...Proces proizvodnje jajčnega praška se začne s svežimi jajci, ki jih obdelujejo različne napredne naprave. Po odstranitvi lupin se mešanica filtrira in shranjuje v skladiščnih rezervoarjih pri temperaturi okoli 4 stopinje, nato se jajca pasterizirajo in sušijo s pršenjem v tanki plasti. Končni izdelek je v suhi in praškasti obliki. Ta izdelek se pogosto imenuje tudi "prašek iz jajc", "jajčni prašek" ali "prašek iz jajčnega praška".
Vsebuje približno 30-37% vsebnosti beljakovin. Barva se giblje od svetle do temno rumene. Izdelek, ki ga ponuja Foodcom, je brez GSO.
Cocotine : Blagovna znamka izdelkov iz svežih in zamrznjenih jajc Skupine Eureden.
Naša moč in razlika: zadruga.
Več kot 200 referenc iz jajc, ki so bila položena v Franciji.
Zahvaljujoč našim 230 rejcem vam lahko zagotovimo popolno sledljivost od polja do krožnika.
Poenostavljena sledljivost zahvaljujoč odtrgali in ponovno postavljeni nalepki, ki je prisotna v celotni ponudbi.
Ponudba iz alt...