Trgovinsko podjetje Th. Geyer Ingredients ponuja manjšim in srednje velikim podjetjem iz področij Food & Beverages ter Scent & Care obsežno portfelj arom, barvnih, aktivnih in funkcionalnih sestavin svetovno uspešnih blagovnih znamk. Lastni zunanjetrgovinski sodelavci ter lokalni prodajni partnerji tvorijo svetovno distribucijsko omrežje, skrbijo za kompetentno osebno podporo na terenu, da so zah...
Francija, Merville
... karamel, z okusom medu in sladkarij, z zelo malo karamelizacije - tradicionalni karamel, standardni karamelni okus, ki se zlahka spomnimo, pogosto uporabljen v prelivih in omakah - poln karamel, zelo izrazit okus, uporabljen v mešanicah v piškotih ali mlečnih izdelkih za dosego dobrega karamelnega okusa. GLAVNE APLIKACIJE: - Mlečni sladice - Zelenjavne sladice - Sladoled - Piškoti - Torte - Omake - Prelivi - Sladkarije...
Litva, Kaunas
... primeren za aromatiziranje pijač, peciva, omak in sirupa, vašim jedem bo dal posebej blag karamelni okus in bogato aromo zaradi prisotnosti melase iz trsa, ki obda vsak kristal. Idealno je za sladkanje kave, posipanje po žitaricah, pripravo omak in sirupa. Demerara se uporablja pri proizvodnji mueslija in kot hrustljava posipa za torte ter sadje. Sladkor Demerara bo vašim jedem dal posebej blag karamelni okus.
Francija, Arengosse
...Pot 200GR v PET. Sestava: nerafiniran sladkor iz rdeče pese, naravna aroma karamel z maslom, naravni barvilo rjava (E150C) Možne so sledi jajc, mleka, gorčice, arašidov, mehkužcev in rakov, rib, sezamovih in sojinih semen. Referenca:SUCRE0028B...
Francija, Warmeriville
...may contain nuts, made in france":"glukozni sirup, koncentrati posnetega mleka sladki, sladkor, palmovo olje, pusto kakavovo prašek, sol, emulgatorji (e471, lecitin iz sončnic) arome, lahko vsebuje oreščke, izdelano v Franciji","Conditionnement colis:20 UVC":"Pakiranje škatle: 20 UVC","Allergènes :":"Alergeni :","Acides gras saturés 4 g / 100g":"Nasičene maščobne kisline 4 g / 100g","Pays d’origine:FRANCE":"Država izvora: FRANCIA","Marque:CARAMBAR":"Blagovna znamka: CARAMBAR"}...
Nemčija, Nürnberg
...Dobro se ujema z toplimi začimbami, kot sta cimet in muškatni orešček, kar ga dela priljubljeno izbiro za sladice, kot so piškoti, torte in pite. Uporablja se lahko tudi v slanih jedeh, kot so omake za žar in marinirane jedi, da doda kanček sladkosti. Obstajata dve glavni vrsti rjavega sladkorja: svetlo rjav sladkor in temno rjav sladkor. Svetlo rjav sladkor ima milejši okus in se pogosto uporablja v receptih, kjer je zaželen subtilen sladek okus. Temno rjav sladkor ima močnejši okus melase in je bolj zaželen v receptih, ki zahtevajo bolj izrazit karamelni okus.
...Naš rjavi ICUMSA sladkor je okusno in vsestransko izdelano, ki je popolno za različne namene. Pridobiva se iz visokokakovostne sladkorne trske in ponuja bogat, karamelni okus, ki vašim jedem doda posebno noto. Nudimo rjavi ICUMSA sladkor v različnih velikostih embalaže, da ustrezamo potrebam naših strank. Naši izdelki so proizvedeni pod strogimi kontrolami kakovosti, da zagotovimo, da ustrezajo najvišjim standardom. Izberite naš rjavi ICUMSA sladkor za naravno sladkost v vaših receptih.
Nemčija, Bad Bentheim
... karamelni okus, ki ga še posebej dobro občutimo, ko sladkor stopimo. Fin karamelni okus se odlično poda k vsem sladicam, tortam, palačinkam, toplim napitkom ali koktajlom. Kokosov cvetni sladkor ne vsebuje le številnih mineralov in antioksidantov v primerjavi s trsnim sladkorjem, temveč ima tudi nizek glikemični indeks (GI) 35, kar je približno polovica vrednosti trsnega sladkorja.
Nemčija, Hamburg
...Rjavi sladkor je vrsta sladkorja, ki se odlikuje po svoji rjavi barvi in izrazitem okusu. Pridobiva se z dodajanjem melase rafiniranemu belemu sladkorju, kar mu daje bogat, karamelni okus. Melasa sladkorju prav tako daje vlago, kar vodi do nekoliko mehkejše teksture v primerjavi z belim sladkorjem. Rjavi sladkor se pogosto uporablja pri peki in kuhanju, saj receptom dodaja globino in...
