicah in naribane za pico, mesnine iz noge in mesnine iz krila brez kože z visokim izkoristkom, fileti ančov v oljčnem olju, slanina v obliki, španska sladko in pikantna klobasa, obloge za...