Francija, Montlaur En Diois
...Danes vse več potrošnikov, ki skrbijo za svoje zdravje, kaže zanimanje za koristi uživanja male kamut pšenice iz Visoke Provence. Poimenovana "kaviar žit", se mala kamut pšenica iz Visoke Provence odlikuje z bogatstvom in kakovostjo svojih beljakovin (vsebuje vseh 8 esencialnih aminokislin za telo). Njena bogata in uravnotežena sestava mineralov ter zanimiva vsebnost karotenoidov ji daje oranžno...
Francija, Olivet
...Referenca 3421557111181 Grillon d'Or je SPECIALIST za žitarice za zajtrk in vam ponuja svojo paleto okusnih kosmičev: flakes. Od naravnih brez dodanega sladkorja do čokoladnih ali sadnih flakes, za vsak okus se bo našlo nekaj! Za izdelavo koruznih ali kamut flakes je potrebno združiti tehnike ekstrudiranja in flociranja. Ekstrudiran izdelek je sploščeno in nato pečeno v pečici, kar daje nastanek...
Francija, Saint Mard De Réno
...Majhna kamut je zelo starodavna žita, znana tudi kot engraj. Njegova čvrsta, topna in zelo okusna tekstura prebudi naše brbončice! Revna je z glutenom. Zelo lahko prebavljiva. Kuhanje traja 45 minut v 2 do 3-kratni količini vode. Priporočamo, da zrna namočite čez noč v skledi z vodo, pokrito, kuhanje bo krajše in okus bo bolj izrazit.
Francija, Condé-Sur-Marne
... sortah: La Nature, la Gourmande, izpopolnjen mešanica mehke in trde pšenice. La Semi-Complète in la Complète, Blé-Sarrasin, Champenoise, Pennes Blé Ancien, tagliatelle, špageti in naša BIO testenina, izdelana iz kamut pšenice. Za otroke: zabavne testenine z smešnimi oblikami, kot so zajec, traktor ali dinozaver. Ustvarjamo tudi testenine za darila, kot je Parisienne paket, ki združuje tri znamenitosti Pariza, izvirna ideja za obdarovanje. Presenetite svoje brbončice z okusom teh nenavadnih testenin.
Francija, St Sulpice De Faleyrens
... prilagojeni francoskim trgovinam in pekarnam: - Moka pšenice tip 80, 110 in 150 - Testenine iz pšenice: 4 oblike - Testenine iz polnozrnate pšenice: 4 oblike - Moka kamuta tip 80, 110 in 150 - Testenina Torsade 100% moka T80 kamut - Conchiglie s spirulino - Tors'Epices Z osredotočanjem naše dejavnosti na francoski trg želimo prispevati k širjenju francoske gastronomije z zagotavljanjem avtentičnih in kakovostnih izdelkov našim partnerjem, zlasti trgovinam in pekarnam. Izbira naših moke in testenin pomeni izbiro odličnosti po francosko.
Francija, Royaumeix
V Royaumeixu pridelujemo žita – pšenico, rž in kamut – ki jih predelujemo v moko v našem tradicionalnem mlinu z kamenjem. Ta proizvodnja nam omogoča izdelavo različnih izdelkov, kruhov brez dodatkov ali s semeni, ki so oblikovani ročno in pečeni v peči na drva, ter rogljičkov in moke. Specialitete: Kruh iz pšenične moke brez dodatkov ali s semeni, kruh iz kamuta, kruh iz rži, podeželski rogljički, toast kruh, fougasse s semeni, moke, tortilje in lupine kamuta;...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play