Francija, Arengosse
...Uporabljamo samo arome, da ohranimo svežino in avtentičnost limonine meringue, kar ponuja izjemno okusno izkušnjo. Naravni rumeni barvilo. Vsestranske Uporabe: Peka: Dodajte kislo in sladko noto svojim tortam, mafinom, cupcakes in piškotom za eksplozijo okusov. Pijače: Opojte svoje tople in hladne pijače, koktajle, čaje in limonade z dotikom limonine svežine. Referenca:SUCRE00045A...
Francija, Volgelsheim
... gorenja vaše sveče. Ko je parfum dobro pomešan, nežno prelijte vsebino v vaš rezervoar. Priporočeni odmerek: Od 7 do 10% za dišeče sveče in od 10 do 15% za dišeče voske. Za druge uporabe si oglejte IFRA certifikat, ki ga lahko prenesete na dnu strani. Uporaba: Parfum za dišečo svečo. Referenca: PB-2141336 Prisotnost vanilina: Da Tekoča točka: 62°C Note: Začinjene, sadne, okusne Glava: jabolko/oranžna/lešnik Srce: božična začimba/citrus Osnova: sladkor/vanilija/rum...
Poljska, Brzozów
...krompirjevo, tapiokino, kostanjevo), povečajte število jajc ali dodajte zrelo banano ter več maščobe. <strong> Riževa moka </strong> <strong> hranilna vrednost na 100 g </strong> Energijska vrednost 1481KJ/349 kcal - 18% RWS* Maščobe 0,7 g - 1% od tega nasičene maščobne kisline 0,15 g < 1% Ogljikovi hidrati 76,9 g - 30% od tega 2 g - sladkor - 2% Beljakovine 7,6 g - 15% Vlaknine 2,3 g - 0,1 g - 2% *RWS - referenčna vrednost hranilnih snovi <strong> Uporaba </strong> Sestavina sladkega peciva, tort, palačink, palačink, vegetarijanskih zrezkov, da...
Francija, Brignais
...Okusna prašek za vročo čokolado z koščki temne čokolade (kakav: min. 88%) s kokosovim sladkorjem. Intenzivna čokolada. Izvor kakavovih zrn: Dominikanska republika Navodila za uporabo V loncu zavrite mleko ali rastlinsko pijačo in v vsako skodelico dodajte 2 do 3 čajne žličke praška SoChoco. Mešajte nekaj sekund, dokler ne dobite svoje vroče čokolade. Sestavine: kokosov sladkor*, kakav v prahu...
Ukrajina, Pervomaysky
...Vlijte kosmiče v globoko posodo, vlijte vrelo vodo (vrelo mleko ali juho) v razmerju 1:1,5 (1,5 skodelice tekočine na 1 skodelico kosmičev). Temeljito premešajte, pokrijte in pustite, da se namaka 3-5 minut. Po okusu dodajte sol, sladkor, začimbe in maslo.
Nemčija, Bad Bentheim
... kombinacija. Zato jo dodajte v paradižnikovo juho. Poleg tega je to zeleni sveti zelišče primerno za juhe in omake, pestos, sire, ribje in mesne jedi ter solate. Nasvet je, da jo dodate čim kasneje, da ohranite okus čim bolj.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Poskrbite, da bodo te sestavine tvorile lepo zračno maso. Nato iztisnite limono in jo rahlo segrejte. Sok dodajte zmesi jajc in previdno premešajte. V drugi skledi stepite beljake skupaj s sladkorjem v prahu, da dobite beljakov sneg. Nato vmešajte limoncello v zmes jajc in limone. Nato previdno vmešajte smetano za stepanje in beljakov sneg, dokler vse ne postane enotno.
Francija, Soreze
... do 2 tednih prenesite, pri čemer pazite, da ne potegnete usedline z dna, zmešajte s sladkorjem in stekleničite. Ta sladkor bo omogočil nastanek mehurčkov in pene ob odprtju, po 2 do 3 mesecih zorenja. REF:BIEBLCHE Premer: 10 cm Višina: 19 cm Neto teža: 1,745 kg...
