ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Za izdelke, kjer ključna vloga v tehnološkem procesu in oblikovanju kakovosti končnega izdelka pripada uporabljenim maščobnim surovinam (krajinski piškoti, kremni polizdelki, listnato testo), je treba izbrati specializirane margarine - izdelke, ki imajo visoko specializirane potrošniške lastnosti, ki zagotavljajo izboljšane kakovostne značilnosti končnega izdelka. V to skupino spadajo margarine za listnato testo, kratko testo in kreme. Za proizvodnjo izdelkov iz kratkega testa in mafinih so margarine MT Ecopay idealne.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...To je mešanica za pripravo brezglutenskega kruha na osnovi kislega testa. Zdaj lahko pečete brezglutenski kruh brez kvasa, jajc in mlečnih izdelkov. Vse, kar morate storiti, je, da pripravite brezglutensko kislo testo iz naše mešanice in spečete okusen kruh! V mešanici ni arom, konzervansov in drugih škodljivih prehranskih dodatkov. Ta izdelek ne vsebuje glutena. Izdelek je testiran na gluten v...
ufs.country_names.RU, Penza
...Stroj je namenjen gnetenju različnih vrst testa z visoko viskoznostjo v slaščičarnah in pekarnah: •testo za medenjake; •testo za krofe; •testo za sladke piškote; •testo za cmoke itd. Posoda za testo se obrne za 120 stopinj, da se testo sprosti. Vse nevarne točke stroja so zaščitene. Ko je pokrov odprt, se motor pogona lopatic samodejno izklopi. Značilnost mešalnika za testo so njegovi močni Z...
ufs.country_names.RU, Moscow
... lahko uporablja za polnjenje številnih konfekcijskih oblik, kot so npr. testo in piškoti s sadnimi bonboni. Možne so različne različice: Različne vrste sendvič piškotov z vsemi možnimi polnili. Za pridobitev različnih okusov lahko uporabimo številne vrste kombiniranih izdelkov, kot so npr. piškoti z žele polnili, sadni bonboni s čokoladnim prelivom, piškoti, prekriti s čokolado, marmelado ali želejem, ter penasti kolački na piškotih.
ufs.country_names.RU, Moscow
... ogljikovih hidratov. Kokosova moka lahko nadomesti vse ali del tradicionalne moke za vas. Priporočamo mešanje kokosove in, na primer, mandljeve moke za nadomestitev pšenične moke. Velika količina vlaknin je z ene strani dobra za zdravje, z druge strani pa pomeni visoko higroskopičnost, tako da moka zelo dobro absorbira vlago. To je treba upoštevati pri izračunu razmerij in dodati manj kot tradicionalno moko (približno enkrat in pol v primerjavi z navadno pšenično moko). Ni odveč dodati še eno jajce v testo kot v običajnem receptu ali uporabiti banane. Kokosova moka ha...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mleta pimentova zrna je 100% premium poper, brez dodatkov. Dodajte mlet piment samo v testo za pecivo (medenjaki, piškoti, mafini) kot eno od sestavin začimbnih mešanic. Prav tako se dodaja pijačam: kavi, kuhanemu vinu ali čaju. Priročen pokrov - dozator. Uporaba Uporaba za kuhanje testenin, juh, mesnih in ribjih jedi, divjačinskih jedi, osnove za omake, peko. Prehranska vrednost na 100 g. Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 6,0 Maščobe (g / 100g)… 8,5 Beljakovine (g / 100g)… 51 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 300...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play