Francija, Rabastens De Bigorre
... dobavitelju v regiji, znanem po svojem mesu Label Rouge. Ključ do našega uspeha so: okus, ravnotežje okusov in privlačna tekstura! Z znanjem, ki se prenaša iz generacije v generacijo, so izdelki pripravljeni po receptih v najčistejši tradiciji. Podjetje je ponosno, da svojim potrošnikom ponuja naravne izdelke. Od leta 2021 Conserverie du Sud pridobiva certifikat IFS različica 8. IFS FOOD je mednarodni standard, ki omogoča ocenjevanje skladnosti izdelkov in procesov glede varnosti in kakovosti hrane.
Francija, Castelnaudary
... specialitetami. Francija je znana po svoji gastronomiji, naša regija jugozahoda pa je ena najbolj priznanih po svojih raznolikih in okusnih jedeh. Naša družina se od leta 1993 ukvarja s pripravo okusnih jedi za naše stranke. Zelo nam je pomembno, da izpostavimo sveže in domače izdelke našega kraja. Foie gras, krvavice, pečena račja prsa... A predvsem naš znameniti cassoulet, pripravljen po...
Francija, Lyon
Trije prijatelji, strastni do gastronomije in ljubitelji narave, Thomas, Thibault in Andréa, so ustvarili JOKO. Njihova ambicija je valorizirati meso divjadi iz Francije in svinjino iz Bigorre AOP z uporabo kratkih dobavnih verig. Ponujajo naravne kakovostne izdelke skozi avtentične in inovativne recepte, hkrati pa se borijo proti prehranskemu odpadku, povezanemu s lovom. Njihov cilj je, da...
Francija, Nantes
Podjetje BERJAC se specializira za veleprodajo mesa in rib za profesionalce v gostinstvu (restavratorji, mesarji, catering, trgovci, manjše skupnosti) ter zagotavlja storitev trgovine in opravlja dostave v Loire-Atlantique, Vendée, Maine in Loire: meso (govedina, telečje meso, jagnjetina, svinjina), drobovina, mesnine, perutnina, sveži izdelki (sadje in zelenjava, prehrana), ribe. Podjetje BERJAC pripada družinski skupini CADEGAU: dejavnost BtoB svežih izdelkov (meso in ribe) v Nantesu (Berjac), Rennesu (TG Viandes in Marée) in Saumuru (Savia).
Francija, Saint-Jean-Le-Vieux
... pimentom d'Espelette, podeželska pašteta, rillete, hure, baskovski krvavček, konfitirane klobase in konfit svinjine Ibaïona) ter divjačine (terine iz zajca, terine iz divjega prašiča in salmis iz golobov). Na koncu, mesnica Mayté proizvaja neizogibne baskovske recepte, kot so axoa, piperade in baskovske tripice, ter recepte, kot sta cassoulet ali goveje bourguignon.
Francija, Revel
... želel deliti avtentične družinske recepte prek neodvisne proizvodnje leta 1986. Leta 1998 je to družinsko podjetje pridobilo novo dimenzijo in se osredotočilo na prihodnost: preselitev proizvodne enote, da bi se spoprijeli z naraščanjem proizvodnje, v moderno enoto na območju industrijske cone jabolk v Revelu, zasnovano in načrtovano v skladu z evropskimi standardi in zahtevami. Danes se je paleta izdelkov Le Revelois obogatila z drugimi teritori, kot sta Gers in Tarn in Garonne, ki jih vabimo, da jih odkrijete ... Le Revelois: to je tudi ekipa 9 tehnikov in proizvodnja 1.000.000 izdelkov na leto.
Francija, Vigan (Le)
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
Francija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
Francija, Nogent Sur Oise
... posebnost na osnovi svinjine, povezana s začimbami po edinstvenem receptu, ki slovi po našem chorizu. Naši izdelki: Suhi klobasa iz šunke, Chorizo iz vratu, Palčke chorizo, Chorizo PP D32 palica, Narezani chorizo, Kocke chorizo, Drobljenec chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Narezani chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Narezani chorizo D55, Coppa sušena soljena po...
...V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, ročno in v ročno polnjenih konzervah.
Francija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je podjetje, specializirano za ročno izdelavo regionalnih prehranskih specialitet. DROSERA GOURMANDE tako proizvaja številne izdelke na osnovi račjega mesa, kot so foie gras, bloki foie gras, mousse foie gras, želodci, confit, račje prsi itd. Podjetje ponuja tudi tripoux, klobase, paštete, fritone, cassoulet, galantine, terine za aperitiv in terine iz divjačine.
Francija, Boz
LCB FOOD SAFETY nudi analize, svetovanje in usposabljanja na področju varnosti hrane ter proizvaja higienske in dezinfekcijske izdelke za agroživilski sektor (krmila in skladiščenje; perutninska proizvodnja; prašičja proizvodnja; inkubatorji; pripravljeni obroki; mlečni izdelki; skladiščenje; transport; meso, mesnine in mesni izdelki) ter zdravstvene ustanove. Naša strokovnost na področju načinov...
