...BM50 EASY-D ima dve ločeni posodi, ki delujeta popolnoma avtonomno in avtomatsko. VACUUM omogoča kuhanje z skoraj vsemi metodami kuhanja, predvsem s vakuumom, kar je idealno za pripravo marmelad in džemov vrhunske kakovosti: izdelek se kuha pri 60°C v veliko krajšem času, kar ohranja organoleptične lastnosti, okus, vonj in barvo, dodajanje pektina ali sladkorja pa se izogne. PBG posoda pa omogoča...
...Večnamenski kotel FJ 100 PF je naš 100-litrski kotel za proizvodnjo sira in jogurta. Uporablja se tudi zapasterizacijo sadja, sadnih sokov, segrevanje telečjega mleka, ponovno utekočinjanje medu in za izdelavo čebeljega voska. FJ 100 PF navdušuje stranke v najrazličnejših panogah. Ne glede na to, ali gre za restavracije, planinske koče, hotele ali neposredne prodajalce, prepriča s preprostostjo...
... pripravljene jedi kot tudi za polizdelke za nadaljnje segrevanje,
Možni načini uporabe vključujejo tesnjenje, uporabo za avtomatske linije, pasterizacijo in sterilizacijo,
Gladke površine omogočajo tiskanje informacij o vašem podjetju in izdelku (etiketa, nalepka, žig).
Posodaza juho je dobavljena sestavljena in je pripravljena za uporabo. Popolna rešitev za hrano na poti, restavracije, kavarne, catering itd.
Na voljo v prostorninah 375 ml, 500 ml in 750 ml.
...MAP-sigelne sklede iz plastike so odlične za pakiranje mesa, mesnin, rib, morskih sadežev ter za izdelke za hitro prehrano.
Standardne različice so na voljo iz PP v različnih tržnih velikostih in barvah. Zaradi kisikove pregrade se lahko podaljša trajnost in ohranjanje barve. Poleg tega je PP skleda primerna zapasterizacijo in sterilizacijo ter za uporabo v mikrovalovni pečici in za zamrznjene...