... beljakovina, naravna aroma in naravna svinjska čreva. 100 % naravne sestavine. Brez alergenov.
Teža: Približno 0,900 kg.
Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri Tª nižji od 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC.
Postopek izdelave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje in zorenje.
Sestavine: Meso iberskega prašiča, sol, sladkorji, naravne začimbe, rastlinska beljakovina.
Teža: Približno 0,900 kg.
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" z nežnim in rahlo slanim okusom ter prijetnim značilnim vonjem. Njegove tonacije segajo od roza do vijolične v mesnati del in ima sijoč videz v maščobnem delu.
Brez dvoma pravi užitek za čute, ki bo odlična izbira za vsako priložnost.
Izdelek je narezan na roke in postrežen v blisterjih po 100 g (približno).
Izdelek je izdelan iz zadnjega dela odraslih prašičev, ki so bili podvrženi ustreznemu postopku soljenja in zorenja.
...Izdelek iz sušenega mesa, narejen iz mesa, ki ustreza mišični masi z kostjo, nogo in kopitom sprednjega uda polovične polovice trupov iberskega prašiča, ki se hrani z žacnami in naravnimi viri ter je primeren za človeško prehrano.
Teža na kos, približno 2,5 kg.
TEŽA: 2-3 kg...
...S kopitom in fazo v obliki V
ref:21001
Zorenje:8-9 mesecev
Povprečna teža enote:4,5-5,5 kg. približno
Neto teža približno na škatlo:18-22 kg. približno
Enota x škatla:4...