Španija, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDIN DIHIDROKALKON (NH-DC) je nekalorični sladilo in ojačevalec okusa. NH-DC je 1.500-1.800-krat slajši od saharoze pri mejni koncentraciji. Njegovo sinergično sladkanje je zelo pomembno, ko ga kombiniramo z drugimi sladili, tako v večjih količinah kot tudi visoke intenzivnosti. Kozmetika: Zobna pasta, ustna voda itd. Krma: Dodatek NH-DC izboljša okus krme in s tem dnevni vnos krme.
Španija, El Puntal (murcia)
... slasten, mesnat in zadovoljiv okus. MSG se široko uporablja v živilski industriji kot ojačevalec okusa za izboljšanje okusa in sprejemljivosti predelanih in konzerviranih živil. Kljub nekaterim polemikam glede njegove varnosti v velikih količinah je MSG odobren s strani več živilskih regulativnih organov po svetu in ostaja pogosta sestavina v mnogih živilskih izdelkih zaradi svoje sposobnosti, da ekonomično in učinkovito izboljša okus. KONTEJNER: 5kg, 25kg in 200kg IBC...
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...SESTAVINE: Svinjska brada, meso in kožice svinjine, jajčna beljakovina, krompirjev škrob, sol, glukozni sirup, mlečna beljakovina, začimbe, stabilizator (di in polifosfati), ojačevalec okusa (E621) in antioksidant (natrijev askorbat). Naravna govedina. Lahko vsebuje sledi soje.
...muškatni orešček, česen in kurkuma, paradižnikov prah), črni tartuf, ojačevalec okusa, regulator kislosti (citronska kislina), antioksidant (askorbinska kislina), sol, kalcijev klorid, renin, mlečni ferment, konzervansi: lizocim (pridobljen iz jajc), natamicin na skorji. Okus: Intenziven Aroma: Značilna za ovčji sir z aromo tartufa. Barva: Svetlo rumena z črnimi žilami tartufne paste. Konsistenca: Trda Pred uživanjem odstranite skorjo s sira.
Španija, La Vaguada
...Specialisti za uvoz kurkume v prahu ekološkega ali konvencionalnega razreda po naročilu, na voljo so analize več ostankov, certifikacija LACON GMBH, tehnični list in ekološka certifikacija v skladu z uredbo 834/2007 EUR. Ekološki prah kurkume se uporablja kot prehransko barvilo, prikazuje rumeno barvo. Kurkuma je ena glavnih sestavin kari, naravno barvilo in ojačevalec okusa, prah kurkume je...
Španija, El Puerto De Santa María
...Ekološka citronska kislina. Je idealen prehranski dodatek za številne jedi, zahvaljujoč svojim večkratnim uporabljenim in visoki topnosti, kar ga naredi enostavno uporabnega v kuhinji. Deluje kot konzervans in antioksidant, ojačevalec okusa, želirno sredstvo za marmelade, uporablja se za mariniranje mesa, kot aromatizator v slaščičarstvu ali kot teksturizator pri proizvodnji pasteriziranih sirov, med mnogimi drugimi funkcijami.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play