Francija, Hyères
...Vstavite želeno količino zeliščne mešanice v vrečko ali čajnik. Dodajte maščobo (tipa konopljina olje, rastlinsko ali živalsko mleko) Pustite, da se namaka 5 minut. Sestava: Feno, kopriva, hmeljeve cvetove, melisa, ingver (ingver, surovi trsni sladkor), aronia, celotna verbena, zvezdasti janež, cvetovi nesmrtnice, cvetni listi vrtnice, stevia, cvet modrega koruza, vlakna konoplje SATIVA L (25 %)* iz ekološke pridelave.
Francija, Olivet
...Referenca 9990000014767 Idealne za pripravo vaših piškotov, muffinov, cupcakesov itd... ali pa za obogatitev vaših sladoledov! Dotik solidarnosti v vaših slaščicah! Dodajte hrustljavost s temi koščki ekološke in pravične črne čokolade v vaše muffine, piškote, cupcakes, sladolede, pekovske izdelke... SESTAVINE: sladkor iz trske*, kakavova masa*, kakavovo maslo*, emulgator: sončnična lecitin...
Francija, Biguglia
...Zabajon Zuccaru Fige Timut Recept za 4 osebe ● 6 rumenjakov ● 100 g sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ● 8 črnih fig ● 6 žlic korškega muskata V skledo dajte rumenjake, Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! ter 4 žlice korškega muskata, nad posodo z vrelo vodo. Mešanico stepajte 5 minut nad vodno kopeljo, dokler se zabajon ne zgosti. Dodajte preostali muskat. Narežite fige na četrtine in jih položite v ramekine. Prelijte z zabajonom. Potresite s Sucre Gourmand z figami in poprom Timut O Mà! Karamelizirajte s kuhalnikom in uživajte!
Združeno kraljestvo, Stoke On Trent Tunstall
...koruzni škrob, ekstra deviško oljčno olje, rastlinska vlakna (rdeča pesa, psyllium), maltodekstrin, grahova beljakovina, quinoa moka, suhi rižev kisli test (riževa moka, voda, kvas), zgoščevalec: hidroksipropilmetilceluloza (E464), krompirjev škrob, sol, kvas. HRANILNE VREDNOSTI; Energija KJ (g): 967 Energijska vrednost kcal (g): 230 Beljakovine (g): 3 Ogljikovi hidrati (g): 37.3 od tega sladkor (g): 0.4 Skupne maščobe (g): 5.9 od tega nasičene maščobne kisline (g): 0.7 Prehranske vlaknine (g): 8 Sol (g): 0.98...
Francija, Laval
... Obogatite svoje koktajle in mocktaile Dodajte eksotičen pridih svojim sladicam Prehranske vrednosti / 100ml : Energija 987 KJ/233 kcal ; 56g ogljikovih hidratov, od tega sladkorji 56g, Prehranske vlaknine 3,9g Sestava : 55,44% filtrirana voda + surova bio pulpa Baobaba, bio sladkor iz rdeče pese iz Francije DDM : 24 mesecev. Zakaj izbrati naš sirop ? Veganski, 100% bio in brez konzervansov Francoska proizvodnja Naravno, brez umetnih barvil Dotik dobrega počutja v vsakem požirku...
Hrvaška, Donja Voca
... zemeljski okus. Nekateri ljudje radi dodajajo arome ali sladila v svoj čaj iz konoplje, kot so limona, med ali sladkor. Čaj iz konoplje se predvsem uporablja za prinašanje miru umu in telesu. Njegova sposobnost spodbujanja sprostitve je v veliki meri posledica ne-psihotropnega CBD in drugih bioaktivnih spojin, ki jih vsebuje. Čaj iz konoplje lahko pomaga pri lajšanju bolečin, anksioznosti in vnetij ter lahko koristi spanju. Teža: 40 g Izvor: Hrvaška Priporočena uporaba: Dodajte 1 ali 2 čajni žlički čaja v 2 dcl vroče vode...
Francija, Talant
...Dodajte barvo v vse vaše kreacije s tem intenzivnim rdečim prašnim živilski barvilom, ki ga uporabljajo največji slaščičarji! Idealno za umetniški sladkor. Uporablja ga Stéphane Klein, neprekosljiv mojster umetniškega sladkorja, naša linija prašnih živilskih barvil "Intense" je še posebej cenjena za barvanje vlečenega, pihanega ali ulitega sladkorja. Idealno za izdelavo umetniških del z...
