Poljska, Brzozów
... vrednosti na 100 g </strong> Energijska vrednost 1555 kJ/367 kcal Ogljikovi hidrati 1,03 g, nasičene maščobne kisline 0,29 g, sladkor 0,33 g, beljakovine 7,51 g, vlaknine 1,8 g, sol < 0,01 g <strong> Uporaba </strong> Kuhanje riža v vodi v razmerju 1:2. Bistvena sestavina za pripravo jedi pod imenom pilau riž iz indijske kuhinje. Lahko je dodatek k glavnima jedem ali njihova sestavina. Dobro se meša z zelenjavo in mesom ali ribami. Komponenta sladkih in riževih sladic.
Poljska, Brześć Kujawski
... meso klobase ribe mešane kisle zelenjavne olupljena zelenjava Vakuumski pakirni vrečke z dobrimi lastnostmi za kuhanje Te vrečke so namenjene pripravi jedi po metodi sous-vide. Izbrana skupina vrečk, ki izpolnjuje vse varnostne standarde in je primerna za kuhanje.
Poljska, Andrychów
...Specialnost Španije, dimljena paprika PIMENTON, ima značilen, edinstven okus - v njej se namreč meša sladkost sušene paprike in aroma dimljenja. Daje jedem izjemen okus in aromo, ki je ne moremo doseči z ničemer drugim. Paprika je odlična za kuhanje, dušenje in začinjanje jedi. Odlično se obnese kot dodatek k skutinam in namazom za kruh. Uporabljamo jo lahko tudi za začinjanje solat. Paprika PIMENTON je pakirana v posebne kovinske pločevinke z izvirno, lepo litografijo. Tesno zapiranje omogoča dolgo ohranjanje edinstvene arome in okusa.
Redko je ljudi, ki se popolnoma predajo svojemu delu, ustvarjajoč nekaj povsem novega in dokazujejoč, da običajno kuhanje ali dostava sestavin sploh ne mora biti dolgočasna. Tukaj je Meatologija - skupina strokovnjakov in ljubiteljev mesa, ki so se odločili ustvariti pravi azil tako za restavratorje, lastnike burgerarn kot tudi za običajne domače kuharske navdušence in ljubitelje popolnega zrezka. S sodelovanjem z Meatologijo ima vsak možnost naročiti izbrano količino mesa z dostavo - vedno sveže, ustrezno shranjeno in seveda pripravljeno tako, da zadosti vsakemu okusu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo