... teksturo, ki se dobro povezuje z različnimi okusi in začimbami. Fino bulgur je zdrava izbira za tiste, ki iščejo polnovredna in hranljiva živila, poleg tega pa je nizek v maščobah in enostaven za vključitev v vsakodnevno prehrano.
...Finibulgur (znan tudi kot "bulghur" ali "bulghul") je izdelek iz polnozrnate pšenice, narejen iz trdih rdečih zrn zimskih pšeničnih jagod. Da ga pripravimo, se oluščena pšenična zrna obdelajo, da se odstrani majhna količina otrobov, nato se paro, posušijo in zmeljejo na fino zrno.
Ustanovljeno v Mardinu leta 1990, podjetje İpek Bulgur proizvaja Mardin Bulgur, geografsko registrirano blagovno znamko. Podjetje si je ustvarilo ime na nacionalnih in mednarodnih trgih. Proizveden iz 100 % durum pšenice, ena najpomembnejših značilnosti Mardin Bulgur je njegov nespremenjen okus in aroma pri kuhanju. Pod blagovno znamko İpek Bulgur se prodajajo blagovne znamke İpek, Tay, Çemeli, Er...
...Referenca
3380380023798
Bulgur je podprodukt trde pšenice, očiščen lupine, predkuhan na pari, posušen in zdrobljen.
Bulgur se kuha kot riž, v dveh volumnih vode do popolne absorpcije in izhlapevanja. Običajno je mogoče riž z bulgurom zamenjati v jedeh na osnovi riža.
Bulgur je podprodukt trde pšenice, očiščen lupine, predkuhan na pari, posušen in zdrobljen.
Bulgur se kuha kot riž, v dveh volumnih vode do popolne absorpcije in izhlapevanja. Običajno je mogoče riž z bulgurom zamenjati v jedeh na osnovi riža.
Smo eno iz vodilnih podjetij na področju proizvodnje in predelave bulgurja (grobi, srednji in finibulgur), kuskusa, dšiče in mlete pšenice. Imamo tudi linijo za pakiranje različnih stročnic in žit, kot so leča. Naša proizvodna kapaciteta je 60 ton na dan za proizvodnjo bulgurja in 50 ton za mlet pšenico. Poleg kakovosti naših izdelkov nudimo storitve na najvišji ravni, da zagotovimo popolno zadovoljstvo naših strank. Naša vodila so kakovost in zavezanost.