Italija, Pergola
Peč na drva Rossofuoco je simbol inovacij v industriji, zahvaljujoč svojemu revolucionarnemu sistemu ločenega zgorevanja. Plod tesnega sodelovanja s strokovnjaki in izkušenimi tehniki, je ta sistem zasnovan za zagotavljanje brezhibnega kuhanja in avtentičnega okusa, pri čemer se izogiba stiku jedi s pepelom in dimom. Poleg tega sofisticiran mehanizem za distribucijo toplote omogoča izjemno intuiti...
Italija, Orbassano
...Agnolotti piemontesi so avtentik posebnost Piemonta, ki izhaja iz regionalnega recepta iz 19. stoletja. Ti ravioli so polnjeni s tremi vrstami svežega in pustega mesa (govedina, svinjina in belo meso) ter sezonsko zelenjavo (brašno zelje, blitva ali špinača, odvisno od sezone). Glavne sestavine vključujejo kuhano pršut, pečeno govedino, kuhano piščanca, špinačo, pečeno svinjino, brašno zelje in mortadelo. Ta kombinacija okusov ponuja edinstveno in tradicionalno kulinarično izkušnjo, popolno za tiste, ki želijo okusiti pravo piemontese kuhinjo.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... črnega tartufa poleti Črni tartuf poleti je izjemno vsestranska sestavina, ki se poslužuje številnih uporabe: - Začimbe: Idealno za tartufna olja, aromatizirane masla in omake. - Testenine in rižote: Popolno za poudarjanje okusa tradicionalnih in modernih jedi. - Meso in ribe: Doda sofisticirano noto carpacciu, žarom in tartarju. - Predjedi in priloge: Odlično za solate, bruschette in pečeno...
Italija, Venezia
...Zadovoljiva piva, z lahkim in čistim telesom. Zvarjena iz dvojnice ječmenovega slada, je nefiltrirano Helles Lager z intenzivnimi zlatimi odsevi. Okus je dobro uravnotežen, z dišečo sladno sladkostjo. Osvežujoča in pitna, je odlična izbira za hladne narezke, pečeno meso, sveže sire, pečeno ribo.
Italija, Nave
...Predlagane kombinacije Balsamični kis iz Modene je primeren za solate, zelenjavne jedi, tako kuhane kot surove, pečeno belo meso, kuhano ribo, omlete, pinzimone in marinade. Kapaciteta: 500 mll Koda: 03160 Kategorija: Kis Država: Italija Regija: Emilia-Romagna...
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Castelfidardo
...Srednje sadno ekstra deviško oljčno olje z zeliščnimi toni in namigom po zeleni mandlji. Primerno za pečeno ribo, prve jedi, priloge in rdeče meso.
Italija, Maruggio
... granatno rdeča, kompaktna Bouquet: Borovničeva marmelada, tamarind, balzamične note Okus: Poln in okrogel z dolgim aromatičnim Temperatura postrežbe (celsius): 16° - 18° C Priporočeno: Prvi jedi z mesnim sokom, divjačina, pečeno rdeče meso, zreli siri, gobe.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play