Od svojih začetkov se je Max Zander odlikoval po kakovosti svojih izdelkov, ki so ročno izdelani v izvirnem nemškem slogu.
Od leta 1968 še naprej delamo na ohranjanju iste kakovosti, ki nam je prinesla zaupanje naših strank.
V Max Zander naše izdelke podvržemo strogo upravljanju kakovosti in varnosti hrane, od izbire svežih surovin in vrhunskih sestavin do končnega izdelka, z namenom, da vse naš...
...klobasa cular, klobasa na rezine, sladek in pikanten chorizo, chorizo cular, chorizo na rezine, fuet, bela in rdeča chistorra, rdeča longaniza, črna butifarra, blanquillo v črevesju in v botiji, katalonska butifarra, kuhani salchichón, pikantna in običajna sobrasada v črevesju in v posodah, lomo embuchado, lomo z rožmarinom s skorjo, šunke... Trenutno smo se odločili narediti korak naprej v našem...
... gorčica, Turingerska klobasa gorčica in še mnogo več. Idealno za gorčične prelivi, gorčična jajca, za kuhanje in obogatitev. V naši kuharski šoli "Senfonija" organiziramo ekskluzivne kuharske dogodke, podjetniške dogodke, družinske praznovanja in seminarje.
VICENTE TOURAL je začel poslovati na Portugalskem in prvič pripeljal nekatere uvožene izdelke v Portugalsko, kot so: italijanski sir mascarpone, serrano pršut, sveže mozzarelle v kroglicah, sveže mozzarelle v palicah in naribane za pico, mesnine iz noge in mesnine iz krila brez kože z visokim izkoristkom, fileti ančov v oljčnem olju, slanina v obliki, španska sladko in pikantnaklobasa, obloge za...