Italija, Pergola
Peč na drva Rossofuoco je simbol inovacij v industriji, zahvaljujoč svojemu revolucionarnemu sistemu ločenega zgorevanja. Plod tesnega sodelovanja s strokovnjaki in izkušenimi tehniki, je ta sistem zasnovan za zagotavljanje brezhibnega kuhanja in avtentičnega okusa, pri čemer se izogiba stiku jedi s pepelom in dimom. Poleg tega sofisticiran mehanizem za distribucijo toplote omogoča izjemno intuiti...
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. je podjetje z več kot 58 leti izkušenj na področju trženja in distribucije svežega mesa, specializirano za izdelke iz iberskega prašiča. Od svoje ustanovitve leta 1952 ohranja stalno zavezo k inovacijam in kakovosti, prilagajajoč se potrebam trga in svojih strank. Naša evolucija nam je omogočila optimizacijo naših objektov in postopkov, kar zagotavlja izdel...
Nemčija, Dissen
... % prostornine injiciranja) je na voljo le v praškovni obliki, vključno s stabilizacijo slanice. Začnemo z vsestranskim osnovnim začimbam, TenderFox® je na voljo tudi v aromatskih variantah Pečeno, Dimljeno in sušeno ter Kuhana šunka in v okusih perutnina, svinjina in govedina. V kombinaciji s suhim začimbam TopFox® se lahko TenderFox® še naprej uporablja na mnoge druge načine, npr. v okusih jagnjetina...
Nemčija, Hemer
...Beckers Beste konjsko meso in pečen krompir. Z lahko prebavljivim in hipoalergenim konjskim mesom nastane lahko prebavljiva in uravnotežena popolna hrana po konceptu enega mesa. Ta je primerna tudi za občutljive in alergične pasje želodce. Nežno pečeno po tradicionalnem načinu v kamniti peči. Brez sladkorja in brez umetnih dodatkov. Z visoko prebavljivimi živalskimi beljakovinami za ohranjanje...
Francija, Maubeuge
... RotixPlus, smrtonosno orožje mesnic in pekarn RotixPlus je resnično mešanica začimb, ki jo potrebujete, če ste mesnica ali pekarna. Ta mešanica vam bo omogočila, da začinite svoje piščance na ražnju ali pripravite okusne in slastne ražnjeve, zrezke, krila, stegna in piščančje meso. Ta recept je eden prvih, ki ga je izumila La Bonne Epice v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in ga trenutno široko uporabljajo naši kupci v Hauts de France, v pariški regiji, v Belgiji in na Nizozemskem. Referenca:ART0023...
Madžarska, Budapest
...Sesekljan peteršilj je vsestranska zeliščna rastlina, ki se uporablja že od rimskih časov kot okras in izboljševalec okusa v slanih jedeh. Gojijo ga po vsem svetu, pri čemer sta Severna Afrika in Bližnji vzhod glavna predelovalca. Peteršilj dodaja subtilno aromo in okus mešanim zeliščnim začimbam, marinadam za meso, vinaigretam in zelenjavnim juham. Odlično se ujema z jedmi iz jajc, pečeno zelenjavo in zeliščnimi kruhi ter je osnovna sestavina v italijanski kuhinji. Da ohranite njegovo kakovost, je treba sesekljan peteršilj shranjevati v nepredušnih posodah, stran od svetlobe in vlage.
Nemčija, Heidelberg
Diafood GmbH je vodilno podjetje na področju predelave rastlinskih surovin, specializirano za visokokakovostno suho zelenjavo, aromatične rastline in bio-proizvode. Z več kot 35 leti izkušenj si je Diafood s kakovostjo in trajnostjo pridobil odličen ugled. Podjetje sodeluje izključno s certificiranimi dobavitelji, ki izpolnjujejo stroge bio-kakovostne standarde. Posebna pozornost je namenjena pro...
Nemčija, Bad Bramstedt
...Črni poper ne velja le za univerzalni začimbni dodatek, temveč tudi za pravega vsestranskega med začimbami. S svojim edinstvenim aromo danes pretvarja nekoč dragocene jagode v pikantne presenečenja v receptih vseh vrst. Da se njegova aroma lahko popolnoma razvije, je najbolje, da začinite že pripravljene jedi. Ta poper je idealen za meso, še posebej za hitro pečeno, dobro pa se ujema tudi z zelenjavo ali ribami. Najbolje je, da ga postavite na mizo v mlinčku, da je vedno pri roki. Vsebina: 40,00 g Številka artikla: 102848...
... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
...Priporočamo, da sumak uporabljate kot začimbo. Zato vam svetujemo, da ga ne kuhate, da ohrani vse svoje lastnosti in okus. Sumak se uporablja kot cvet soli, posut po jedi. Tako ga lahko dodate na pečeno meso, ribo ali pečeno zelenjavo. To začimbo lahko tudi posujete po številnih pripravkih. Vreča: 10Kg...
