Francija, Saint Emilion
... : GUIDE HACHETTE 2018 : « Merlot in oba cabernet sta si razdelila vloge v tej slastni zmesi, ki je bila dve tretjini dvajset mesecev starana v stiku z novim lesom. Rezultat: Vino z diskretnim nosom na prvi pogled, ki se ob zračenju odpre na črne sadeže in začimbe; čudovita olfaktivna atmosfera, ki jo podaljšuje široka, svilnata, okrogla usta, ki ne manjka strukture in jo poudarja fina mineralna mreža. » Lastnik: Jean Pierre Rivière Površina: 3,5 Ha Tla: peščeno-glinena...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bleda, svetla barva z zelenimi odsevi. Note zrelih belopulastih sadežev (breskev, hruška) in cvetlic iz travnikov. Sveža in mineralna, popolnoma uravnotežen okus ponuja zaključek, ki je povsem prefinjen.
Francija, Bordeaux
...Komentar Terroir planote, ki meji na prve cru Clos Fourtet in Beau Séjour-Bécot, je Grand-Pontet prevzela družina Pourquet in Bécot leta 1980. Malce nižje in malce bolj ilovnato od svojih prestižnih sosedov, je ta cru sposoben velikih stvari v velikih letnikih. Mineralna moč je vedno prisotna pod intenzivnostjo sadja; izraža se z distinkcijo, vendar traja nekaj let, da se vino umiri. To je saint...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Vino: Odličen Crémant iz Alzacije, ki se ponaša z zelo uravnoteženim razmerjem med polnostjo in svežino! S kremasto mehurčico in citrusnimi notami vas bo njegova sveža in mineralna napad zagotovo očarala. Okus se nato razvije v večjo polnost, pri čemer se razvijejo arome belih cvetov in suhega sadja (lešnik). Zmes treh sort grozdja (Pinot blanc, Pinot Auxerrois in Chardonnay) prinaša veliko...
Francija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nTa vino očara s svojo slastnostjo in harmonijo med nosom in usti. Sveže sadje je zelo prisotno, spremljajo ga masleni in brioche noti, vse pa podpira lepa mineralna napetost.\nVinifikacija\nPnevmatsko stiskanje, brez uporabe eksogenih kvasovk, brez dodajanja encimov. Izključno delo naravnih kvasovk... Vinifikacija 100% v hrastovih sodih.\nUjemanje hrane in vina...
Francija, Roubia
...svilnata, subtilne note črnega tartufa, note robid, note pečenega kruha, bogate lesene note, fine tanine, natančni tanini, okrogla, rahlo mineralna, strukturirano telo, dolga obstojnost. Ujemanje jedi in vina Rdeče meso v omaki, kasoulet Temperatura postrežbe: 8° - 10° Barva: Rdeča Sorta: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volumen: 75 cl (Steklenica)...
Francija, Malataverne
...DÉGUSTACIJA OČI Barva zlata zelena, bleščeča, odsevi rumeno zelene. NOS Aromatična, izrazita, lahki vonji po bezgu, lahki vonji po belih cvetovih, subtilni vonji po grenivki, bogati vonji po hruški, vonji po angleških bonbonih. USTO Sadna, bogata, mehka, nekoliko mineralna, močna struktura, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. STORITEV TEMPERATURA STORITVE Med 11° in 14° SKLADANJE JEDI IN VINA Za aperitiv, ostrige, pečene ribe, trdi siri.
Francija, Lignan-De-Bordeaux
...Barrique popolnoma regenerirane po metodi TEDEM. Regeneracija poteka z ozonom, da se globoko razkuži in razbarvi sod. Preostali žveplo je odstranjeno, prav tako pa tudi vse vrste vin, ki so jih barrique lahko vsebovale. Mineralna paleta se bo osredotočila na bele ali rdeče vina, kot je merlot. Tudi žgane pijače se lahko starajo v njih.
Francija, Soussans
...Lepa temna obleka skoraj črna z rahlimi mandarinastimi odsevi. Odprt nos s kompleksnimi aromami praženih mandljev in kakavovega prahu. Trda in radodarna napad. Eleganten in očarljiv telo. Končna nota skoraj mineralna, obogatena z dotikom sladkega korena, odprta in razcvetena končna nota. Vino, ki bo očaralo ljubitelja razcvetenih vin, a lahko mirno čaka v kleti tistega, ki bo imel modrost, da potrpi. Naši nasveti: Dekantirajte ½ ure pred postrežbo; temperatura postrežbe 17°C.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play