Francija, Merville
... karamel, z okusom medu in sladkarij, z zelo malo karamelizacije - tradicionalni karamel, standardni karamelni okus, ki se zlahka spomnimo, pogosto uporabljen v prelivih in omakah - poln karamel, zelo izrazit okus, uporabljen v mešanicah v piškotih ali mlečnih izdelkih za dosego dobrega karamelnega okusa. GLAVNE APLIKACIJE: - Mlečni sladice - Zelenjavne sladice - Sladoled - Piškoti - Torte - Omake - Prelivi - Sladkarije...
Francija, Arengosse
...Pot 200GR v PET. Sestava: nerafiniran sladkor iz rdeče pese, naravna aroma karamel z maslom, naravni barvilo rjava (E150C) Možne so sledi jajc, mleka, gorčice, arašidov, mehkužcev in rakov, rib, sezamovih in sojinih semen. Referenca:SUCRE0028B...
Francija, Warmeriville
...may contain nuts, made in france":"glukozni sirup, koncentrati posnetega mleka sladki, sladkor, palmovo olje, pusto kakavovo prašek, sol, emulgatorji (e471, lecitin iz sončnic) arome, lahko vsebuje oreščke, izdelano v Franciji","Conditionnement colis:20 UVC":"Pakiranje škatle: 20 UVC","Allergènes :":"Alergeni :","Acides gras saturés 4 g / 100g":"Nasičene maščobne kisline 4 g / 100g","Pays d’origine:FRANCE":"Država izvora: FRANCIA","Marque:CARAMBAR":"Blagovna znamka: CARAMBAR"}...
Francija, Montelimar
... vsebuje ovitke nugatov. Sestavine: Sladkor, glukozni sirup, med, mandlji, karamel iz slanega masla (8,7%), sladkor v prahu, krompirjev škrob, nezakisan kruh (voda, oljčno olje, moka), beljaki, naravni vanilijev ekstrakt. Postopek izdelave: Med in glukozni sirup se kuhata v kotlu, nato se dodajo beljaki, kuhani sladkor, vanilija, mandlji in karamel. Alergeni: Mandlji, jajca, morebitni sledovi oreščkov. Vsi naši nugati so zagotovljeno BREZ GLUTENA.
Francija, Feurs
...Popečeni sladkorji so tekoči ali trdni karamelni izdelki temno rjave barve, pridobljeni z nadzorovanim delovanjem toplote na prehranskih sladkorjih v odsotnosti kemičnih spojin, ki spodbujajo karamelizacijo. Če popečeni sladkor doda okus končnemu izdelku, ga bomo obravnavali kot aromatični karamel. Popečeni sladkorji so na voljo v prahu ali tekoči obliki, prav tako so na voljo v BIO različici...
Francija, Objat
...Sestavine: sladkor izven EU, moka, 16,84% orehi, 15,79% karamelni koščki (sladkor, glukoza, smetana, mleko v prahu, sol, dekstroza, aroma), beljakovina, 2,11% cvetne soli. Prehranske vrednosti na 100g: Energija 1634Kj, 388Kcal, maščobe 11g, od tega nasičene maščobne kisline 1,1g, ogljikovi hidrati 67g, od tega sladkor 56g, beljakovine 5,2g, sol 0,07g.
Francija, Vouneuil-Sous-Biard
LE NOUNOURS FRANÇAIS, francoska luksuzna hiša, izdeluje izjemne, edinstvene in angažirane gumijaste medvedke za majhne želje ali velike lakote. Naša naloga je ustvariti z največjo skrbnostjo gumijaste medvedke in jih preoblikovati v umetniška dela, da vam ponudimo hkrati gurmansko in rafinirano izkušnjo. Od naše delavnice, ki se nahaja v Vienne, do vašega okusa, uresničujemo francosko znanje, da ...
Francija, Paris
...Naši mali CBD bonboni z medom združujejo sladkost in sprostitev. Z okoli 20 mg CBD na sladkarijo in le 8 kalorijami, bodo popoln spremljevalec vaših trenutkov sprostitve. Veganski Izdelano v Franciji Brez umetnih arom Razpoložljive okuse: meta ali med. Neto teža: približno 60 g. Skupna količina CBD: 600 mg. Sestavine: sladkor, glukozni sirup, med (10%), CBDdiol. Shranjevanje: hranite pri sobni temperaturi in zaščiteno pred svetlobo.
Francija, La Rochelle
...Karamel s Pineau, Glukozni sirup (Izvor: Francija), sladkor, maslo (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, polnomastno mleko, Pineau 3,5%, sol 0,7%, sorbitol, invertni sladkor, fleur de sel z Île de Ré 0,5%, začimbe Teža: 0,140 kg...
Francija, Malataverne
...Gâteau au nougat tehta 4 kg, razrezan na 20 posameznih porcij (približno 200 g). Na voljo za prodajo po teži ali po porcijah: mandlji, sladkor, glukozni sirup, med, beljak, oblatne (krompirjev škrob, voda, rastlinsko olje), naravne arome. Sestavine: slani karamel, sladkor, maslo, smetana, glukozni sirup, sol.
Francija, Saint-Omer
...Moji povsem novi karamelni bonboni, pripravljeni s cvetno soljo iz mojega močvirja. Pripravljeni so na ročni način. Seznam sestavin Glukozni sirup, sladkor, mleko v prahu, maslo, dekstroza, cvetna sol z otoka Ré (<1%), sol z otoka Ré, natrijev karbonat, emulgator: sončnično lecitin...
Francija, Grenade
...Karamelni macchiato ob ognju... Očaraj se z aromami svoje najljubše tople pijače in njenimi ovijajočimi notami, ki prihajajo naravnost iz tvojega najljubšega kavarnice. Sladkost je zagotovljena s to mešanico vanilije, kave, karamele in tonke. PIRAMIDA OLFATIV: Zgornja nota: kokos in tonka. Srčna nota: kava. Bazna nota: vanilija, karamel in rjavi sladkor. Komponente: 100 % naravni repični vosek...
Francija, Brive La Gaillarde
...100% slastne in 100% ekološke lizike! 20 karamelnih lizik: sveže mleko (53%), sladkor, glukozni sirup, sol 20 večfrutnih lizik: limona, malin, grenadina, pomelo in breskev. Tradicionalni recept od leta 1924, zagotavljeni trenutki užitka! Izdelane v Corrèze.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play