...ORIGINE - TERROIR Vin Blanc Moelleux de Bordeaux Sadje stroge izbire naših enologov, Roumaguet časti plemenitost bordojskih terroirjev. Appellation Bordeaux pokriva površino več kot 40.000 hektarjev, kar predstavlja celotno bordojško vinogradništvo. Bogastvo terroirjev in bližina Atlantskega oceana ustvarjata idealne pogoje za pridelavo vrhunskih vin. VINIFIKACIJA Obiranje ob popolni zrelosti...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
... plemenitih grozdov, ki izvirajo iz velikih terroirjev Burgundije. Vinifikacija in staranje: izbrani so le najboljši sokovi iz stiskanja in vinificirani ločeno. Zorenje v inox cisternah približno 10 mesecev, nato staranje na lesenih paletah več kot 5 let in degoržiranje. Degustacija Temperatura postrežbe med 10° in 12 °C. Praznično vino, ki subtilno spremlja tudi rafinirano kuhinjo.
Francija, Bordeaux
... strukturo, ki jih naredi še posebej primernih za staranje. Degustacija "Les Charmes de Laurette" ima izjemno globoko barvo, vijolično z črnimi odsevi. Eleganten in poln, brez neravnotežja, izraža arome majhnih črnih sadežev v kompotu, s pridihom gozda in začimb. Ta izbira ponuja precej okrogel in mehak tanin. Ujemanje jedi in vin: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi siri. Morski sadeži, ribe v omaki...
Francija, Mauléon-D'armagnac
Ustanovljena leta 1832, hiša CASTAREDE je najstarejša hiša Armagnac v Franciji. Njihovo znanje se prenaša iz generacije v generacijo. Florence Castarède, 6. generacija, je leta 2016 prejela oznako EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), ki nagrajuje obrtna podjetja z redkim, priznanem ali starodavnim znanjem. Hiša Castarède proizvaja svoje Armagnace na svojem posestvu Château de Maniban, ki se nah...
Francija, Paris
... fantastičnih francoskih vinih. Nadgradite svojo izkušnjo z vključitvijo krožnika s sirom ali mesninami, ki jih boste uživali med srkanjem. Degustirajte šest vin iz različnih regij Francije, kot so Bordeaux, Sancerre in šampanjec. Naučite se najboljših tehnik degustacije od svojega strokovnega vodnika. Odkrijte, kako se šampanjec proizvaja in kaj ga dela tako posebnega. Uživajte v francoskem siru in kakovostnih mesninah, ki spremljajo vaše vino (če je ta možnost izbrana).
Francija, Bedoin
...Dve uri, v hribih Limon, se odpravite na odkrivanje vinograda, njegove zgodovine in terroirja. Sledi degustacija naših vin, ki jo spremlja prigrizek z izborom sirov in mesnin. Za vse rezervacije vas prosimo, da kliknete na spodnjo povezavo in navedete: -Naslov, ime in priimek -Postni naslov -Telefonska številka -Število udeležencev -Prehranske omejitve -Dan želene rezervacije Pomembne...
... prikazom različnih faz proizvodnje in staranja vina. Na koncu ogleda sledi vodenje degustacije petih vin, ki jih spremljajo degustacije tipičnih piemonteskih mesnin in sirov. Cena se razlikuje glede na izbiro izdelkov in vin, ki jih degustiramo. Za rezervacije in preverjanje razpoložljivosti vas vabimo, da nam pišete na morettivini@libero.it vsaj pet dni pred dogodkom ali pokličete na 0173 90383 po 19. uri, ali pa nas kontaktirate na https://www.facebook.com/PoderiMoretti, da nam sporočite datum, uro in število oseb.
Francija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dolgo v ustih","Conseils":"Spremlja vse obroke, še posebej rdeče meso in sire, servirati med 16 in 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartoni po 6","Sol":"glina in apnenec","NOTES":"Nos se odpre z notami rdečega sadja, napad v ustih je prevladujoč s sadjem.","APPELATION...
...Sorta: Vermentinu 20 let 25 hl/hec 6 500 steklenic. Obiranje: zgodnje in ročno Vinifikacija: neposredno stiskanje brez sulfita / hladno usedanje 48h00 / dodajanje kvasovk in fermentacija 14-15°C Zorenje na finih drožeh 6 mesecev pri naravnih temperaturah. Filtracija, rahlo sulfitiranje in stekleničenje. Stekleničenje spomladi. Degustacija: - Svetlo rumena barva; - Močna aromatična intenzivnost, značilna po belih mesnatih sadežih in rumenih cvetovih grmičevja; - Živahen, okrogel in napet okus. Retroolfakcija v harmoniji z nosom.
Francija, Rennes
...terdézom] je lahki in uravnotežen bio belo vino. Enostavno ga je odkriti, popolnoma ustreza širokemu občinstvu. "To je vino, ki ga imamo radi za osvežitev." Degustacija To vino se ponaša z lepo zlato barvo in vonjem eksotičnega sadja. Svežina v ustih in subtilno ravnotežje med kislostjo in sladkostjo. Pakiranje 3 litre...
VITIKULTURIST V TOSKANI Smo veseli, da vam lahko predstavimo naše vinsko podjetje Belagaio. Podjetje je družinsko in vino, ki ga pridelujemo, izvira izključno iz grozdja, zbranega v naših vinogradih; to nam omogoča nadzor kakovosti naših izdelkov v vseh fazah proizvodnje. Naši vinogradi se nahajajo v srcu te čudovite regije, v osrednji Toskani na nadmorski višini 450 m. nad morsko gladino. Optimal...
Portugalska, Pindelo
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rdeče Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Trgatev brez pecljev, karbonična maceracija na Carignanu, hladna predfermentacija za 2 drugi sorti v termoreguliranih posodah. Degustacija: Barva je intenzivna, rubinasta z vijoličnimi odtenki. Nos je močan in kompleksen, note sladkega korena, začimb in temnega sadja. Okus je okrogel in širok. Ujemanje jedi in vin Pečena jagnjetina, pečen camembert. Sestava: Syrah - Carignan - Grenache noir Tla: Argilo-Calcaire, terroir Aspres...
...Naše degustacije vin potekajo v prijetnih barih v starem mestnem jedru Valencie. Vina, cavi (mehurčkasto vino), vermuti, šeriji... karkoli vam je všeč. Z ali brez tapasa (prigrizkov). Degustacija vina se seveda ne sme zdeti dolgočasna ali resna! Redno organiziramo degustacije vin za dekliščine in podobne priložnosti ter za skupine mladih, ki običajno ne pijejo vina – vedno uživajo. Degustacije vin so lahko prava zabava!
Francija, Caromb
...Cépage: Grenache 95%, Carignan 5% Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: zelo svetla roza • 1. nos: intenziven, citrusi (grenivka) in cvetlični • 2. nos: vinska breskev • V ustih: svež, eleganten, okrogel • Dobra dolžina Ujemanje jedi/vina: • Jedilniki z južnimi akcenti • Solate, žar Zorenje: 2 leti Vinifikacija: Neposredno stiskanje. Mošt se hitro ohladi, da se ohranijo arome. Naravno usedanje na mrazu. Vinifikacija v posodah pri 16°C za optimalno svežino in aromatičnost. Zorenje na finih drožeh do stekleničenja.
Španija, Olite, Navarra
Bodegas Piedemonte je zadruga, ustanovljena leta 1992, ki trenutno šteje 36 partnerjev. Ima površino 210 hektarjev vinogradov, razporejenih na več lokacijah v podregiji Ribera Alta D.O. Navarra. Število kilogramov grozdja, predelanega med zadnjo letino, je bilo 1,3 milijona kilogramov grozdja. Glavna stavba kleti ima kapaciteto približno 4,7 milijona litrov v nerjavnih jeklenkah, opremljenih s si...
Francija, Auxerre
...11,5° Čas zorenja: 5 do 10 let Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75 cl Domaine: Claude Quenard et Fils Appellation: Vin de Savoie Sorta: Gamay, Mondeuse Pridelava: Biodinamika Oznaka: Appellation d'Origine Contrôlée...
Italija, Rome
... raziskovali njegove očarljive srednjeveške ulice, obiskali staro središče tega čudovitega mesta, kjer pridelujejo znano vino Chianti. Ustavite se na degustaciji vin in lokalnih izdelkov v čudoviti vinski kleti: 10 različnih vrst vina in olja, nato pa obiščite posestvo in spoznajte obdelavo grozdja. Kosilo v restavraciji posestva. Nato nadaljujte pot do Siene, čudovitega srednjeveškega mesta v Italiji. Obiskali boste srce Siene in osrednji trg, znan kot "Piazza del Campo", ki je svetovno znan po znamenitem "Palio", konjskih dirkah dvakrat okoli trga.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Ne poznate imena Beaumes-de-Venise? Ta cuvée Les Hauts vas bo močno spodbudila k raziskovanju! Tukaj imamo namreč okusen zmes Grenache in Syrah, ki izraža slastne note temnega sadja (češnja, robida), okusne blage začimbe (poper, garrigue) ter svež in lahek čokoladni pridih. V ustih je tekstura nežna in svilnata, degustacija pa se konča v prijetni dolžini. Zelo lepo vino iz doline Rone in odličen...
Francija, Lys Haut Layon
...Vinifikacija: Nežna pnevmatska stiskanje in hladno usedanje. Kontrolirana alkoholna fermentacija med 16 in 17 °C. Zorenje: Cisterne. Stekleničenje: V kleti. Volumen: 75 cl Degustacija: Sauvignon blanc pridobi vonje po citrusu in celo po marakuji. Volumen in širina, ki ju ponuja v ustih, sta prav tako zelo privlačna. Zorenje: 1 do 2 leti. Ujemanje jedi in vin: Idealno za aperitiv s pokrovačami. Volumen: 75 cl Barva: Bela...
