Francija, Arengosse
...Uporabljamo samo arome, da ohranimo svežino in avtentičnost limonine meringue, kar ponuja izjemno okusno izkušnjo. Naravni rumeni barvilo. Vsestranske Uporabe: Peka: Dodajte kislo in sladko noto svojim tortam, mafinom, cupcakes in piškotom za eksplozijo okusov. Pijače: Opojte svoje tople in hladne pijače, koktajle, čaje in limonade z dotikom limonine svežine. Referenca:SUCRE00045A...
Francija, Volgelsheim
... gorenja vaše sveče. Ko je parfum dobro pomešan, nežno prelijte vsebino v vaš rezervoar. Priporočeni odmerek: Od 7 do 10% za dišeče sveče in od 10 do 15% za dišeče voske. Za druge uporabe si oglejte IFRA certifikat, ki ga lahko prenesete na dnu strani. Uporaba: Parfum za dišečo svečo. Referenca: PB-2141336 Prisotnost vanilina: Da Tekoča točka: 62°C Note: Začinjene, sadne, okusne Glava: jabolko/oranžna/lešnik Srce: božična začimba/citrus Osnova: sladkor/vanilija/rum...
Francija, Brignais
...Okusna prašek za vročo čokolado z koščki temne čokolade (kakav: min. 88%) s kokosovim sladkorjem. Intenzivna čokolada. Izvor kakavovih zrn: Dominikanska republika Navodila za uporabo V loncu zavrite mleko ali rastlinsko pijačo in v vsako skodelico dodajte 2 do 3 čajne žličke praška SoChoco. Mešajte nekaj sekund, dokler ne dobite svoje vroče čokolade. Sestavine: kokosov sladkor*, kakav v prahu...
Francija, Soreze
... do 2 tednih prenesite, pri čemer pazite, da ne potegnete usedline z dna, zmešajte s sladkorjem in stekleničite. Ta sladkor bo omogočil nastanek mehurčkov in pene ob odprtju, po 2 do 3 mesecih zorenja. REF:BIEBLCHE Premer: 10 cm Višina: 19 cm Neto teža: 1,745 kg...
Francija, Hyères
...Vstavite želeno količino zeliščne mešanice v vrečko ali čajnik. Dodajte maščobo (tipa konopljina olje, rastlinsko ali živalsko mleko) Pustite, da se namaka 5 minut. Sestava: Feno, kopriva, hmeljeve cvetove, melisa, ingver (ingver, surovi trsni sladkor), aronia, celotna verbena, zvezdasti janež, cvetovi nesmrtnice, cvetni listi vrtnice, stevia, cvet modrega koruza, vlakna konoplje SATIVA L (25 %)* iz ekološke pridelave.
Francija, Olivet
...Referenca 9990000014767 Idealne za pripravo vaših piškotov, muffinov, cupcakesov itd... ali pa za obogatitev vaših sladoledov! Dotik solidarnosti v vaših slaščicah! Dodajte hrustljavost s temi koščki ekološke in pravične črne čokolade v vaše muffine, piškote, cupcakes, sladolede, pekovske izdelke... SESTAVINE: sladkor iz trske*, kakavova masa*, kakavovo maslo*, emulgator: sončnična lecitin...
Francija, Biguglia
...Zabajon Zuccaru Fige Timut Recept za 4 osebe ● 6 rumenjakov ● 100 g sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ● 8 črnih fig ● 6 žlic korškega muskata V skledo dajte rumenjake, Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ter 4 žlice korškega muskata, nad posodo z vrelo vodo. Mešanico stepajte 5 minut nad vodno kopeljo, dokler se zabajon ne zgosti. Dodajte preostali muskat. Narežite fige na četrtine in jih položite v ramekine. Prelijte z zabajonom. Potresite s Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! Karamelizirajte s kuhalnikom in uživajte!
Francija, Laval
... Obogatite svoje koktajle in mocktaile Dodajte eksotičen pridih svojim sladicam Prehranske vrednosti / 100ml : Energija 987 KJ/233 kcal ; 56g ogljikovih hidratov, od tega sladkorji 56g, Prehranske vlaknine 3,9g Sestava : 55,44% filtrirana voda + surova bio pulpa Baobaba, bio sladkor iz rdeče pese iz Francije DDM : 24 mesecev. Zakaj izbrati naš sirop ? Veganski, 100% bio in brez konzervansov Francoska proizvodnja Naravno, brez umetnih barvil Dotik dobrega počutja v vsakem požirku...
Francija, Talant
...Dodajte barvo v vse vaše kreacije s tem intenzivnim rdečim prašnim živilski barvilom, ki ga uporabljajo največji slaščičarji! Idealno za umetniški sladkor. Uporablja ga Stéphane Klein, neprekosljiv mojster umetniškega sladkorja, naša linija prašnih živilskih barvil "Intense" je še posebej cenjena za barvanje vlečenega, pihanega ali ulitega sladkorja. Idealno za izdelavo umetniških del z...
Francija, Vourles
... g - Sol 0,8 g Uporaba: Dodajte sestavine v skladu z navedenimi razmerji. Pakiranje: Vreča 5 kg - Vreča 25 kg - Prilagojeno pakiranje na zahtevo v BigBag. Certifikacija: Ekološka pridelava EU. Datum minimalne trajnosti zagotovljen ob prejemu izdelka: 4 mesece.
Francija, Bohas-Meyriat-Rignat
... namakajte v rahlo vreli vodi (70-80°C) 2 do 3 minute. Odstranite namočene liste. Po želji dodajte sladkor (ali med) v še toplo infuzijo in pustite, da se ohladi. Ko se infuzija ohladi, jo hranite v hladilniku 30/40 minut. Ob trenutku degustacije dodajte nekaj ledenih kock in nekaj koščkov sveže limone ter sveže liste mete. Postrezite vedno hladno in se prepustite užitku! Prekomerno uživanje alkohola je nevarno za zdravje, uživajte zmerno. Referenca:RECCOMM101...
Francija, Arles
...Konzerve Guintrand Segrejte našo Ratatouille v ponvi na nizkem ognju in jo postrezite z mesnimi jedmi, pri čemer dodajte njihov sok. Hladna ali rahlo ohlajena, bo odlična za začetek obroka, prelite z malo oljčnega olja. In če vam ostane, razbijte 2 ali 3 jajca, jih stepite in pripravite okusno omleto. Sestavine: paradižniki (40 %), jajčevci (18 %), bučke (18 %), zelene in rdeče paprike (8 %), čebula (6 %), sončnično olje, oljčno olje (1 %), sladkor, sol, modificiran koruzni škrob, začimbe (vključno s celerjem), začimbe, kisline citronska kislina (E330).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play