Italija, Orbassano
...Agnolotti piemontesi so avtentik posebnost Piemonta, ki izhaja iz regionalnega recepta iz 19. stoletja. Ti ravioli so polnjeni s tremi vrstami svežega in pustega mesa (govedina, svinjina in belo meso) ter sezonsko zelenjavo (brašno zelje, blitva ali špinača, odvisno od sezone). Glavne sestavine vključujejo kuhano pršut, pečeno govedino, kuhano piščanca, špinačo, pečeno svinjino, brašno zelje in mortadelo. Ta kombinacija okusov ponuja edinstveno in tradicionalno kulinarično izkušnjo, popolno za tiste, ki želijo okusiti pravo piemontese kuhinjo.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... črnega tartufa poleti Črni tartuf poleti je izjemno vsestranska sestavina, ki se poslužuje številnih uporabe: - Začimbe: Idealno za tartufna olja, aromatizirane masla in omake. - Testenine in rižote: Popolno za poudarjanje okusa tradicionalnih in modernih jedi. - Meso in ribe: Doda sofisticirano noto carpacciu, žarom in tartarju. - Predjedi in priloge: Odlično za solate, bruschette in pečeno...
Nemčija, Lüdenscheid
... vsebuje sledi gorčice in sezama) Uporaba: pečeno meso, kruh, zelenjava, omaka, omake, marinade, enolončnice Sedaj izkoristite našo "Chakalaka začimbo" kot promocijski material ali darilo. (Vprašanja pošljite na: info@gojundgoj.de) Z veseljem vam ponujamo naše izdelke tudi kot zasebno blagovno znamko, v velikih pakiranjih in za ponovno prodajo.
...kuhano, pečeno in pikantno. Okusi se proizvajajo v skladu z aktualnimi smernicami EU (vključno s predpisom o aromah 1334-2008). Možni okusni profili: Piščanec in puran Govedina in pikantno meso Svinjina, šunka in slanina Jagnjetina Češka: Češka 20 kg: 20 kg...
...avtentičen, pikanten, ročno pripravljen tajski Khao Soi Gai. Lahek, hiter in okusen Priporočilo za pripravo Naša kremna jajčevca je pravi vsestranski pomočnik v kuhinji. Popolna kot pomaka za zelenjavne palčke, pita kruh in mezze plošče. Odlična kot namaz za bagete, polnozrnati kruh, toast, rogljičke, bagle in tortilje. Idealna za pečeno meso, ribe in zelenjavo ali kot preliv za burgerje. Ob...
Španija, Sevilla
Distribuidor veleprodaje v Andaluziji za Diske za Empanade blagovne znamke Los Reyunos in za Dulce de Leche. Los Reyunos je vodilno podjetje v proizvodnji vseh vrst pekovskih, slaščičarskih in pekovskih izdelkov, izdelanih na roke z zdravimi sestavinami. Med njihovimi najbolj iskanimi izdelki so Diski za Empanadillas, znani tudi kot Obleke za Empanadillas. Te empanadille se distribuirajo ohlajene ...
Hela International - Nova potovanja z pravim partnerjem ob vaši strani od leta 1905. Vedno biti korak pred drugimi, brez težav obvladovati izzive in ponovno doživeti užitek - Hela je pravi partner ob vaši strani za dosego teh ciljev. Kot družinsko podjetje se novim nalogam lotevamo s srcem in razumom. Razvite tehnologije in dolgoletno znanje nam omogočajo, da gremo po prihodnost usmerjenih poteh.
Francija, Le Plessis Robinson
...Oko in roka izkušenih mesarjev Grand Caractère omogočata razkritje arom in potrditev mehkobe tega ameriškega mesa, ki uživa svetovno slavo. Njegovo intenzivno marmoriranje ga naredi zelo enostavnega za kuhanje. Pečeno, praženo ali pečeno, odvisno od kosov. Oboževali boste, da ga boste kuhali na ognju za pristno izkušnjo, ki bo izpostavila vse njegove okuse. Meso sveta in tradicija francoske...
Španija, Barcelona
ŽAROVI ZA POROKE. Avtentična catering storitev za meso na žaru. Vse pripravljeno na licu mesta in pred očmi gostov. Raznolikost domačih prigrizkov. Žar meso, ribe, morski sadeži in zelenjava. Celo jagnje na ražnju. Vse pripravljeno s strani profesionalnih žaristov. Poskrbimo za vse potrebno za praznovanje. Svetovanje in predlogi. 25 let izkušenj in mnenja naših strank potrjujejo naše storitve. Spo...
...Maiski "boschampignonsaus", ta klasična kremasta zimska omaka z ocvrtimi gozdnimi gobami je polna okusa. Odlično se poda k pečenemu rdečemu mesu, hrustljavo pečenemu perutninskemu mesu, prav tako pa doda dodatno noto vašim divjačinskim jedem. Na glavni fotografiji smo to dodatno obogatili z modro žilasto sirom, kot sta Gorgonzola ali Blauwe Achelse, koščki lešnikov in listi rožmarina. Na 2. fotografiji vidiš pečeno zajčje meso, krompirjeve kroglice, "Maïski" jabolka z brusnicami in našo "boschampignonsaus"!
