Španija, San Pedro Manrique (soria)
Francija, Sarrola-Carcopino
...La Panzetta z otoka lepote je iz svinjske prsi, ki zori najmanj 3 tedne. Vsak kos tehta približno 350g, dolžina pa je 10cm. Pakiranje: karton 10kg za približno 2 kosa Shranjevanje: največ 18°C Rok trajanja: 125 dni...
Francija, Castelnaudary
...Za uživanje v tej specialiteti prelijte vsebino pločevinke v posodo, pokrijte in pustite, da se počasi kuha. Občasno premešajte. Približno 10 minut za 1 porcijo 15 minut za 2 porcije 25 minut za 4 porcije Maščobe: 2,6 g Od tega nasičene maščobne kisline: 0,9 g Ogljikovi hidrati: 9,0 g Od tega sladkorji: 0,7 g Vlaknine: 3,5 g Beljakovine: 7,5 g Sol: 0,75 g...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... beljakovina, naravna aroma in naravna svinjska čreva. 100 % naravne sestavine. Brez alergenov. Teža: Približno 0,900 kg. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri Tª nižji od 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek izdelave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje in zorenje. Sestavine: Meso iberskega prašiča, sol, sladkorji, naravne začimbe, rastlinska beljakovina. Teža: Približno 0,900 kg.
Francija, Laissac
... ploščo brez nitritov in konzervansov. Vse naše mesnine brez nitritov so izdelane iz skrbno izbranih prašičev iz Aveyrona. Izvor: Laissac, Aveyron Teža: Približno 200g Sestavine: Svinjina, sol iz Guérande in poper Kampot IGP, naravni ovitek...
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" z nežnim in rahlo slanim okusom ter prijetnim značilnim vonjem. Njegove tonacije segajo od roza do vijolične v mesnati del in ima sijoč videz v maščobnem delu. Brez dvoma pravi užitek za čute, ki bo odlična izbira za vsako priložnost. Izdelek je narezan na roke in postrežen v blisterjih po 100 g (približno). Izdelek je izdelan iz zadnjega dela odraslih prašičev, ki so bili podvrženi ustreznemu postopku soljenja in zorenja.
Italija, Colonnata Carrara
...Lardo di Colonnata IGP Mafalda približno 300 g. z brošuro "Kako Jesti" Teža 0,300 kg...
Španija, Murcia
...Izdelek iz sušenega mesa, narejen iz mesa, ki ustreza mišični masi z kostjo, nogo in kopitom sprednjega uda polovične polovice trupov iberskega prašiča, ki se hrani z žacnami in naravnimi viri ter je primeren za človeško prehrano. Teža na kos, približno 2,5 kg. TEŽA: 2-3 kg...
Španija, Monroyo (teruel)
...S kopitom in fazo v obliki V ref:21001 Zorenje:8-9 mesecev Povprečna teža enote:4,5-5,5 kg. približno Neto teža približno na škatlo:18-22 kg. približno Enota x škatla:4...
Belgija, Bruxelles
... glede na debelino izdelka in enostavno vstavljanje mesa pod stiskalnico. Poleg tega je odstranljiv. Tako je mogoče namestiti gladko ploščo za občutljive vrste mesa, kot je perutnina, ali teksturirano ploščo za meso, kot sta govedina ali svinjina. Ročna mesarska stiskalnica je idealna za zrezke, sušeno meso, meso za wok ali pa za minute zrezke. Dimenzije naprave (V׊×D): 880 (1600 s podnožjem) × 400 × 450 mm Širina traku: 400 mm Teža: 25 kg (36 kg s podnožjem) Garancija: 1 leto...
Nemčija, Breisach
... prekrije blago-sladek vonj šunke. Narezana na majhne trakove ali kocke, razkriva svoj čudovit vonj v testeninah, z njoki, palačinkami ali v zelenjavnih in fižolovih juhah. Proizvajalec: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italija. Zrakom sušena sušena šunka iz svinjine. Sestavine: svinjina, morska sol. Hraniti v hladnem pri +1°C do +10°C. Izdelek iz Italije. IT-99-L-CE...
