Nemčija, Heidelberg
Diafood GmbH je vodilno podjetje na področju predelave rastlinskih surovin, specializirano za visokokakovostno suho zelenjavo, aromatične rastline in bio-proizvode. Z več kot 35 leti izkušenj si je Diafood s kakovostjo in trajnostjo pridobil odličen ugled. Podjetje sodeluje izključno s certificiranimi dobavitelji, ki izpolnjujejo stroge bio-kakovostne standarde. Posebna pozornost je namenjena pro...
Nemčija, Bad Bramstedt
Podjetje Wehdeler Gewürzmühle GmbH že desetletja predstavlja najvišjo kakovost in inovacije pri proizvodnji začimbnih mešanic. Naša ponudba obsega široko paleto kulinaričnih začimb za živilsko industrijo ter posebne zeliščne mešanice in olja za konjsko krmo pod blagovno znamko Hippoforte. Naši izdelki: - Živilske začimbe: Od klasičnih zelišč do eksotičnih začimbnih mešanic, ponujamo vse, kar obo...
Nemčija, Dissen
...Intense Pur ® Naravni ojačevalec okusa Intenso Pur® je nadomestek tradicionalnih začimb. Daje izdelkom uravnotežen, aromatičen okus in dopolnjuje celoten čutni vtis. Ojačevalec okusa Intenso Pur® podjetja FUCHS je na voljo v različnih variantah: Intenso Pur®: z vidnimi delci začimb Intenso Pur® Extrakt: brez vidnih delcev začimb, primeren za kuhane, sušene izdelke, kuhane klobase in številne...
...Naša linija Acti’Boost vključuje aromatične in naravne arome, ki se uporabljajo za povečanje zaznavanja sladkega in maščobnega okusa, da izboljšamo prehransko vrednost izdelka. Metaromove linije Acti’Boost Sweet in Acti’Boost Fat vam pomagajo razviti izboljšane recepte, hkrati pa izpolniti pričakovanja potrošnikov glede okusa. Naša Acti’Boost rešitev so učinkovite, prilagojene aromatične rešitve, ki vam pomagajo doseči končne izdelke z nizko vsebnostjo sladkorja in maščob.
Španija, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDIN DIHIDROKALKON (NH-DC) je nekalorični sladilo in ojačevalec okusa. NH-DC je 1.500-1.800-krat slajši od saharoze pri mejni koncentraciji. Njegovo sinergično sladkanje je zelo pomembno, ko ga kombiniramo z drugimi sladili, tako v večjih količinah kot tudi visoke intenzivnosti. Kozmetika: Zobna pasta, ustna voda itd. Krma: Dodatek NH-DC izboljša okus krme in s tem dnevni vnos krme.
Poljska, Warszawa, Poland
Trgovinsko podjetje, ki deluje na področju prehrane in krmil. Specializirani smo za trgovino z mlečnimi izdelki; rastlinskimi beljakovinami in aminokislinami kot dodatki za krmila in hrano. Ponudba je usmerjena v podjetja iz sektorja B2B. Zahvaljujoč naši ekipi je podjetje pridobilo številne zvesti poslovne partnerje in se še naprej razvija. V letu 2019 smo prejeli prestižno nagrado kot najhitreje...
Poljska, Brzozów
...Eritritol, v živilski industriji označen z E968, se uporablja ne le kot sladilo, temveč tudi kot polnilo, zgoščevalec, ojačevalec okusa in včasih za zniževanje temperature zamrzovanja izdelka. Prav tako se uporablja v farmacevtski industriji kot sestavina zdravil, zlasti v ovojnicah tablet ali kot nosilec aktivnih snovi. Uporablja se tudi kot sestavina v zobnih pastah in ustnih vodicah.
Nizozemska, Nijkerk
...Citronova kislina je organska kislina z močno kislim okusom, njena uporaba kot konzervans in antioksidant pa je zelo izrazita. Poleg tega njene lastnosti omogočajo, da je popoln zakisovalec, agent za geliranje in ojačevalec okusa. SRS Nutrition Express ponuja zanesljivo razpoložljivost izdelkov skozi vse leto. Skrbno izbiramo najvišjo kakovost in zagotavljamo, da lahko z zaupanjem opravljate...
Španija, El Puntal (murcia)
... slasten, mesnat in zadovoljiv okus. MSG se široko uporablja v živilski industriji kot ojačevalec okusa za izboljšanje okusa in sprejemljivosti predelanih in konzerviranih živil. Kljub nekaterim polemikam glede njegove varnosti v velikih količinah je MSG odobren s strani več živilskih regulativnih organov po svetu in ostaja pogosta sestavina v mnogih živilskih izdelkih zaradi svoje sposobnosti, da ekonomično in učinkovito izboljša okus. KONTEJNER: 5kg, 25kg in 200kg IBC...
Slovaška, Dolný Ohaj
...Krompirjev škrob se široko uporablja v živilski industriji, farmacevtski industriji in v različnih panogah. V živilski industriji se uporablja kot zgoščevalec, stabilizator in ojačevalec okusa. Pogosto je prisoten v omakah, juhah, sladicah in drugih živilih, kjer pomaga izboljšati njihovo doslednost in teksturo. CAS:9005-25-8 Barva: Bela Pakiranje: Papirnata vreča 25kg Količina: 5.000kg - 48.000kg Doslednost: Prah...
Nizozemska, Raalte
... aplikacij. Njena kemijska formula, CH3COOH, razkriva njeno preprosto, a močno sestavo. Ocetna kislina je običajno prepoznana po svojem ostrem vonju in kislem okusu, ki spominja na kis. Vendar pa je pomembno opozoriti, da industrijska ocetna kislina služi različnim namenom, ki daleč presegajo kulinarično uporabo. Oddelek 2: Aplikacije nakupa ocetne kisline izdelkov na spletu 2.1. Živilska industrija: - Ocetna kislina je pogost konzervans in ojačevalec okusa. - Uporablja se pri proizvodnji začimb, kislih kumaric in prelivov za solate. 2.2. Kemijska proizvodnja...
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...SESTAVINE: Svinjska brada, meso in kožice svinjine, jajčna beljakovina, krompirjev škrob, sol, glukozni sirup, mlečna beljakovina, začimbe, stabilizator (di in polifosfati), ojačevalec okusa (E621) in antioksidant (natrijev askorbat). Naravna govedina. Lahko vsebuje sledi soje.
...Ojačevalec Okusa...
... škrob, sol, ribji ekstrakt (ribe, ojačevalec okusa: E621), čili v prahu, barvila E120, E141, E150a, E160a, E160c, ojačevalec okusa: E621 (mononatrijev glutamat) Izvor Seveda ta prigrizek prihaja iz Azije.
Nemčija, Bad Bentheim
... so to pridelavo uporabljali, da so se počutili močnejše. Prav tako naj bi maca preprečevala staranje, povečala imunost in izboljšala libido. Maca je tako podobna fenujku. Okus mace Maca ima okus po mešanici oreščkov in karamele. V surovi maci je oreščkast okus izrazit, medtem ko v posušeni maci prevladuje bolj zemeljski okus. Organsko maca v prahu je dobra za uporabo kot ojačevalec okusa, vključno v sokovih, s kakavom in oreščkovim mlekom. Lastnosti mace Aktivne snovi v prahu mace vključujejo aminokisline, ki igrajo ključno vlogo v ...
Belgija, Nivelles
...Značilnost : Večina izdelkov običajno govori o "rdeči kvasovki riža", vendar gre v resnici za rdečo kvasovko riža. Ta kvas (Monascus purpureus) se goji na rižu in vsebuje pigment, ki ima izrazito rdečo barvo. Tako je rdeča kvas in ne riž. V Aziji je rdeča kvasovka riža predvsem prehrambeni izdelek, uporablja se kot barvilo ali kot ojačevalec okusa v različnih prehranskih pripravkih, kot so...
Francija, Marseille
...Riževi vermicelli so mehki in gladki vermicelli, narejeni iz moke, riža in vode. So idealni za juhe, solate, nemse ali za praženje. Ohranijo vse nežne okuse riža brez kakršne koli kislosti in delujejo kot ojačevalec okusa za jed kot celoto. Enostavni in hitri za pripravo, so to vermicelli zelo visoke kakovosti.
Nemčija, Buxtehude
...L-Glicin (E640) ni esencialna aminokislina, zato jo lahko človeški organizem proizvaja sam in je pomembna sestavina skoraj vseh beljakovin ter pomembna povezava v presnovi. Glicin se nahaja v živilih, bogatih z beljakovinami, kot so mleko, ribe ali meso. Glicin je najpreprostejša aminokislina v telesu, povezana z gradnjo beljakovin. Kot ojačevalec okusa se glicin dodaja živilom.
Italija, Madone
...Blagovna znamka RIBOMIX®, s specifičnim profilom okusa in visokimi zmogljivostmi, je edinstvena in specifična sestavina za vsako vrsto recepta za aromatizacijo. RIBOMIX® se že več kot deset let uporablja po vsem svetu za proizvodnjo slanih izdelkov. Skupina naravnih 5'-nukleotidov, pridobljenih z encimsko hidrolizo kvasa, je zelo učinkovita pri nadomeščanju mono natrijevega glutamata in soli...