Francija, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia je predvsem zgodba o strasti, o strastnih ljudeh. Strastnih do dobro opravljene naloge, strastnih do človeških odnosov, strastnih, kot sta bila Gilbert in njegova žena Jeanine, ko sta leta 1961 sklenila odpreti svojo trgovino v srcu lepega vasi Castelnau d’Estretefonds. Lepa podjetja, kjer gospa vlaga vso svojo energijo, da izpostavi talent gospoda za mesarstvo. Izobražena, da nadaljujeta to zgodbo, se brata Gérard in Guy pridružita družinskemu podjetju leta 1979 in 1985, potem ko sta izkoristila znanje najboljših nacionalnih mojstrov poklica.
Francija, Montfort En Chalosse
Ustanovljena leta 1982, zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE danes združuje 80 proizvajalcev. Želeč ohraniti svoje znanje, lokalne tradicije in ceniti kakovost svojih izdelkov, so se rejci že leta 1999 zavezali k pobudi Label Rouge. Vsa živali so vzgajana na prostem, hranjena z zrnato koruzo v skupnih parkih. Stara so najmanj 104 dni, ko vstopijo v zadrugo. Zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE proizvaja foie gras, želodce, konfit, filete, manšone, rillete, terine in paštete iz rac.
Francija, Captieux
...Že več kot 20 let podjetje FALIERES NUTRITION specializira v proizvodnji in pakiranju prehranskih izdelkov za prehrano ljudi v "nomadskih" situacijah. Podjetje tako izdeluje pripravljene obroke za športnike, avanturiste, vojakov, ljudi na ekspedicijah v puščavi, na oceanih ali na vrhovih gora. FALIERES NUTRITION prav tako ponuja svoje obrok komplete za nujne primere in socialno pomoč.
Francija, Coudray Au Perche
... naših brbončic, pa tudi za naše zdravje. Odkrijte našo verigo, naše izdelke, ženske in moške, ki vsak dan delajo z nami. In predvsem, ne oklevajte, da se z nami pogovorite, pri Vallégrain smo strastni, zato obožujemo pogovore z vami!
Francija, Laguiole
Hiša CONQUET je specializirana za gastronomske tradicije Aubraca. Hiša proizvaja mesnine, konzervirane izdelke ter številne vrste mesa in specialitete iz čiste pasme Aubrac goveda, svinjine, jagnjetine iz Aveyrona in telečjega mesa. Podjetje prav tako proizvaja kuhane jedi, drobovino, aligot in lokalne sire, kot je tome. Kuhane jedi, ki jih ponuja Hiša, so predvsem tripoux, polnjena zelje in aveyronski farčosi s slivami.
Francija, Le Mas D'agenais
...Nahajamo se v Lot in Garonne, v srcu gastronomskega jugozahoda med Périgordom in Baskijo. Naše družinsko podjetje se trudi ohraniti stoletno kulinarično tradicijo. Ustanovljeno leta 1956 v Mas d'Agenais, se osredotočamo na ohranjanje tradicionalne kakovosti ob upoštevanju sodobnih standardov. Danes smo specializirani za nove, izvirne in nenavadne paštete: pašteta z vršički kopriv, pašteta petit Agenais s slivami, druga s sušenimi paradižniki in tremi paprikami,…...
Francija, Caylus
... Ste že slišali za Conserves d’Autrefois? Na vhodu v Caylus, v Quercyju, ekipa 19 ljudi si prizadeva promovirati najboljše iz naše regionalne gastronomije. Pridite in odkrijte podjetje, ki deluje transparentno.
Francija, Sisteron
Podjetje Taste of Provence je proizvajalec tradicionalnih provansalskih jedi. Podjetje ponuja široko paleto raznolikih jedi, ki so 100 % provansalske. Prav zaradi teh tipičnih jedi, pripravljenih z provansalskim znanjem, je podjetje uspelo uveljaviti na francoskem trgu jedi.
Francija, Vatteville-La-Rue
Mesni izdelki Osaane izvirajo iz goveda in telic, starih od 3 do 4 let. Čreda se izključno hrani z travo, senom in krmnimi rdečkami, pridelanimi na površini 140 ha. Kmetija je sestavljena iz 90 % travnikov, ki se nahajajo na izjemnem območju z zelo raznoliko favno in floro v močvirni coni. Pozimi je čreda v prostorni staji v velikem hlevu, ki meri 2500 m² in je opremljen s slamo. Proizvodnja...
Francija, Cholet
CHARAL je od svojega nastanka vedno deloval z željo, da ponudi najboljše meso v oblikah, ki so vsak dan bolj prilagojene razvoju okusov in življenjskih slogov potrošnikov. Okus in mehkoba izdelkov CHARAL sta rezultat neomajne in stalne kakovostne in varnostne politike. Ta vsak dan, minuto za minuto, vključuje tri tisoč moških in žensk iz CHARAL-a. V mesnici vašega običajnega trgovca vam Charal ponuja svoje mesne specialitete in okusne ideje, pripravljene za uživanje. Vsi mesni izdelki Charal ustrezajo istemu standardu: ponuditi vam kakovostno meso, za vaše zadovoljstvo in dobro počutje vsak dan.
Francija, Castels
Francija, Bagnols
Francija, Chateau D Olonne
Francija, Bonnetable
Francija, Montigny La Resle
Francija, Clermont-Ferrand

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play