...Iberijski prašič starejši od 10 mesecev. Tira Magro, izvlečena iz reber prašiča, med kostjo in kostjo; in z vsebnostjo maščobe. Kosi med 100 in 150 g. Približno. Tira Carne Costilla iberijskega prašiča je poseben kos mesa, pridobljen iz reber iberijskega prašiča, starejšega od 10 mesecev. Ta izdelek se ponaša z idealno ravnotežjem med mesom in vsebnostjo maščobe, kar zagotavlja sočno teksturo in...
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Najplemenitejši kosi naših iberskih prašičev, kot je iberska presa, so tisti, ki se uporabljajo za ročno proizvodnjo našega Premium Salchichóna "Naravno" iz svinjine, krmljene z žačkami. Intenziven vonj, sočna tekstura in posebna ravnotežja med maščobo, pusto meso in črnim poprom dajejo temu izdelku subtilno naravno delikatnost, predstavljenem v "Premium" formatu. SKU: 515000 Teža pošiljke: 0,7 kg...
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Podolgovata in elegantna rezina iz fine trske. Ima rožnato barvo, odličen okus, globok vonj in mehko maščobo. Kosi so ročno izdelani, z nizko vsebnostjo soli in z zorenjem med 24-28 meseci. Postopek izdelave: Rezanje na vroče, hlajenje, rezanje v obliki v, soljenje, naravno sušenje in počitek v kleti. Sestavine: Ramenska mesnina svinjine iz lešnikov in morska sol. Pogoji distribucije in...
...Šunka, izdelana iz čistokrvnih iberijskih prašičev, ki so vzrejeni na prostem v dehesi. Certificirani kakovostni kosi, ki so bili izdelani v skladu z iberijskim standardom.
Španija, Guijuelo
FISAN je družinsko podjetje z dolgo zgodovino (ustanovljeno leta 1920, stoletno podjetje), specializirano za ročno proizvodnjo zvezdnega izdelka španske gastronomije, Iberico Bellota pršuta. Prav tako izdelujemo številne druge izdelke iz Iberico svinjine, kot so Embutidos (Chorizo, Lomo...) in zamrznjeni kosi (Pluma, Secreto, Presa...). Ponujamo več formatov, da prilagodimo izdelek potrebam naših...
... jih izdelujemo v naših ločenih obratih. Naš cilj je zagotavljanje najvišjih standardov glede kakovosti in varnosti hrane (IFS, BRC). Luis Oliveras je prisoten v Horeca in maloprodaji. Na voljo so naslednji formati: - Cela kosi za rezanje v delavnici in industrijski cela kosi za profesionalce v rezanju. - Pakiranja rezin od 50g do 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Španija, Montesquiu
Podjetje, specializirano za razkosavanje svinjine, distribucijo in trženje v Evropi, Aziji in Latinski Ameriki. Kosi svinjine so distribuirani in trženi v različnih oblikah, skladno s preferencami strank, zamrznjeni ali sveži.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play