Ujemajoči se izdelki
Rjav sladkor
Rjav sladkor
Drugi izdelki
Gobe
Gobe
Francija, Montelimar
... vsebuje ovitke nugatov. Sestavine: Sladkor, glukozni sirup, med, mandlji, karamel iz slanega masla (8,7%), sladkor v prahu, krompirjev škrob, nezakisan kruh (voda, oljčno olje, moka), beljaki, naravni vanilijev ekstrakt. Postopek izdelave: Med in glukozni sirup se kuhata v kotlu, nato se dodajo beljaki, kuhani sladkor, vanilija, mandlji in karamel. Alergeni: Mandlji, jajca, morebitni sledovi oreščkov. Vsi naši nugati so zagotovljeno BREZ GLUTENA.
Francija, Feurs
...Popečeni sladkorji so tekoči ali trdni karamelni izdelki temno rjave barve, pridobljeni z nadzorovanim delovanjem toplote na prehranskih sladkorjih v odsotnosti kemičnih spojin, ki spodbujajo karamelizacijo. Če popečeni sladkor doda okus končnemu izdelku, ga bomo obravnavali kot aromatični karamel. Popečeni sladkorji so na voljo v prahu ali tekoči obliki, prav tako so na voljo v BIO različici...
Francija, Objat
...Sestavine: sladkor izven EU, moka, 16,84% orehi, 15,79% karamelni koščki (sladkor, glukoza, smetana, mleko v prahu, sol, dekstroza, aroma), beljakovina, 2,11% cvetne soli. Prehranske vrednosti na 100g: Energija 1634Kj, 388Kcal, maščobe 11g, od tega nasičene maščobne kisline 1,1g, ogljikovi hidrati 67g, od tega sladkor 56g, beljakovine 5,2g, sol 0,07g.
Španija, Betera
Nemčija, Laucha
...Cremni liker 700ml, 15% Alk/Vol Lastnosti: • čisto rastlinski kremni liker z aromo „Baileys“ • kremasta in lahka konsistenca • užiten ob mnogih priložnostih: ob pecivu ali čaju, kot preliv za sladoled ali torto, kot sestavina v koktajlih, plasteh koktajlov (layering) in long drinkih, kot sestavina pri peki ali preprosto samostojno • brez holesterola, brez laktoze, brez glutena, brez soje • veganski Sestavine: Voda, sladkor, alkohol, kokosovo olje, proteinska zrna, maltodekstrin, naravna aroma, karamelni sladkorni sirup, emulgator: monogliceridi (E471) Pakiranje: 700ml steklenica...
Tunizija, Tunis
...Gazirana pijača Cider 1,5 L, uporabna 9 mesecev od datuma proizvodnje v optimalnih pogojih shranjevanja (25°C). Hraniti na hladnem in suhem mestu. Shranjujte na čistem in suhem mestu, zaščitenem pred svetlobo. Po odprtju hranite v hladilniku. Uživajte ohlajeno, med 4°C in 6°C. Vsebnost: 1 liter / 1,5 litra Sestavine: Voda, ogljikov dioksid, sladkor, karamelni barvilo E150d, citronska kislina E330...
Francija, Vouneuil-Sous-Biard
LE NOUNOURS FRANÇAIS, francoska luksuzna hiša, izdeluje izjemne, edinstvene in angažirane gumijaste medvedke za majhne želje ali velike lakote. Naša naloga je ustvariti z največjo skrbnostjo gumijaste medvedke in jih preoblikovati v umetniška dela, da vam ponudimo hkrati gurmansko in rafinirano izkušnjo. Od naše delavnice, ki se nahaja v Vienne, do vašega okusa, uresničujemo francosko znanje, da ...
Ukrajina, Dnipro
...Karamele sirup je eden najbolj priljubljenih sladkornih sirupov TM Maribell. Odlično se obnese v mnogih koktajlih, kavi, mlečnih napitkih in bubble tea. Sestavine: Sladkor, voda, naravna aroma "Karamele", citronska kislina. Pakirano v steklenicah 0,7L ali plastičnih steklenicah 1L. Poleg tega imamo tudi majhne steklenice 0,25L. Izvažamo po vsem svetu. Za ceno, prosimo, pošljite e-pošto na: irina.syrup@gmail.com Obiščite našo spletno stran: www.maribell.com.ua/en...
Francija, Paris
...Naši mali CBD bonboni z medom združujejo sladkost in sprostitev. Z okoli 20 mg CBD na sladkarijo in le 8 kalorijami, bodo popoln spremljevalec vaših trenutkov sprostitve. Veganski Izdelano v Franciji Brez umetnih arom Razpoložljive okuse: meta ali med. Neto teža: približno 60 g. Skupna količina CBD: 600 mg. Sestavine: sladkor, glukozni sirup, med (10%), CBDdiol. Shranjevanje: hranite pri sobni temperaturi in zaščiteno pred svetlobo.
Francija, La Rochelle
...Karamel s Pineau, Glukozni sirup (Izvor: Francija), sladkor, maslo (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, polnomastno mleko, Pineau 3,5%, sol 0,7%, sorbitol, invertni sladkor, fleur de sel z Île de Ré 0,5%, začimbe Teža: 0,140 kg...
