Finska, Turku
Italija, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" pršut, star 30 mesev, je visokokakovosten ročno izdelan izdelek, idealen za tiste, ki iščejo avtentične italijanske mesnine. Izdelan po tradicionalnih metodah, ponuja bogat in intenziven okus, popoln za gurmanske predjedi in rafinirane jedi. Pakiranje po 2 kosa je idealno za veleprodajo, saj zagotavlja dovolj zaloge za restavracije in trgovine z živili. Z dolgo dobo uporabe...
Proizvodnja pršuta in culatella Rosa dell'Angelo je posebna že od samega začetka. Meso ima različne kakovosti, zaradi načina proste reje in starodavnega ročnega dela, ki vključuje le sol in dolgo zorenje. Naši črni prašiči starih pasem, ki so skoraj popolnoma izginile, se prosto pasejo po gozdovih. Prosti pod soncem, vetrom in dežjem. Prosti, da izrazijo svoj instinkt. Prosti, da se prehranjujejo ...
...Storitev prodaje e-trgovine specialitet gastronomije Emilije-Romagne, z Emilijanskim okusom, poslane s kurirjem po vsej Evropi. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicionalni balzamični kis, vina Lambrusco, Cotechino in Zampone iz Modene, Pršut iz Parme, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konzervirane češnje iz Vignole, biseri v balzamičnem kisu, Savoret.
Mednarodna agencija za posrednike v agro-živilskem sektorju. Klobase, siri, sveža in zamrznjena riba. MEDNARODNI POSREDNIK V ŽIVILSKEM SEKTORJU, SVEŽI IN ZAMRZNJENI IZDELKI. ŠUNKE, SIROM, SVEŽA IN ZAMRZNJENA RIBA.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola in mnogi drugi.
Italija, Langhirano
...Že več kot 40 let Monica & Grossi proizvaja prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo in prosciutti cotti. Poleg tega trguje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta in culatello con cotenna. Izbrane so mesnine najvišje kakovosti, obdelane z veliko izkušnjami mojstrov prosciuttai in zrele v prezračenih prostorih z idealnim podnebjem Langhirano. Celoten postopek...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play