...Teža kosa približno 2,275 kg. Mariniran in pripravljen, tako mehak, da se ga da raztrgati (pulled = raztrgati). Ameriška klasika iz južnih držav, ki se uporablja na različne načine, tudi kot različica burgerja. Osnova VPE: Pck 2,275kg EAN: 5707196151060,5707196163391 Blagovna skupina: 05 - TK-meso / 200 - TK-svinjina Sestavine: Sestavine: svinjina (82%), voda (13%), sol, maltodekstrin, začimbe...
Portugalska, Carregado
... obrokov (perutnina, svinjina in govedina) ter rib (trske, osliči, tune in druge), omak in prilog, mesnih in ribjih prigrizkov, predprženih in pečenih peciv ter tudi sladic in tort. Vsi izdelki so hladno ali ultra-zamrznjeno hrano (z veljavnostjo od 12 do 18 mesecev), kar spodbuja njihovo izvoz. Imamo tudi sposobnost prilagoditi jedilnik in obrok specifičnim potrebam vsake države ali regije.
Belgija, Grobbendonk
...Mesna podjetja P. Wils je "specialist" za razkosanje svinjskih glav in je priznana kot uspešna klavnica za dobavo svežega ali zamrznjenega svinjskega mesa mesni industriji. Približno 75 % izdelkov se izvozi po vsem svetu. Glede na želje strank se izpolnijo specifične rezine, vsebnost maščobe ali posebna embalaža. Močna avtomatizacija našega proizvodnega procesa in proizvodnja v liniji nam omogočata, da ponudimo ekonomičen in visokokakovosten izdelek, ob tem pa spoštujemo najstrožje higienske norme.
Danska, Randers Nv
... lastne izvozno hleve v DK-8920 Randers NV. To našim strankam zagotavlja visoke standarde in kakovostno izvedbo pri izvozu pujskov. Na voljo imamo 21 posebnih tovornjakov, ki lahko vsak naloži približno 900 pujskov. Vozila so popolnoma opremljena z vodo za pitje, pršilniki in ventilatorji. NV-Randers izpolnjuje danski standard za prevoznike in izvozno hlev, ki opredeljuje zahteve za proizvodnjo prašičev, njegova osredotočenost pa je na ključnih področjih, ki vplivajo na dobrobit živali, varnost mesa in sledljivost v primarni proizvodnji prašičev.
Danska, Randers Soe
... mesa v Evropi; največje podjetje za klanje goveda na Danskem; eno od dveh ali treh največjih izvoznikov mesa na svetu in največji izvoznik svinjine na svetu. Naši glavni trgi so EU, Japonska, Rusija in ZDA. Danish Crown ponuja približno 200 standardnih kosov mesa. Dansko govedo ima visoke zdravstvene standarde, kakovost mesa pa je najboljša. Klavnica poteka po sodobnih načelih, kar zagotavlja visoke higienske standarde. Danska veterinarska inšpekcija in zakonodaja sta med najstrožjimi na svetu. To pomaga zagotavljati visoko kakovost mesa goveda iz Danish Crown.
Nemčija, Twist
...NWT GmbH se je specializirala za razstavljanje, pakiranje, proizvodnjo, skladiščenje in distribucijo užitnih stranskih proizvodov, mesa in mesnih izdelkov. Skupna količina trenutno znaša približno 1500 ton na teden. Pridobivanje naših surovin poteka preko našega lastnega podjetja za hladilno logistiko, "CT GmbH". CT GmbH prevzema naše surovine neposredno pri dobavitelju. Naše surovine pridobivamo iz vse Nemčije, Avstrije, Elzasa, držav Beneluxa in Danske.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo