Francija, Maubeuge
... RotixPlus, smrtonosno orožje mesnic in pekarn RotixPlus je resnično mešanica začimb, ki jo potrebujete, če ste mesnica ali pekarna. Ta mešanica vam bo omogočila, da začinite svoje piščance na ražnju ali pripravite okusne in slastne ražnjeve, zrezke, krila, stegna in piščančje meso. Ta recept je eden prvih, ki ga je izumila La Bonne Epice v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in ga trenutno široko uporabljajo naši kupci v Hauts de France, v pariški regiji, v Belgiji in na Nizozemskem. Referenca:ART0023...
... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
...Priporočamo, da sumak uporabljate kot začimbo. Zato vam svetujemo, da ga ne kuhate, da ohrani vse svoje lastnosti in okus. Sumak se uporablja kot cvet soli, posut po jedi. Tako ga lahko dodate na pečeno meso, ribo ali pečeno zelenjavo. To začimbo lahko tudi posujete po številnih pripravkih. Vreča: 10Kg...
Francija, Le Plessis Robinson
...Oko in roka izkušenih mesarjev Grand Caractère omogočata razkritje arom in potrditev mehkobe tega ameriškega mesa, ki uživa svetovno slavo. Njegovo intenzivno marmoriranje ga naredi zelo enostavnega za kuhanje. Pečeno, praženo ali pečeno, odvisno od kosov. Oboževali boste, da ga boste kuhali na ognju za pristno izkušnjo, ki bo izpostavila vse njegove okuse. Meso sveta in tradicija francoske...
Francija, Guérande
...Vžgite svoje krožnike in prebudite svoje brbončice s tem okusnim mešanico soli in začimb, posebej zasnovano za žar in peko na žaru. Povečajte okus svojih žarov s Sivo Chili Barbecue Soljo. Uravnotežena mešanica kajenskega popra, paprike, paradižnika, origana in kumine bo poudarila močan okus pečenega rdečega mesa in oblekla vaše belo meso ter ribe v mehiškem slogu. Tradicionalno se uporablja za: Posipanje: žari, pečenke, pečeno piščančje meso. SKU:SGCBBQ250...
Francija, Castelnaudary
...Konfitirane račje stegna v svojem maščobi, sol. Meso iz Francije. NASVET KUHARSKEGA MAJSTRA: Odprite konzervo in jo postavite v vodno kopel, da se maščoba stopi. Stegna specite v pečici ali na ponvi ter uživajte z jurčki ali krompirjem, praženim v maščobi. Konfit je jed iz jugozahodne Francije! Dobro pečeno konfitirano račje stegna postanejo hrustljava. To je visoka gastronomija, dostopna vsakomur. Za ta konfit posebej vzgajam račke pri gospodu Martyu v Plaigneu, majhni vasici, izgubljeni med hribi okoli Castelnaudaryja.
Francija, Mandelieu
...Ekstra deviška oljčna olje François Roméo, aromatizirano s čilijem, prinaša toploto in okus, ki bo vašim pripravkom dodalo značaj. Oljčno olje s čilijem bo vašim italijanskim jedem dalo novo dimenzijo: pice, testenine, pečeno meso, pa tudi juhe… Dodajte globino svojim receptom! Neto teža: 0,250 KG Kapaciteta: 25 CL...
Francija, Saint-Omer
...Set začimb v svinčniku, popoln za posebne priložnosti. Sestavljen je iz treh svinčnikov in enega šilčka, ki ustreza prehranskim standardom. Izključno rastlinska receptura, pripravljena v Alèsu v Cévennes. Bazilika (BIO) je idealna za sredozemsko kuhinjo, rdeče sadje, surovo zelenjavo, kozji sir in citruse. Črna tartufa je idealna za korenovke, rižote, sire, jajca in pečeno meso. Gobe je idealna...
Francija, Renaison
...Gyros je ulična hrana, ki jo najdemo povsod po Grčiji: sendvič v pita kruhu, z začinjeno pečeno meso (bodisi piščanec bodisi tradicionalno jagnjetina), lepo porcijo tzatzikija in svežo zelenjavo. Ta grški gyros vas bo popeljal na potovanje in se lahko poda katerikoli vrsti mesa, pečenega na žaru.
