Poljska, Warszawa, Poland
...Proces proizvodnje jajčnega praška se začne s svežimi jajci, ki jih obdelujejo različne napredne naprave. Po odstranitvi lupin se mešanica filtrira in shranjuje v skladiščnih rezervoarjih pri temperaturi okoli 4 stopinje, nato se jajca pasterizirajo in sušijo s pršenjem v tanki plasti. Končni izdelek je v suhi in praškasti obliki. Ta izdelek se pogosto imenuje tudi "prašek iz jajc", "jajčni prašek" ali "prašek iz jajčnega praška". Vsebuje približno 30-37% vsebnosti beljakovin. Barva se giblje od svetle do temno rumene. Izdelek, ki ga ponuja Foodcom, je brez GSO.
Francija, Ploërmel Cedex
Cocotine : Blagovna znamka izdelkov iz svežih in zamrznjenih jajc Skupine Eureden. Naša moč in razlika: zadruga. Več kot 200 referenc iz jajc, ki so bila položena v Franciji. Zahvaljujoč našim 230 rejcem vam lahko zagotovimo popolno sledljivost od polja do krožnika. Poenostavljena sledljivost zahvaljujoč odtrgali in ponovno postavljeni nalepki, ki je prisotna v celotni ponudbi. Ponudba iz alt...
Reunion, Anand

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play