Španija, San Pedro Manrique (soria)
Španija, Guijuelo-Salamanca
... beljakovina, naravna aroma in naravna svinjska čreva. 100 % naravne sestavine. Brez alergenov. Teža: Približno 0,900 kg. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri Tª nižji od 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek izdelave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje in zorenje. Sestavine: Meso iberskega prašiča, sol, sladkorji, naravne začimbe, rastlinska beljakovina. Teža: Približno 0,900 kg.
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" z nežnim in rahlo slanim okusom ter prijetnim značilnim vonjem. Njegove tonacije segajo od roza do vijolične v mesnati del in ima sijoč videz v maščobnem delu. Brez dvoma pravi užitek za čute, ki bo odlična izbira za vsako priložnost. Izdelek je narezan na roke in postrežen v blisterjih po 100 g (približno). Izdelek je izdelan iz zadnjega dela odraslih prašičev, ki so bili podvrženi ustreznemu postopku soljenja in zorenja.
Španija, Murcia
...Izdelek iz sušenega mesa, narejen iz mesa, ki ustreza mišični masi z kostjo, nogo in kopitom sprednjega uda polovične polovice trupov iberskega prašiča, ki se hrani z žacnami in naravnimi viri ter je primeren za človeško prehrano. Teža na kos, približno 2,5 kg. TEŽA: 2-3 kg...
Španija, Monroyo (teruel)
...S kopitom in fazo v obliki V ref:21001 Zorenje:8-9 mesecev Povprečna teža enote:4,5-5,5 kg. približno Neto teža približno na škatlo:18-22 kg. približno Enota x škatla:4...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo