Slovenija, Ljubljana
... "svila". Uporaba "svile" je zelo priročna, še posebej pri temperiranju manjših količin čokolade, ko je potrebno temperirati malo, a pogosto. V inkubator morate dati hladno ali vroče kakavovo maslo. Nastavite temperaturo in pustite 12-24 (ali več) ur, dokler se ne zgodi čarovnija in se maslo spremeni v gosto pasto - idealno za dodajanje v izdelek.
Francija, Saint Genis Laval Cedex
Nemčija, Münster
... najkakovostnejšimi materiali. Čista visokogorska volna iz Tibeta, volna ovac iz Zagrosov, indijska svila ali naravna vlakna, kot je kopriva, delujejo tako posamično kot tudi v različnih kombinacijah. Velik pomen pripisujemo najkakovostnejšim materialom in temu, da so pošteno obdelani, zato je članstvo pri Step - Fair Trade Carpets za nas samoumevno. Majhna skupina nacionalno in mednarodno uspešnih oblikovalcev oblikuje predmete naše kolekcije. Njihove preproge...