... finih drožeh. Dégustation : Njegova svetlo rožnata barva z modrikastimi odtenki spominja na cvetne liste vrtnice. Arome so presenetljivo intenzivne glede na lahkotnost njegove barve. Spominjajo na majhne rdeče sadeže in pokošeno seno. Okus je okrogel, osvežujoč. Rosé Fraticello je vino, ki ga lahko uživate ob aperitivu, saj odlično dopolnjuje tapase, solate in mesnine. Pogumno ga kombinirajte z filetom mignon z žajbljem, telečjim mesom z olivami, pečenimi jagnječjimi kotleti ali pečenim piščancem.
Francija, Bordeaux
...Komentar Njegova sorta je klasična za to apelacijo. Vino je pridelano in starano v skladu s tradicionalnimi metodami: trgatev ob zrelosti, dolga maceracija in 12 mesecev v hrastovih sodih. Degustacija Priporočljivo je piti že zdaj, vendar ima tudi veliko sposobnost staranja zaradi svoje lepe strukture. Primerno je za vse pečene mesnine in divjačino. Čudovito bo dopolnilo konec obroka na lepem krožniku s siri. Sort: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot Proizvajalec: Vignobles Figerou v Bégadanu (33340) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Lesena škatla po 6 - 2019...
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščeno zemljišče na skrilavcih Situacija: Haut layon Vinifikacija Alkoholna fermentacija in zorenje potekata v sodih eno leto. Degustacija pri 10 do 12 °C Oko: Rumena Nos: Sadna, kompot, marelice Usta: Arome rumenega sadja in note kandiranega sadja Potencial za staranje: 5 let Ravnotežje: Suho Ujemanje jedi in vina: Ribe v omaki, jakobove školjke, bele mesnine in trdi siri. Lučka po ameriško, langusta v smetani in piščanec v beli omaki. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, Roubia
Zgodba vinogradov Kandler se je začela pred 30 leti, ko se je naša franco-nemška družina odločila kupiti zapuščena zemljišča v zaledju Minervois pri Roubii, med zemljo in morjem, med srednjeveškim mestom Carcassonne in Kanalom Midi. Château Tourril nosi ime po "Pierre du Tourril", stari rimski signalni stolp, ki že 2000 let nadzira to območje garrigue. Druga generacija je prevzela vodenje leta 201...
Francija, Malataverne
...Rdeče vino za spremljanje predjedi Ob trenutku predjedi, s krožnikom, ki vsebuje mesnine, je najbolje postreči sveže rdeče vino, da se doseže popolna povezava med obema elementoma. Ko postrežete solato z mešanico in kisom, izberite bolj taninske rdeče vina. Postrežba rdečega vina s ribami, kot sta tuna ali rdeča ribica, omogoča popolno harmonijo okusov za brbončice. Postrežba rdečega vina z...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Vino: Cuvée Croizillon je Cahors čistega užitka, ki ga nosi aromatika, ki se razvija na sočnih rdečih in črnih sadežih (češnja, sliva, robida, jagoda) in ima mehke tanine. Celota je posebej prijetna in razveseli s svojo slastnostjo. Malbec, ki vabi k delitvi med prijatelji in bo odlično spremljal vaše aperitive, mesnine in meso. Odlično vino za prijatelje z izvrstnim razmerjem med kakovostjo in...
Francija, Auxerre
...Bouche sadje dobro koncentrirano in lepa svežina zaradi svojih finih začinjenih not Ujemanje hrane in vina: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi sir ali mehak sir Vinifikacija: Po ročnem trganju se vino postavi v majhne sode, ki omogočajo hitro usedanje droži in mikro oksigenacijo. Ti dve lastnosti pripomoreta k izpopolnjenju taninov in ponujata tipično vino za to apelacijo, z kakovostjo...
Francija, Saint-Jean
Zaradi naše ljubezni do dobre kuhinje in italijanskih korenin naše družine smo se odločili, da se podamo v skupni projekt: uvoziti najboljše italijanske prehrambene izdelke v Francijo. Leta 1995 smo ustanovili MIP (Midi Ital Prodotti), družinsko podjetje s sedežem v Toulouseu. Že dvajset let izpolnjujemo pričakovanja strokovnjakov v prehrambeni industriji, saj jim dobavljamo mesnine, sire...
Francija, Folelli
... izdelki, piškoti, vino…). Vaše embalaže lahko prilagodimo že od majhnih količin. Naša prodajna ekipa bo storila vse, da najbolje zadosti pričakovanjem strank, pri čemer združuje fleksibilnost, odzivnost in konkurenčnost. Tehnična služba je prav tako na voljo za spremljanje vaših industrijskih strojev. Kvalificirani tehnik zagotavlja poprodajne storitve, popravila, vzdrževanje in spremljanje po vsej Korziki.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play