Francija, Mietesheim
...Z rahlo zdrobljenimi semeni ponuja Stara gorčica z jabolčnim kisom edinstveno, hrustljavo in nežno teksturo. Dodatek jabolčnega kisa daje tej recepturi kremasto in izvirno noto. Idealna je za pečeno meso ali kot preliv za sestavljene solate. Sestavine: Jabolčni kis*(51,3%), semena in ovojnice gorčice*, voda, sol. *Sestavine iz ekološke pridelave...
Francija, Auxerre
...Degustacija Lahko vino, zelo izvirno, enostavno za pitje, z izrazitimi notami ribezov. V ustih svežina, ki jo prinaša Persan. Vinifikacija Maceracija traja 15 dni, nato pa nežno stiskanje traja 3 ure. V cisterni poteka malolaktična fermentacija. Zorenje na finih drožeh traja 12 mesecev v stari posodi. Ujemanje hrane in vina: mesnine, pečeno meso Nasvet enologa: postrežite pri temperaturi med 14...
Francija, Copponex
...To je jabolko značaja z trdimi in sladkimi mesom, ki je pravšnje. Nepremagljivo, ugriznemo vanj z vsemi zobmi in nas napolni z gurmanskimi užitki. Pod njeno obleko rumene barve se skriva belo in izjemno aromatično meso, ki razkriva gurmanski in zelo sladek okus. Rahlo kisla, jo najbolj uživamo surovo in pečeno v pečici. Teža: 4kg Cena: 11,00 € z DDV...
Francija, Grigny
...Tradicionalna holandska omaka je topla emulzija masla, rumenjakov in limone, ki lahko spremlja ribe, zelenjavo in celo pečeno meso. Sladko se poda k filetom poširane ribe, lososu, trski, školjkam, črnem korenju, brokoliju, cvetači, špargljem, novim krompirjem, Jakobovim školjkam itd. Prav tako je odlična kot preliv za kraljevo grižljaj.
Francija, La Fouillade
...Ekološka coppa iz Ferme de la Rousse je narejena iz vratu. Meso je aromatično in nežno. Uživamo jo lahko surovo v tankih rezinah kot predjed, pečeno pa se odlično poda k raclette ali brunchu.
Francija, Lalinde
...Peč Ooni Karu 16 je napajana z lesom, ogljem ali plinom. To vam omogoča, da na prostem pripravite ogromne pice, pa tudi pečeno meso, žar zelenjavo ali celo svež kruh. Pečenje na lesu ali oglju bo vašim jedem dalo dimljen okus. Nadzor: Napajanje s propanskim plinom z Ooni Karu 16 plamenom vam zagotavlja večji nadzor nad temperaturo in boljšo doslednost. Fleksibilnost: Gorivo lahko spremenite, kadar koli želite in glede na vaše želje! Plin za večjo udobnost, les/oglje pa za rahlo dimljen okus jedi. Teža: 40 kg...
Francija, Brunoy
...Na voljo v suhem ingverju ali v prahu, ta začimba bo odlično dopolnila vaše ribje jedi in prav tako obogatila pečeno meso ali žar. Odkrijte naš 100% naravni ingver, pakiran v hermetične, ponovno zapiralne vrečke: Ingver je rastlina, ki raste v tropskih državah. Na Madagaskarju ga gojijo na vzhodu države. Iz iste družine kot kurkuma, uživamo njegovo korenino, rizom. Ko korenina postane rumena, jo obrežemo, očistimo in posušimo. Ta postopek omogoča, da ingver dlje časa ohrani svoje hranilne lastnosti. Teža: 250 g Količina: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Oblika: Ingver v prahu, Suhi ingver...
Francija, Levallois Perret
...Nigella je zelo majhna semena temno črne barve in brez vonja. Uporaba nigelle v kuhinji: Semena nigelle se potresejo cela ali zdrobljena na koncu kuhanja, da obogatijo pečeno zelenjavo, ribo, meso na žaru ali riž. Prav tako so odlična za obogatitev hladnih omak, kot sta majoneza ali jogurtova omaka. Koristi nigelle v semenih: Prebavne, karminativne, antispazmodične, anthelmintične…...
Francija, Ham
...Pustite se očarati z esenco Provance z našo mešanico za žar "Zelišča Provance". Goščena v skladu z načeli ekološkega kmetovanja na naših pikardijskih tleh, naše aromatične trave origano, rožmarin, timijan in majaron ujamejo samo esenco te sončne regije. Subtilna kombinacija teh dišečih zelišč bo dodala mediteranski pridih vašim žarom. Ne glede na to, ali gre za sočno meso, nežne ribe ali pečeno...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play