Francija, Guérande
...Vžgite svoje krožnike in prebudite svoje brbončice s tem okusnim mešanico soli in začimb, posebej zasnovano za žar in peko na žaru. Povečajte okus svojih žarov s Sivo Chili Barbecue Soljo. Uravnotežena mešanica kajenskega popra, paprike, paradižnika, origana in kumine bo poudarila močan okus pečenega rdečega mesa in oblekla vaše belo meso ter ribe v mehiškem slogu. Tradicionalno se uporablja za: Posipanje: žari, pečenke, pečeno piščančje meso. SKU:SGCBBQ250...
Francija, Castelnaudary
...Konfitirane račje stegna v svojem maščobi, sol. Meso iz Francije. NASVET KUHARSKEGA MAJSTRA: Odprite konzervo in jo postavite v vodno kopel, da se maščoba stopi. Stegna specite v pečici ali na ponvi ter uživajte z jurčki ali krompirjem, praženim v maščobi. Konfit je jed iz jugozahodne Francije! Dobro pečeno konfitirano račje stegna postanejo hrustljava. To je visoka gastronomija, dostopna vsakomur. Za ta konfit posebej vzgajam račke pri gospodu Martyu v Plaigneu, majhni vasici, izgubljeni med hribi okoli Castelnaudaryja.
ufs.country_names.RU, Moscow
... preliv za žar, pečeno meso. Okus Pikanten, začinjen, zmerno pikan. Sestavine Živilska jodirana sol, suhi česen, suhe čebule, vlakna graha, mleti črni poper, koriander, mleta rdeča paprika, rdeča žitna paprika, mleta gorčica, repično olje, suhi peteršilj, timijan. Prehranska vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 5,5 Maščobe (g / 100g)… 4,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 36,0 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 200...
Španija, Quart
...To je del svinjine, ki je najbližje glavi. Šteje se za pusto meso (z manj maščobe) in je idealno za pečenje cele z začimbami in svinjsko mastjo, da se oblikuje hrustljava in okusna skorja. Dobro ga je treba skuhati, da ne ostane surov znotraj. Ko je pečeno, ga pustimo, da se ohladi, preden ga narežemo, da se ne razpade na majhne koščke in ima popolno predstavitev. Priporočamo kuhanje brez odmrzovanja. Kot vsi naši izdelki, ne vsebuje alergenov in le naravne sestavine.
Italija, Venezia
...Zadovoljiva piva, z lahkim in čistim telesom. Zvarjena iz dvojnice ječmenovega slada, je nefiltrirano Helles Lager z intenzivnimi zlatimi odsevi. Okus je dobro uravnotežen, z dišečo sladno sladkostjo. Osvežujoča in pitna, je odlična izbira za hladne narezke, pečeno meso, sveže sire, pečeno ribo.
Francija, Mandelieu
...Ekstra deviška oljčna olje François Roméo, aromatizirano s čilijem, prinaša toploto in okus, ki bo vašim pripravkom dodalo značaj. Oljčno olje s čilijem bo vašim italijanskim jedem dalo novo dimenzijo: pice, testenine, pečeno meso, pa tudi juhe… Dodajte globino svojim receptom! Neto teža: 0,250 KG Kapaciteta: 25 CL...
Avstrija, Traismauer
...Prigrizek v velikosti ugriza z veliko oblikovalsko fleksibilnostjo Prilagojene rešitve embalaže Spremenljive oblike: krogla, kocka, kupola, srce Mehko ali hrustljavo pečeno, sladko ali slano Številne možne sestavine: semena, zelišča, sadje, oreščki, meso...
Francija, Saint-Omer
...Set začimb v svinčniku, popoln za posebne priložnosti. Sestavljen je iz treh svinčnikov in enega šilčka, ki ustreza prehranskim standardom. Izključno rastlinska receptura, pripravljena v Alèsu v Cévennes. Bazilika (BIO) je idealna za sredozemsko kuhinjo, rdeče sadje, surovo zelenjavo, kozji sir in citruse. Črna tartufa je idealna za korenovke, rižote, sire, jajca in pečeno meso. Gobe je idealna...
Avstrija, Wien
...Rahlo sladek Ramsa brusnični gorčica je začinjen za divjačinske jedi in paštete. Prav tako obogati solatne marinade, sire in hitro pečeno meso v kulinarično izkušnjo. Naš brusnični gorčica je prav to, kar iščejo gurmani in pravi ljubitelji hrane, ki iščejo posebno kulinarično doživetje. Rahlo sladek brusnični gorčica je posebej začinjen za divjačinske jedi in paštete ter jih spremeni v pravi...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play