...Madagaskarska Bourbon vaniljeva pasta, vaniljeva pasta z cvetličnim vonjem
To je dvojna vaniljeva pasta.
To je zelo močna vaniljeva pasta, in z dodajanjem le 2,5 g na 1 kg vaše mešanice izdelkov dobite res dober vaniljev okus v vašem izdelku. To je dvojna vaniljeva pasta iz strožkov, in uporabite le majhno količino za vaniljev okus vašega izdelka.
Z eksotičnim vonjem naravnost iz steklenice...
...Naš ekstrakt vanilije brez alkohola uporablja mešanico madagaskarskih bourbon vanilijevih stročnic. Proizveden je v Veliki Britaniji z uporabo strogih in doslednih standardov kakovosti. Ustvarja sladke, kremaste, mlečne in maslene note vanilije. Dober večnamenski ekstrakt vanilije brez alkohola. Primeren za večino uporabe. Ena žlica ekstrakta vanilije je približno enakovredna eni vanilijevi...
Naša vanilija je skrbno izbrana in uvožena iz lokalnih kmetij na Madagaskarju. Stroke so nežno ročno obrane in pridobljene neposredno od proizvajalca. Ne kupujemo prek posrednikov, kar nam omogoča, da zagotovimo najboljšo kakovost po najboljši ceni. Najbolj znana kot Bourbon vanilija, so naše stroke temne, prožne in bogate z aromo. Z nadzorom kakovosti in analizo zagotavljamo vanilijo visoke kakovosti, ki bo zadovoljila vse vaše pričakovanja. Vsi naši izdelki so 100% naravni.
... iz tega območja se pogosto imenuje "Bourbon vanilija." Čeprav vanilijev ekstrakt vsebuje vsaj 35 % alkohola po volumnu, se izraz "bourbon" ne sme zamenjati z imenom alkohola, ki se uporablja za njegovo izdelavo. S svojimi vrhunskimi okusi ni presenetljivo, da je madagaskarska/bourbon vanilija najbolj priljubljena vrsta vanilijevih stročnic.
...SmokeWorks Tap je bar in trgovina s sendviči v središču Cambridgea, blizu King's Parade. Čez dan kavarna ponuja umetniške wrape iz ploščatega kruha in žemljice polnjene z BBQ mesom, skupaj s kavo lokalnih strokovnjakov, Hot Numbers. Popoln kraj za hiter kosilo z vsemi okusi počasno pečenega BBQ, poleg tega pa tudi možnosti za vegetarijance in vegane. Ponoči se prostor preobrazi v živahen bar, ki streže pivo, bourbon in koktajle.