Francija, Arengosse
...Potopite v svet sladkosti z našim okusnim sladkorjem z aromo belega čokolade. Popolno združitev med sladkostjo nerafiniranega francoskega sladkorja iz rdeče pese in bogato kremasto beljakovo čokolado. Ta izvrsten sladkor bo dodal gurmanski pridih v vse vaše kulinarične kreacije. Lastnosti: Izvor sladkorja: Nerafiniran francoski sladkor iz rdeče pese. Aroma: Bela čokolada, za bogato in okusno...
Francija, Tassin-La-Demi-Lune
...Sladkorni palčki z žafranom ali žafranovi kristali iz Irana, znani kot nabât v perzijščini, so rezultat tradicionalnega znanja. Nabât je sestavljen iz sladkorja in žafrana, kar mu daje rumeno-oranžno barvo. V Iranu pogosto uživamo te žafranove kristale po obroku v kozarcu čaja. Dejansko se nabât raztopi v čaju in omogoči, da se žafranov sladkor sprosti ter pomaga pri dobri prebavi. Žafran je prav tako znan po svojih pomirjevalnih lastnostih. Poleg tega bo žafran dodal še več okusov vašemu čaju!
Francija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Ročno izdelan jabolčni liker, ki nastane z namakanjem divjih jabolk iz Baskije v anisovem alkoholu, imenovanem "Anisette". Gre za gurmanski liker z okusom karamelizirane jabolčne pite. Divja jabolka, anis, voda, sladkor in alkohol Postopek izdelave je enak kot pri Patxaranu. Dvojna maceracija; najprej hladna ekstrakcija tri tedne v nevtralnem alkoholu, nato pa maceracija za 3 mesece po redukciji z Anisette. 70 cl...
...Hruške iz sadovnjaka in mango iz tropov: kombinacija, ki se odlično prilega pripravi chutneya. Nežna aroma tega chutneya ga naredi idealnega za spremljanje rafiniranega jedi. Sestavine: Mango – Hruške – Česen – Kandiran ingver – Prašek curry – Sol – Sladkor – Šerijev kis -...
Francija, Auxerre
...":"Kontrolirana oznaka porekla","Cépage":"Chenin","Bouche":"Sladko sadno, kjer se zelo rahlo izraža slana kislost, prevladuje sladek okus","Temps de garde":"Apogej – še 5 let","Œil":"Jasna rumena, plemenita zaradi let staranja v kleti","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Domače kvasovke. Fermentacija in zorenje: fermentacija pri nadzorovani temperaturi in zorenje 8 mesecev v cisterni. Preostali sladkor 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicionalna"}...
... Sladkor za živilsko, kemično in farmacevtsko industrijo (melasa in sirup 0, biološki sladkorji, običajni sladkorji, tekoči in invertni sladkorji, čisti trsni sladkor, vinase). Sladkorni izdelki za strokovnjake v gostinstvu in prehranskih storitvah Sladkor za gostinstvo (oviti koščki, sladkor v prahu v vrečkah), čisti trsni sladkor Gurmanski izdelki, slaščičarski sladkorji, sladkorji za avtomatsko distribucijo (posebej zasnovani za avtomate za distribucijo).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play