... sestavinami testa kruha, piškotov in slaščic, kot so fosfati, kremna tartar, limonin sok, jogurt, kis itd. Ta reakcija sprošča ogljikov dioksid v obliki plina, kar povzroči, da testo naraste, zgosti in postane spužvasto. Ta lastnost emisije plina in izboljšane kakovosti testa ter spužvastosti prispeva k največji želeni vrednosti pecilnega praška. Ključna točka je, da se pecilni prašek šteje za glavno surovino za pecilni prašek. Uporablja se tudi kot prehranski dodatek, ki nosi kodo E500.
Turcia, Adana
... bistvena sestavina v živilski in pijačni industriji). Natrijev bikarbonat prehranske kakovosti je topen v vodi in netopen v alkoholu. Soda bikarbona prehranske kakovosti se uporablja kot sredstvo za vzhajanje pri pekovskih izdelkih, žitih, mešanicah za palačinke in samo-vzhajajočih mokah. Natrijev bikarbonat je dragocen naravni pufer in nevtralizator v pijačah. Uporablja se kot vir ogljikovega dioksida v večini brezalkoholnih pijač. Skupina ak uporablja visoko tehnološko opremo za proizvodnjo vrhunske sode bikarbone prehranske kakovosti.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play