Francija, Arengosse
...Odkrijte edinstveno kulinarično izkušnjo z našo Soljo z Rdečim Vinom in Šalotko, ročno izdelano kreacijo Yaya Sucres in Sels. Ta izjemna sol se začne z grobo soljo z Otoka Ré, skrbno namočeno v rdečem vinu za globoko infuzijo, nato pa je pomešana s šalotko za bogat in subtilen okus. Sestavine visoke kakovosti: Groba sol z Otoka Ré: Znana po svoji čistosti in hrustljavi teksturi, ta morska sol...
Španija, Málaga
... koncu mirne slepe ulice in obsega dostop po stopnicah z vodnimi igrami, vhodno dvorano, prostorno dnevno sobo z različnimi ambienti in kaminom; odprta kuhinja, povezana z dnevno sobo, z veliko delovno površino in jedilno mizo za 10 oseb; moderna vinska stena ločuje obe prostori; številni patii; stranišče za goste; 4 spalnice z lastno kopalnico in patijem; TV soba s biljardno mizo; pokrita terasa in zunanja chillout zona; poletna kuhinja z mizo in zasebnim bazenom.
...Skupna vsebnost sadja: Pripravljena z 55 g sadja na 100 g končnega izdelka. Sestavine in alergeni: Črna češnja, vinska breskev, rabarbara, sladkor, limonin sok, želirna snov: pektini iz jabolk. Povprečne hranilne vrednosti na 100 g Energija 1021/241 kJ kcal Maščobe < 0.5 g Od tega nasičene maščobne kisline < 0.1 g Ogljikovi hidrati 57 g Od tega sladkorji 51 g Beljakovine 0.5 g Sol 0.01 g...
Francija, Vourles
...%), moka iz rjavega piva (iz ječmenovega slada)* (13%), pecilni prašek* (koruzni škrob*, natrijev bikarbonat, vinska kislina), morska sol Guérande AOP. (*Sestavine iz ekološke pridelave). Povprečne hranilne vrednosti na 100 g: Energija 407,1 kcal/1713,7 kJ - Maščobe 10,4 g - od tega nasičene 5,8 g - Ogljikovi hidrati 66,5 g - od tega sladkorji 42,5 g - Prehranske vlaknine 8,1 g - Beljakovine 7,9...
Italija, Palagonia
...Sestavine: Paradižniki 65%, sončnično olje 35%, naravne arome v spremenljivih razmerjih (česen, mleta rdeča paprika, meta), vinska kis, sol. Citronska kislina, askorbinska kislina. Embalaže: 212g/620g/1kg/3kg...
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Nemčija, Hamburg
...Natriumacetat je natrijeva sol ocetne kisline. Uporablja se predvsem v živilih kot sredstvo za zakisanje in konzerviranje. Acetat rahlo diši po kisu, kar nakazuje na njegovo poreklo. Natriumacetat zavira širjenje bakterij in gliv ter blaži kisel okus. Natriumacetat trihidrat podjetja LANUCO je 100% čist. V kombinaciji s sadnimi kislinami (jabolčna kislina, citronska kislina in vinska kislina) se...
Luxemburg, Remerschen
Sunnen-Hoffmann je prestižna vinska kmetija, ki proizvaja različne sorte grozdja (Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Riesling, Pinot Noir) in se ukvarja tudi z ekološkim vinogradništvom. Čez vse leto Domaine ponuja različne dogodke, da vam predstavi svojo kmetijo in svoje vinske linije. PEDAGOŠKA KMETIJA: Domaine Sunnen-Hoffmann se je pridružil Združenju za...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play