Francija, Malataverne
...Gâteau au nougat tehta 4 kg, razrezan na 20 posameznih porcij (približno 200 g). Na voljo za prodajo po teži ali po porcijah: mandlji, sladkor, glukozni sirup, med, beljak, oblatne (krompirjev škrob, voda, rastlinsko olje), naravne arome. Sestavine: slani karamel, sladkor, maslo, smetana, glukozni sirup, sol.
Francija, Saint-Omer
...Moji povsem novi karamelni bonboni, pripravljeni s cvetno soljo iz mojega močvirja. Pripravljeni so na ročni način. Seznam sestavin Glukozni sirup, sladkor, mleko v prahu, maslo, dekstroza, cvetna sol z otoka Ré (<1%), sol z otoka Ré, natrijev karbonat, emulgator: sončnično lecitin...
Francija, Grenade
...Karamelni macchiato ob ognju... Očaraj se z aromami svoje najljubše tople pijače in njenimi ovijajočimi notami, ki prihajajo naravnost iz tvojega najljubšega kavarnice. Sladkost je zagotovljena s to mešanico vanilije, kave, karamele in tonke. PIRAMIDA OLFATIV: Zgornja nota: kokos in tonka. Srčna nota: kava. Bazna nota: vanilija, karamel in rjavi sladkor. Komponente: 100 % naravni repični vosek...
Avstrija, Gerasdorf
...Polnomastna čokolada (sladkor; kakavovo maslo; polnomastni mlečni prašek; kakavova masa; emulgator: sojino lecitin; naravna vanilijeva aroma); bela čokolada (sladkor; kakavovo maslo; polnomastni mlečni prašek; emulgator: sojino lecitin; naravna vanilijeva aroma); krema; mlečna čokolada s karamelo (sladkor; kakavovo maslo; polnomastni mlečni prašek; suhi mlečni prašek brez maščobe; karamelni...
Poljska, Wrocław
...Sončnica v karamelu Sestavine: sončnica (68 %), sladkor (32 %), Pražen izdelek. Možna prisotnost alergenov: arašidi, indijski orehi, makadamija, orehi, brazilski orehi, mandlji in pistacije. Komplet: Folklore...
Francija, Brive La Gaillarde
...100% slastne in 100% ekološke lizike! 20 karamelnih lizik: sveže mleko (53%), sladkor, glukozni sirup, sol 20 večfrutnih lizik: limona, malin, grenadina, pomelo in breskev. Tradicionalni recept od leta 1924, zagotavljeni trenutki užitka! Izdelane v Corrèze.
...Smetanovo-karamelni bonboni s kakavom (15%) in oljem mete Fini grenko-sladki kakavov fudge z okusom mete. Zelo britansko, zelo okusno. Sestavine: sladkor, glukozni sirup, SMETANA, kakav v prahu, kakavova masa, arome. Hranilne vrednosti na 100g Energijska vrednost 1525kJ/ 360kcal Maščobe 11g od tega nasičene maščobne kisline 6g Ogljikovi hidrati 64g od tega sladkor 57g Beljakovine 2g Sol <0,1g ...
...ki se jih udeležujemo, vam ponujamo možnost naročila na vašo naslov. Med široko paleto različnih okusov ima priprava bonbonov z vijolico sloves po vsej državi in v tujini. Poleg naše proizvodnje bonbonov vam naša trgovina Babice ponuja izključno obrtne izdelke: sadne paste, ječmen in mandlje, kandirani sladkor.
Turcia, Samsun
... (bonbone) in turške sladice; poleg tega, da uspeva ustvariti ime s rešitvami, ki postavljajo kakovost v ospredje, še naprej dela na tem, da vedno dviguje proizvodne standarde na visoke ravni in doseže popolnost v kakovosti izdelkov. Naša podjetje v svoji proizvodnji uporablja sladkor, pridobljen iz sladkorne pese, 100% naravne barvila in 100% naravne arome ter si prizadeva biti pionir, ki svoje...
NAŠA PODJETJE DELUJE OD LETA 1991 IN SE OSREDOTOČA NA PROIZVODNJO SLADKORJA IN COCOLINA. NAŠA PROIZVODNJA SE OSREDOTOČA NA 3 GLAVNE KATEGORIJE: TRDI SLADKOR (BONBON), MEHKI SLADKOR (SOFT CANDY) IN COCOLIN (COCOLIN). MENIMO, DA SMO SPECIALISTI NA TEM PODROČJU IN SE CELA NOVA DNEVA SREČUJEMO Z NAŠIMI POTROŠNIKI Z NOVIMI IZDELKI... NAŠE BLAGOVNE ZNAMKE; AGNELLA: MEHKI SLADKOR MARISELLA: COCOLIN (Riževa hrustljava krema) ELENOR: BATON COCOLIN NAPOLINE: KVADRATNI COCOLIN UNALLAR BONBON TRDI SLADKOR (HARD CANDY)...
Danska, Randers Sv
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play