Italija, Pergola
...Peč na drva, ki naredi razliko, je…. SEDICINONI. S kuhalno komoro, razvitno v širino, so vse jedi v pripravi na dosegu roke, ne da bi izgubili prostor tradicionalne peči velikosti 80. Dve prisotni ventilatorji zagotavljata optimalno in enakomerno kuhanje za vse jedi. Natančno zasnovan za zadovoljitev tako kulinaričnih kot estetskih potreb, se SEDICINONI povezuje s klasičnim v barvni različici in s sodobnim v različici iz nerjavečega jekla.
...Rožmarin je aromatična zelišča z zelo razvejanem in lesnatim steblom. Zaradi svoje antiseptične moči se rožmarin uporablja za mariniranje mesa, za izboljšanje okusa in za zaščito pred gnitjem. Uporablja se tudi na medicinskem področju za zdravljenje kožnih obolenj in v estetske namene kot stimulativna kozmetika. Na voljo v posodah ali polistirenu različnih tež. ...
Ujemajoči se izdelki
Rozmarin
Rozmarin
Drugi izdelki
Koriander
Koriander
...Koncentrat se lahko doda neposredno v pripravo med kuhanjem, razredčen z vodo po želji. Uporablja se lahko tudi za dodajanje več telesa paradižnikovi omaki ali kot nadomestek za podobne izdelke, kot sta bešamel in ketchup. Koncentrat ni škodljiv za zdravje, temveč ima nasprotno, antioksidativne lastnosti zaradi visoke vsebnosti likopena. To je naravna snov, ena od karotenoidov, in se nahaja v mnogih živilih. V resnici so paradižniki največji vir likopena, kuhanje pa povečuje njegove koristne učinke.
Italija, Peschiera Borromeo
...Bela polistirenasta posoda, odporna na udarce in primerna za živila, dimenzij 250x180x100, primerna za shranjevanje velikih kosov belega ali rdečega mesa, delov za kuhanje ali družinskih paketov piščančjih kril in stegen, paniranih itd.
... kot naravno zdravilo za lajšanje kašlja in bolečin v grlu. Za izdelavo MACUBA se je ILCAR odločil za kuhanje pod vakuumom, tehniko, ki v primerjavi s tradicionalnim kuhanjem omogoča dosego želene koncentracije pri nižji temperaturi, s čimer se ohranijo vse organoleptične in aromatične lastnosti rožiča, kar ponuja izdelek visoke kakovosti, bogat z vitamini, minerali in polifenoli, močnimi antioksidanti.
Italija, Annone Di Brianza
...Idealne naprave za laboratorije ali majhne proizvodnje. Idealne naprave za laboratorije ali majhne proizvodnje. Zasnovana tako za masažo kot za soljenje mesa, kot so: kuhanje pršutov, belo meso itd. Poleg tega jo je mogoče uporabiti zahvaljujoč priloženim pripomočkom za mešanje začimb in/ali drog. Električna naprava za upravljanje z elektronsko regulacijo hitrosti in nastavitvijo delovnih ciklov preko PLC. Serija ME-V z možnostjo vakuuma.
Italija, Trento
...V praktični obliki kocke je tukaj koristna pomoč v kuhinji: aromatična mešanica za Soffritto Bauer. Nastala je iz kombinacije skrbno izbranih zelenjav, brez dodanega monosodnega glutamata in brez hidrogeniranih maščob. Bauerjeva skrivnost za okusne omake in druge slastne recepte. Odlično za dodajanje okusa vašim receptom. Raztopite 1 kocko Soffritto Bauer (10 g) v malo olja ali vode v ponvi, da dobite osnovo za kuhanje želenih jedi. Nato nadaljujte s pripravo mesa, rib, zelenjave ali omak po svojem najljubšem receptu in preverite morebitno potrebo po soli proti koncu kuhanja.
Italija, Ferrara
... je z drugo kromirano rešetko iz jekla, ki jo lahko namestimo namesto jeklene plošče za peko na žaru namesto na plošči, ta rešitev nam omogoča tudi kuhanje ptic ali zelo mastnega mesa. Stroj na plin za suho ali oljno kuhanje. Konstrukcija iz nerjavečega jekla AISI 304. Gladko kuhališče iz jekla, oblikovano za spodbujanje odtekanja maščob pri kuhanju. Napajanje z zemeljskim plinom ali GPL (to je treba navesti ob naročilu). Priključek za plin na desni ali levi strani (to je treba navesti ob naročilu).
