ufs.country_names.RU, Saratov
...Sveži grah se pogosto uživa kot priloga, kuhan in začinjen z maslom in / ali meto. Sol in poper se običajno dodajata grahu, vendar šele ko je že postrežen. Sveži grah se uporablja tudi za pripravo mesne pite, pečene v posodi (obliki), solat in enolončnic iz riža ali krompirja z zelenjavo. Grah se kuha in uporablja za juhe ter glavne jedi, kot je grahovka. Danes se grah običajno kuha ali duši...
ufs.country_names.RU, Kolomna
...500g steklena posoda (na voljo tudi v 1300g plastični posodi) IZBIRNA REGIJA: Kurska regija Mnogi ljudje menijo, da je ajdov med njihov najljubši - in z dobrim razlogom! Preprosto ga ni mogoče zamenjati z nobenim drugim tipom medu. Temnejša viskozna barva, okus z izrazito posebno grenkobo, ki se spreminja v trpek cvetno začinjen pookus, ne pušča možnosti, da bi ga spregledali. Vsebuje veliko...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Uporaba za Jedilnike indijske in azijske kuhinje, pekovske izdelke in slaščice, začinjene juhe, sladice, kuhano vino, kavo in čaj. Okus Začinjen, pekoč. Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 11 Maščobe (g / 100g)… 6,5 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 40 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 260...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo