...Prosciutto di Parma DOP na voljo v različnih starostih. Izdelan iz stegna težke svinje, rojene in vzgojene v Italiji, hranjene s kakovostno hrano. Sladkost in vrednost naredijo ta surov pršut izjemno okusnega. Na voljo v oblikah z kostjo, brez kosti Addobbo in brez kosti Pressato.
Italija, MILANO
...Pršut Parma DOP "Zaurina" star 30 mesev je visokokakovosten ročno izdelan izdelek, idealen za tiste, ki iščejo avtentične italijanske mesnine. Izdelan po tradicionalnih metodah, ponuja bogat in intenziven okus, popoln za gurmanske predjedi in rafinirane jedi. Pakiranje po 2 kosa je idealno za veleprodajo, saj zagotavlja dovolj zaloge za restavracije in trgovine z živili. Z dolgo dobo trajanja do...
Finska, Turku
Proizvodnja pršuta in culatella Rosa dell'Angelo je posebna že od samega začetka. Meso ima različne kakovosti, zaradi načina proste reje in starodavnega ročnega dela, ki vključuje le sol in dolgo zorenje. Naši črni prašiči starih pasem, ki so skoraj popolnoma izginile, se prosto pasejo po gozdovih. Prosti pod soncem, vetrom in dežjem. Prosti, da izrazijo svoj instinkt. Prosti, da se prehranjujejo ...
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP in IGP, Zampone, Vino Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salame, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Vino Pignoletto, Vino Spergola, Degustacijska škatla, Kuhinjski pripomočki.
Mednarodna agencija za posrednike v agro-živilskem sektorju. Klobase, siri, sveža in zamrznjena riba. MEDNARODNI POSREDNIK V ŽIVILSKEM SEKTORJU, SVEŽI IN ZAMRZNJENI IZDELKI. ŠUNKE, SIROM, SVEŽA IN ZAMRZNJENA RIBA.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola in mnogi drugi.
Italija, Langhirano
...Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek...
Italija, Avigliana
LASTNE ZNAMKE ZA PAKIRANJE SIRA, TIPIČNI SIR IZ REGIJ, SIR P.A.T., MOZZARELA IZ BUFAL, SIR IZ SICILIJE, SARDINSKI PEKORINI, SIR S TARTUFOM IN NAJZNANEJŠI ITALIJANSKI SIR. LASTNIKI VELIKIH ZNAMK ITALIJANSKIH MESNIC: PROSCIUTTO DI PARMA TANARA, POČASNO KUHAN PROSCIUTTO, PROSCIUTTO SAN DANIELE, MESNICA VILLANI, MESNICA FIORUCCI, VELIKE ITALIJANSKE MESNICE, ROVAGNATI, SUHI PROSCIUTTO SAN MICHELE...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play