Francija, Le Puy Ste Reparade
...SORTA GROZDJA Syrah 60 % - Cabernet Sauvignon 30 % in Grenache 10 %. DEGUSTACIJA VINA Nos je izrazit, s čudovitim, zelo finim belim cvetličnim šopkom. Usta so okrogla, močna in uravnotežena z intenzivnimi aromami rdečih jagod.
Francija, Duravel
... odlašanja! Upamo, da vam bo degustacija prinesla preprosto ogromno veselje. Na tekmovanju Amphore 2021 v Parizu (mednarodno tekmovanje ekoloških vin v prehodu) je naša cuvée Nihil 2020 prejela srebrno medaljo!
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
... letine se grozdje da v posodo, kjer se med 4 do 5 tedni nežno izvlečejo tanini s pomočjo ročnega premešavanja tropin. Zorenje traja skoraj dve leti v inox posodah pred stekleničenjem. Degustacija: Temno rubinasta barva in intenziven vonj, med rdečim sadjem (češnja, ribez) in cedrom, napovedujeta vso moč in strukturo te zmesi z atlantskimi akcenti. Za ljubitelje slastnih in svežih vin z lepo dolžino. Na voljo letniki: 2013, 2014, 2015 in 2016...
Francija, La Cadière-D'azur
...Biološka kultura. Ročno trganje v škatlah. Popolno odstranjevanje pešk, fermentacija v termoreguliranih inox posodah, remontage. Zorenje v sodih dveh vin, mešanje, tradicionalni pluto zamašek. DEGUSTACIJA OČI: Temno vijolična barva. NOS: Aromatičen, plemenit, intenzivni vonji rdečega sadja, vonji po sladki korenini, praženih notah. USTA: Globoko, močno, svilnato, note po kompotiranem sadju, note rdečega sadja, note začimb, zmehčani tanini, okroglo, strukturirano telo, močna intenzivnost, dolga obstojnost. Sorta: Grenache (10%) / Mourvèdre (90%) Alkohol: 14,5 % Vsebnost: 75 cl...
Francija, Bordeaux
...Termoregulirane betonske posode Zorenje: 5% novih barik, 47,5% barik enega vina, 47,5% barik dveh vin Degustacija: To je vino z veliko karakterja in začimb; je poprov in svež na nosu z lepo napadom črnega sadja in sladkega korena. V ustih je tekstura kremasta, z dobrim volumnom in dobro integriranimi tanini. Zaključek je dolg z začinjenim in čokoladnim okusom.
Francija, Pantin
... kot aperitiv in k ostrigam iz Bazena d'Arcachon. 60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon. Degustacija: V ustih takoj ob napadu najdemo aromatičen, koncentriran Sauvignon, bogat in popolnoma uravnotežen. Sadno in mineralno, ta letnik se odlično ujema z morsko hrano, pa tudi z nežnimi ribami in siri. Ta letnik 2014 je prejel dve medalji, prav tako nagrado užitka iz vodnika Vin in Avtentičnih Terroirjev, Srebrna medalja na Generalnem kmetijskem tekmovanju v Parizu, Srebrna medalja na tekmovanju Bordeaux Vins d’Aquitaine. - Des...
Italija, Taormina
Naša strast do raziskovanja in odkrivanja našega čudovitega otoka skozi Sicilijske ture je nekaj, kar komaj čakamo, da delimo z vsemi našimi gosti. Naši profesionalni, popolnoma licencirani vodiči odpirajo potnikom milijone skrivnosti in dragocenosti otoka ter njegovih najbolj briljantnih mest: Taormina, Palermo in Siracusa. Vsi naši domači vodiči govorijo angleško, nemško, francosko in italijansk...
Kaj je Discover San Miniato? Ta ideja se je rodila iz želje, da bi predstavili naše čudovito mesto, ki nas vsak dan sprejema v svoje ljubeče objeme! Ker na koncu je San Miniato vse za nas in želimo, da ga odkrijete v vsej njegovi lepoti: organiziramo za vas vodene oglede, izkušnje, kot so lov na zaklad in lov na tartufe, da ne omenjamo različnih degustacij vin in tipičnih izdelkov ter fotografskih...
...Vsebina Poznavanje na lokaciji destilarne in njenih sestavnih delov. Analiza po CPG vsakega rezervoarja, degustacija vin in mikrodestilacija. Preventivni nasveti za destilacijo z navajanjem različnih parametrov, ki usklajujejo segrevanje glede na pričakovanja glede vrste žganja, ki ga iščete. Redne degustacije in analize dobrih segrevanj. Potrditev poteka segrevanja z zbiranjem informacij o destilaciji. 2 formule vzorci, ki jih prinesete sami v laboratorij. redni obiski (1-krat/teden) v destilarni.
Francija, Saint Cannat
...VINIFIKACIJA Neposredno stiskanje in fermentacija s kontrolo temperature – mešanje usedlin na koncu fermentacije. DEGUSTACIJA Svetlo rumena barva z zelenkastimi odtenki. V ustih se čutijo arome citrusa (limona, pomelo) in rastlinske dišave (bukev, jasmin). Popoln kot aperitiv, ob solatah ali pečenih ribah. Ta vino je idealno servirano med 8°C in 10°C.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play