... cvrtje, saj ima razmeroma visoko dimno točko, kar pomeni, da lahko prenese visoke temperature, ne da bi se razgradilo. Prav tako se pogosto uporablja pri pripravi pekovskih izdelkov, omak, prelivov za solate in za praženje hrane.
Na kratko, sončnično olje je rastlinsko olje, ki se široko uporablja in ceni zaradi svoje vsestranskosti, nevtralnega okusa in prehranskih koristi, ter je osnovna sestavina v mnogih kuhinjah po svetu.
... SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Švica
Izdelano v: Italija
Kazalnik temperature: Izdelek je dobavljen z analogno termokontrolno napravo.
Vrsta jekla: AISI 316 L-304
Višina posode: 10,7 cm
Prostornina: 2,0 L
Premer: 16 cm
Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju: DA
Primerno za uporabo v pečici: DA
Primerno za uporabo s pokrovom Syncro Clik: NE...
...Naši kodri so podobni testeninam Creste di gallo, kar v italijanščini pomeni "petelova griva". To je očarljiva vrsta, znana po svoji edinstveni obliki ukrivljenih robov in votlega središča, ki spominja na mini petelinske grebene. Izdelani so iz visoko kakovostne durum pšenične semoline, ta testenina se ponaša z trdno in žvečljivo teksturo, ki lepo vpija in prikazuje okuse spremljajočih omak. Ne...
... so odlični za obogatitev različnih jedi in mešanic začimb, marinad, prelivov in omak. Granulirane čebule lahko nadomestijo tradicionalni okus čebule v hrani in pijačah. Ne jokajte! Zagotovljeno. Pakiranje: 250g, 500g in na kilogram.
... ječmen celotno ječmenovo zrno, brez lupine. Ječmenove drobtine so bogat vir vitaminov B, zlasti vitaminov B1, B2 in B6, pa tudi vitaminov E, K, PP, folne kisline ter silicija, cinka, kalcija, mangana in bakra. Biserni ječmen je odličen za različne vrste omak, vključno z gobovimi in mesnimi. Lahko je tudi odličen sestavina v jedeh, kot so zeljni zvitki, pa tudi polnjena zelenjava.
... g < 1% *RWS - referenčna vrednost hrane in <strong> Uporaba </strong> Škrob se lahko uporablja kot nadomestek za moko za zgostitev juh in omak, za pripravo domačega kruha, pudinga in tort. Deluje odlično kot čistilo za lonce, kuhinjske pripomočke in jedilni pribor. Lahko se uporablja kot mehčalec pri pranju. Z vodo v obliki paste odstranjuje maščobo in osveži lase.
West-Indies Distribution je uvoznik in distributer eksotičnih izdelkov, predvsem iz Antil (Guadeloupe, Martinique, Guyana in La Réunion). Imamo najširšo izbiro izdelkov, od suhih, svežih, zamrznjenih do sadja in zelenjave. Dostava v Francijo in mednarodno. Sodelujemo s zaupanja vrednimi dobavitelji po vsem svetu, da zagotovimo svežino, kakovost in avtentičnost.
Tukaj so naše dodane vrednosti:
1) ...
... TEMPERATURI MED 50° IN 80°. NA TA NAČIN BODO IZDELKI OHRANILI VSE SVOJE ORGANOLEPTIČNE IN NUTRITIVNE LASTNOSTI. KAPACITETA: OD 30 DO 300LT. VRSTA OGREVANJA: PARO (ZA MODELE OD 50 LT NAPREJ) ALI ELEKTRIČNO (LE DO MODELA 100 LT).
LINIJA CUOCIMIX JE ZGRAJENA Z NAGIBNO DNO ALI S SISTEMOM ROČNEGA ALI AVTOMATIZIRANEGA NAGIBA, DA OLAJŠA IZPRAZNIJENJE IZDELKA IN ČIŠČENJE KADIJA. NA VOLJO JE TUDI RAZVERSKA VERZIJA.
... preveč pekoč. Kot vsestranska gorčica se Ramsa estragonova gorčica prilega k močnim jedem in vsem vrstam mesa, bodisi pečenemu, bodisi na žaru ali dimljenemu. Goveji tartar dobi prav posebno pikantno noto. Naša estragonova gorčica je tudi posebej primerna za obogatitev mnogih omak ali majoneze. Marinade za solate dobijo z našim estragonom poseben, fino začinjen okus.
Nagrada: Vegansko...
... priljubljena omaka v regiji Srednjega vzhoda. Sestavljen je predvsem iz pireja čičerike in tahinija (pire iz sezama). Hummus je najbolje postreči s pita kruhom.
Salsa je omaka, ki se pogosto uporablja v mehiški kuhinji, običajno narejena s paradižnikom in papriko. Rdeča omaka je znana vrsta salse, ki se pogosto uporablja v Mehiki in jugozahodni Ameriki.
Omake chipotle, priljubljene v mehiški kuhinji, so narejene z adobo chipotli, navadnim jogurtom ali mehiško kremo, česnom in limetinim sokom. Še posebej se uporablja za taco ali fajitas.
... olja v semenih, vendar se ohrani okus, vitamini in minerali. To olje je primerno za termično obdelane jedi, ko se te ohladijo. Ta vrsta se šteje za še posebej koristno, saj je podvržena le filtraciji. Popolnoma ohranja fosfatide, sterole, tokoferole in druge koristne sestavine. Ima prijeten okus in vonj.