...Merlot, Cabernet Sauvignon, Barbera, Refošk, Pinot Noir, Žametna Črnina, Franconian
Cepljene trte so pakirane v svežnjih po 25 le v kartonske škatle (400 kosov). Shranjene so v hladilnici pri 2-4 °C. Pakirane so lahko tudi v kartonske škatle s 200 kosi.
Vedno smo vam na voljo, če potrebujete nasvet pri izbiri najboljše sorte in podlage za vaše tla in podnebne razmere. Mnenja smo, da je vaš uspeh in zadovoljstvo pri gojenju cepljenih trt v vinogradih, predelavi grozdja in na koncu prodaji vina tudi naš uspeh.
... uravnotežen zaključek.
KOMBINACIJE JEDI IN VINA
Postrezite pri temperaturi okoli 16°C ob črni klobasi in pireju iz krompirja, dušenju svinjske ličnice v rdečem vinu ali z dušenim zajcem z čebulo.
Regija: Beaujolais
Sorta: Gamay Noir
Vinograd: granitna tla – celinska klima...
...Le Savon Noir d’Amélie, koncentriran v oljčnem olju, je ekološki izdelek, ki čisti in odmašči vse površine, ščiti tla in odstranjuje madeže iz perila.
Zasnovan in izdelan v Franciji, je ta izdelek formuliran brez dišav in barvil, njegova embalaža pa je izdelana iz recikliranih materialov.
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rdeče
Côtes du Roussillon Villages Les Aspres
Trgatev brez pecljev, karbonična maceracija na Carignanu, hladna predfermentacija za 2 drugi sorti v termoreguliranih posodah.
Degustacija:
Barva je intenzivna, rubinasta z vijoličnimi odtenki.
Nos je močan in kompleksen, note sladkega korena, začimb in temnega sadja.
Okus je okrogel in širok.
Ujemanje jedi in vin
Pečena jagnjetina, pečen camembert.
Sestava: Syrah - Carignan - Grenache noirTla: Argilo-Calcaire, terroir Aspres...
...Sladko!
Domaine: Dva brata Charles-Henry in Emmanuel Fourny vodita posestvo Veuve Fourny od leta 1993. Predstavljata 5. generacijo te čudovite kmetije, katere vinogradi so večinoma locirani v Vertusu (Côte des Blancs). Tla so apnenčasta, kredasta, vinifikacija pa zelo malo intervencionistična (indigene kvasovke, nizki odmerki, ki jih izvajamo le s sladkorjem iz grozdja itd.).
Vsebnost: 150cl
Tip: Mehurčkasto vino
Odmerjanje: Brut (6g/L)
Sortiment: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir
AOC: Champagne 1er Cru
Zorenje: Uživati je mogoče takoj in hraniti do leta 2030
Temperatura postrežbe: 8-10°C...
... jim daje vedno sijoč videz. Najpomembnejše prednosti NOUVEAU NOIR so namreč vidne skozi čas, barva pa takoj ponovno pridobi naraven videz. V popolnem spoštovanju filozofije Ma-Fra in njenega ekološko racionalnega projekta je sestava NOUVEAU NOIR brez fosfatov, ki močno onesnažujejo vode in tla. Snovi za sijaj, ki jih vsebuje NOUVEAU NOIR, so rastlinskega izvora in so visoko...
... peščena tla, ki omogočajo tartufom, da se razvijajo v ugodnih pogojih. Do danes vam črni diamant lahko ponudi sveže tartufe v sezoni in tartufe v polkonzervi, maslo in sir. Vsi ponujeni izdelki so na osnovi tartufov brez sintetičnih arom in konzervansov.