Turcia, Istanbul
...Levex Spectra GMR je zasnovan za učinkovito izboljšanje okusov v slanih aplikacijah, ne da bi uvedel specifične okuse. Levex Spectra GMR postane učinkovita alternativa MSG, saj ponuja optimalno izboljšanje okusa pri nizkih odmerkih za vse vrste proizvodnje hrane.
Francija, Perols
...Nutri Hair gumijasti bonboni krepijo vaše lase od korena do konic in spodbujajo rast. Kompleks rastlin, vitaminov in mikroelementov, poln naravne okusa jagod. Več koristi za osupljiv učinek! Aktivne sestavine: - Saw Palmetto: spodbuja naravno rast in pomaga ohranjati lase. - Rukola: pomaga stimulirati lasni mešiček in spodbuja rast. - Selen in cink: pomagata ohranjati normalne lase in ščitita...
Martinik, Rivière-Pilote
...Karibska sol je čudovit ojačevalec okusa, ki prinaša mešanico karibskih začimb (sol, kurkuma, sladki paprika, dehidrirana čebula, česen, nageljnove žbice, kumina, črni poper Penja). Odlično se poda k vašim ribam, mesnim jedem na žaru, rižu in zelenjavi ter krompirju, saj doda eksotičen okus.
...Poleg čistih etiketnih začimb so na voljo tudi konvencionalni ojačevalci okusa, ki dopolnjujejo okusni profil vašega končnega izdelka, kot so: - Glutamat - Ekstrakt kvasa - Živilski začimbi, npr. na rastlinski in živalski osnovi...
Nizozemska, Capelle Aan Den Ijssel
... nekaj ključnih točk o citronski kislini monohidrat: Vsebnost vode: Citronska kislina monohidrat vsebuje eno molekulo vode (H2O) na molekulo citronske kisline (C6H8O7). Prisotnost vode v tej obliki ne vpliva bistveno na njene kemijske lastnosti, vendar nekoliko spremeni njene fizične značilnosti. Industrija hrane in pijače: Citronska kislina monohidrat ima mnoge enake aplikacije kot anhidratna citronska kislina v industriji hrane in pijače: – Ojačevalec okusa: Dodaja kiselkast in kisel okus hrani in pijačam, kar izboljša njihov okus.
...arome in začimbe, dekstroza, fruktoza, ojačevalec okusa E 621, antioksidant E 316, konzervansi E 250. Teža: približno 8,00 – 8,50 kg kuhanega celotnega. Pakiranje: purana po ohladitvi ovijemo v zaščitno elastično ovojnico, nato zavežemo in na koncu vakuumsko pakiramo v prozoren Cryovac in pasteriziramo.
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sol iz Roussillona "Ekzotično" kompozicija: Sredozemska sol (Gruissan), Massalé in močna paprika. Sol iz Roussillona, ročno izdelana. Ta naravna sol je pravi prehranski izdelek z vsemi svojimi oligoelementi, zooplanktonom in fitoplanktonom, in ne kot običajne soli, ki so le preprosto ojačevalec okusa. Ta sol ne vsebuje nobenih dodatkov, nobenih odvzemov. Steklenica 140g...
Švica, Hendschiken
...ojačevalec okusa natrijev glutamat, sladkor, začimbe. Na pekač položite in postavite v predhodno segreto pečico. Pečenje: pri 200°C, približno 25 minut. Temperatura shranjevanja: min. -18°C, enkrat odmrznjeno, ne zamrzujte ponovno. Informacije za alergike: Vsebuje gluten, mleko, sojo.
...Pražena čebula je ojačevalec okusa, namenjen uporabi kot dodatek jedem, da jim da specifične okusne lastnosti. Uporablja se v industriji predelave hrane, kulinariki, pekarstvu, mesu, delikatesah in ribji industriji.
Francija, Massy
...Mono propilenglikol (MPG) USP, ki izpolnjuje kriterije čistosti farmakopeje USP, kodiran E1520, se lahko uporablja kot vlažilec, topilo in emulgator brez tveganja v spodnjih izdelkih: - ekscipiens (neaktivna sestavina) farmacevtskih izdelkov - prehranski dodatek (E1520) v nizkih odmerkih kot emulgator, konzervans, ojačevalec okusa in vlažilec, zlasti za pripravo jedi, omak ali začimb, pijač in...
Nizozemska, Amsterdam
...OKUSEN, ZDRAV NAČIN ZA DODAJANJE OKUSA! Sezamovo olje je rastlinsko olje, ki ima značilen vonj in okus, podoben semenom, iz katerih izvira. To svetlo zlato olje se uporablja kot kuhinjsko olje v jedeh jugovzhodne Azije kot ojačevalec okusa, in se odlikuje po tem, da ohranja vse svoje lastnosti ter dopolnjuje vse vaše recepte na okusen način.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play