Italija, Cerami
...Naša jagnjetina se vzgaja na naši kmetiji, kjer se prosto pase, njihova prehrana in dobrobit pa sta izjemnega pomena. Nabavljamo jo iz nekaterih najboljših kmetij na Siciliji in zagotavljamo, da je naša jagnjetina naravno vzgajana na prostem, zorenje pa traja najmanj 20 dni za dodatno mehkobo. Vse jagnjetine so popolnoma očiščene od odvečnega maščobe in srebrne kože, pripravljene za kuhanje. Uživajte v naši celotni ponudbi vrhunskih jagnječjih zrezkov in kotletov, jagnječjih pečenic ter kosov za jagnječjo enolončnico, skupaj z našimi jagnječjimi burgerji in mletim jagnjetinom.
... in opremo za obdelavo in dimljenje mesa in mesnih izdelkov, prehrambene stroje, kot so mešalniki za slaščičarsko industrijo, pekarne in prehrambeno industrijo na splošno, naprave in opremo za kuhanje za prehrambeno in konzervno industrijo, opremo za hrano za živali. Velati srl Tecnologie Alimentari deluje na mednarodni ravni.
Italija, Ripalimosani
... in mesa. LINEA NATURA: ekstraktorji eteričnih olj v vodni pari. LINEA APICOLTURA: čistilci za cvetni prah, stroji za proizvodnjo kremastega medu, večnamenski sistem za obdelavo medu. LINEA CASTAGNA: sistemi za pranje, toplotno obdelavo in pasterizacijo kostanja; luščenje suhega in svežega kostanja. LINEA TARTUFO: sistemi za pranje, kuhanje in sterilizacijo tartufov. LINEA LATTE E FORMAGGI: mini sirarne, sušilniki za sir.
Italija, Verucchio
Danes podjetje proizvaja zelo široko paleto strojev za predelavo mesa in testenin, strojev za lupljenje, rezanje, kuhanje, konzerviranje, v številnih različnih modelih, ki zadostujejo potrebam tako velikih kot manjših restavracij, pa tudi barov, hitre hrane in vseh, ki iščejo za svoje delo napredne, učinkovite, praktične in enostavne za vzdrževanje izdelke. FIMAR je prisoten na celotnem...
... kakovosti, mlekarstva ter spoštovanja tradicije in pristnosti. Odkrijte območje skozi njegove okuse, osredotočite se na izbrane in kakovostne surovine, uporabljene v kuhinji. Predstavljamo edinstvene in znane odličnosti, dolgo tradicijo predelave mleka in mesa, ki jih lahko postrežete na svoji mizi neposredno od kmetijskih proizvajalcev. Za Bbuono je hrana strast, sezonski jedilniki z pristnimi izdelki. Strast je spoštovanje do hrane, izdelki za trajnostno in zdravju ter okolju prijazno kuhanje. Zato je Bbuono izbral lokalne proizvajalce, ki delijo našo filozofijo.
Italija, San Bonifacio
Barberix omogoča žarjenje kot pravi plinski žar ali kuhanje mesa, rib, zelenjave in celo pice! Uporablja infrardečo tehnologijo in se lahko uporablja za segrevanje katere koli že kuhane jedi ter toasting kruha.
Za več informacij obiščite www.officinaromagna.com. Kuhanje na oglje za pripravo rib, mesa in zelenjave. Kuhinje ROMAGNA so bile izdelane z veliko pozornosti do podrobnosti...
Italija, San Pietro Al Tanagro
kebab na debelo in distribucija, kosi od 5 kg, 7, 10, 15, 20, 25, 30, do 60 kg piščančjega mesa, piščanca in purana, telečjega in purana ter grškega gyrosa iz svinjine, arabski kruh, grška pita, tortilje, puccia panpizza, omake za kebab, servieti za sendviče. oprema za kuhanje in rezanje kebaba. oprema za kebabpoint. najem opreme za kebab z odkupom. načrtovane in prilagojene dostave po vsej...
Italija, Ragoli
... tipični trentinski izdelki, je neponovljiva in prijetna razlika, ki je nikomur ne more uiti, ko uživa v teh gastronomskih specialitetah. Odkriti okuse preteklosti, zadovoljiti najbolj zahtevne okuse, inovirati tradicionalne jedi z nekaj zanimivimi in tipičnimi sestavinami: to je moj cilj, zvest kulturi in tipičnim izdelkom naše dežele. Moja strast se odraža tudi v storitvah za stranke: priprava po naročilu izdelkov, mesnin, mesa pripravljenega za kuhanje ali že kuhanega.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play