Francija, Vourles
... g - Sol 0,8 g Uporaba: Dodajte sestavine v skladu z navedenimi razmerji. Pakiranje: Vreča 5 kg - Vreča 25 kg - Prilagojeno pakiranje na zahtevo v BigBag. Certifikacija: Ekološka pridelava EU. Datum minimalne trajnosti zagotovljen ob prejemu izdelka: 4 mesece.
Nizozemska, Amsterdam
... sladkor v prahu, ga dodajte v hladno skledo in dodajte hladno smetano, Bourbon ter vanilijev ekstrakt. Korak 3: Če uporabljate mešalnik, ga nastavite na nizko hitrost, da začnete stepati. Če uporabljate metlico, lahko prav tako začnete stepati.
Francija, Bohas-Meyriat-Rignat
... namakajte v rahlo vreli vodi (70-80°C) 2 do 3 minute. Odstranite namočene liste. Po želji dodajte sladkor (ali med) v še toplo infuzijo in pustite, da se ohladi. Ko se infuzija ohladi, jo hranite v hladilniku 30/40 minut. Ob trenutku degustacije dodajte nekaj ledenih kock in nekaj koščkov sveže limone ter sveže liste mete. Postrezite vedno hladno in se prepustite užitku! Prekomerno uživanje alkohola je nevarno za zdravje, uživajte zmerno. Referenca:RECCOMM101...
Francija, Arles
...Konzerve Guintrand Segrejte našo Ratatouille v ponvi na nizkem ognju in jo postrezite z mesnimi jedmi, pri čemer dodajte njihov sok. Hladna ali rahlo ohlajena, bo odlična za začetek obroka, prelite z malo oljčnega olja. In če vam ostane, razbijte 2 ali 3 jajca, jih stepite in pripravite okusno omleto. Sestavine: paradižniki (40 %), jajčevci (18 %), bučke (18 %), zelene in rdeče paprike (8 %), čebula (6 %), sončnično olje, oljčno olje (1 %), sladkor, sol, modificiran koruzni škrob, začimbe (vključno s celerjem), začimbe, kisline citronska kislina (E330).
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vzemite steklenico suhega rdečega vina (0,75 l). Vlijte vino v emajlirano posodo, dodajte vsebino pakiranja in sladkor po okusu. Segrejte pijačo na 70 stopinj, brez da bi jo zavreli! Pustite, da se kuhanček namaka 30 minut. Odstranite začimbe. Postrezite vroče. Ogljikovi hidrati (g / 100 g): 5,0 Maščobe (g / 100 g): 4,0 Beljakovine (g / 100 g): 62 Energijska vrednost (kcal): 300 Minimalno: 18 mesecev trajnosti Nettoteža (g): 30...
Nemčija, Osnabrück
... mešanico vlijte v napravo za zamrznjen jogurt. Sestavine: Sladkor, dekstroza, jogurt v prahu, maltodekstrin, fruktoza, citronska kislina, emulgator E 471, karboksimetilceluloza, naravna aroma Alergeni: Mleko in mlečni izdelki Za pripravo v proizvodnji sladoleda in za uporabo v slaščičarnah. Samo za komercialno predelavo. Ni dovoljeno za neposredno prodajo. Kot veletrgovec od 36 kartonov vam pripravimo posebne količinske cene.
Združeno kraljestvo, London
...Ni potrebnih posebnih predstavitev, preprosto dodajte žlico instant kave s spirulino, Spree Instant, v kozarec, dodajte vodo, sladkor in premešajte v shakerju ali mešalniku za kavo ter imate pripravljeno čudovito pijačo, priljubljeno navado mnogih ljudi po vsem svetu.
...– Ogljikovi hidrati: 25,3 g •od tega sladkor: – •od tega večvalentni alkoholi: – •od tega škrob: 23,6 g Prebavne vlaknine: < 1 g Beljakovine: 13 g Sol: 48 g Shranjevanje Shranjujte dobro zaprto, na suhem in ne nad sobno temperaturo. Možne različice Bouillon&Co piščančjo juho lahko po želji dobite tudi v recepturi „brez glutamata“.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play