Italija, Radicofani
...Ricotta je stranski proizvod, ki ga dobimo iz sirotke, ki ostane po predelavi sira. Za pridobitev bolj nežne in občutljive ricotte se sirotka obogati z dodatkom svežega mleka. Izdelek se pridobi s segrevanjem sirotke na temperaturo približno 80 °C in se pakira v termo pakiranje s težo približno 2 kg. Odlično je za uživanje naravno, pa tudi s sladkorjem, čokolado, alkermesom in drugimi dodatki. V kuhinji lahko pripravimo odlične sladice in tudi okusne slane jedi, kot so ravioli in cannelloni, polnjeni z ricotto in špinačo. Teža fuscella kg. 2,00 približno...
...Odličnost ricotte, ovčjih in kozjih sirov, ročno izdelanih iz mleka, ki prihaja le iz sicilijanske živine, in v skladu s starodavnimi regionalnimi tradicijami.
Ujemajoči se izdelki
Sicilijanski Sir
Sicilijanski Sir
Italija, Martina Franca
...Pecorino Affumicato je zreli sir, izdelan iz ovčjega mleka in naravno dimljen z lesom pšenice. Ta sir se odlikuje po fino začinjenem okusu in mehki teksturi, kar ga naredi popolnega za uživanje samostojno ali kot del plošče sirov. Pecorino affumicato je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njegova ročna obdelava in edinstven okus ga uvrščata med vrhunske izdelke italijanske sirarske tradicije.
Portugalska, Tortosendo
...Odkrijte odličnost našega ovčjega suhega trdega sira, pravega umetniškega dela. Ima trdo pasto z enotno barvo, belo ali rahlo rumenkasto, ter teksturo z malo očesi. Ta sir se proizvaja po tradicionalni metodi, ki vključuje počasno odcejanje skute po koagulaciji surovega ovčjega mleka z 'Cynara Cadunculos' osatom. Zorenje, ki traja 75 dni ali več, mu daje bogato teksturo in neponovljiv okus. Raziščite tradicijo in avtentičnost v tem izjemnem siru.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play