Francija, Objat
...Sestavine: 29,20 % temne čokolade 66 %, 29,20 % mlečne čokolade 38 %, 18,25 % temne čokolade 99 % (kakav, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator: lecitin iz repice, vanilija bourbon v stroku, ingver, cimet), kakav v prahu, sladkor v prahu, 4 začimbe, pomarančna lupina. Hranilne vrednosti na 100 g: Energija 2044 kJ, 492 kcal, maščobe 37 g, od tega nasičene maščobne kisline 23 g, ogljikovi hidrati 33 g, od tega sladkor 33 g, beljakovine 6,7 g, sol 0,01 g.
Francija, Jarnac
... ujemata z bogatimi okusi temne čokolade, še posebej, če ima visoko vsebnost kakava. NAGRADE SREBRNA MEDALJA Mednarodno tekmovanje vin in žganih pijač 2009 SREBRNA MEDALJA San Francisco International Wine Competition 2009 ZLATA MEDALJA San Francisco World Spirits Competition 2008 DVOJNA ZLATA MEDALJA San Francisco World Spirits Competition 2007...
Francija, Poitiers
...Njegova barva je precej svetlo rumena. Nos ponuja arome vanilije, preden se pojavijo sadne in začinjene note. V ustih ta subtilna zmes ponuja lepo ravnotežje z notami čokolade, pa tudi cvetličnimi notami, preden se konča z lepo dolžino in precej slastnim zaključkom.
Francija, Auxerre
...{"Nez":"ekstremno bogate note pečenih črnih češenj, slivovega marmelade in črnih malin, skupaj s sugestijami sladkega korena, kandirane vijolice in suhih listov z dotikom stopljene čokolade","Accord metvin":"siri, divjačina, jedi v omaki, začinjene jedi, rdeče meso","Appellation":"Pomerol","Conditionnement":"Kartonska embalaža s 6 steklenicami po 75cl","Le conseil de l'œnologue":"postrežemo pri...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo