Francija, Vourles
...Priprava za falafel in zelenjavne plošče iz pšenične drozge svetlega piva. Malti’mix so pripravki, ki olajšajo pripravo slanih in sladkih receptov. Sestava: Moka iz čičerike*, Moka iz svetle drozge (iz ječmenovega slada)* (35%), Oluščena sončnična semena*, Ovseni kosmiči*, Semena chia (Salvia hispanica)*, Česen*, Čebula*, Sladko papriko*, Fina sol iz Guérande IGP, Peteršilj*, Črni poper...
Francija, Boulogne-Billancourt
...Odkrijte močan okus artičoke, povezan s sladkostjo zelene olive v tej kremi, pripravljeni z oljčnim oljem za osvežujoč in lahek aperitiv. Uživajte hladno kot aperitiv na toastu. Rok trajanja brez odprtja: 3 leta Teža: 90 g Sestavine: artičoke 73,8 %, zelene olive 15,4 %, oljčno olje 7,9 %, sol 2,0 %, poper 1,0 % Toupine in Cabesselle sta družinsko podjetje in obrt, ki se nahaja blizu Avignona v Provansi. Izdelki te blagovne znamke gurmanskih dobrot so vabilo k odkrivanju okusov te lepe regije. Teža: 90 g...
Francija, Rouen
...Posode, ki jih lahko uporabite za shranjevanje različnih začimb, kot so poper, sol, začimbe in zelišča. Zaradi pokrovčka bodo vaši začimbe zaščiteni pred vlago in prahom. S temi posodami boste v svojo kuhinjo prinesli šik in eleganten pridih. Teža: 1.000 g Dimenzije: 29 × 20 × 20 cm Barva: Bela, Zelena, Črna, 3 Barve Lesena podlaga: D 29cm x Š 10,5cm Posoda: 9cm x 8,7cm...
Francija, Thiais
...Ta naprava je zasnovana za tehtanje, pakiranje v serijah in v majhnih odmerkih (palčke) prostih tekočin, kot so sol, sladkor, poper, mleta kava, omaka itd... Značilnosti Količina polnjenja: 1 do 100 gr (ml) Izhodna kapaciteta: 1800 do 7200 enot/uro Velikosti pakiranja: 20 - 200 x 17 - 40 mm (šxv)...
Francija, Vienne En Arthies
...Naše kolekcije pribora, posameznih kosov in servisnih kosov, so razširjene na mize. Maslo, namazovalec, obroč za serviete, nosilec noža, sol in poper, jajčnik... oblikovani kosi: skleda za kaviar, kozarci, pokrov, pladenj... Kustomizirana zasnova, personalizacija. Bron, in/ali srebrni medenina in/ali pozlačen. Izdelava po naročilu. Personalizacija na zahtevo. Izdelano v Franciji.
Francija, BRIE
...Cheddar omaka je velik klasik. Njena običajna receptura vključuje cheddar sir, ki ga za lažjo uporabo naribamo, kislo smetano in po želji še malo mleka. Priprava je podobna pripravi modrih omak ali roqueforta. Najprej segrejemo kislo smetano in mleko, nato pa vmešamo sir in mešamo s pomočjo žlice. Začinjanje cheddar omake je prav tako zelo preprosto: sol in poper, nekateri se odločijo, da jo...
Francija, Cournon D'auvergne
...Korenje*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizirano kravje mleko) (14%), sol, mlečne in zorenjske kulture, sončnično olje*, čebula*, sol, riževa moka*, jabolčni kis*, črni poper* *Sestavine iz ekološke pridelave - Alergen Nasveti za uporabo Idealno za namazanje na sveže rezine kruha, za spremljanje zelenjavnih palčk ali grisinov. Prav tako lahko obogatite svoje namaze z drugimi sestavinami, kot...
Francija, Lalinde
...Zasnovano in izdelano v regiji Nantes, izdelano iz nerjavečega jekla za olajšanje rezanja mesa po kuhanju. Podstavek iz bukovega lesa, dostavljen v surovem stanju za predstavitev na mizi z posodicami za sol in poper, izdelujejo delavci s posebnimi potrebami v okviru ESAT. Celota je skrbno predstavljena v elegantni kraft škatli, ki jo sestavi ESAT in je okrašena z trakovi, ki nosijo grafično...
Francija, Sendets
...Izdelek za aperitiv visoke kakovosti, izdelan s pimentom d'Espelette in drugimi začimbami. V okviru visoko kakovostnega aperitiva ponujamo svinjsko terino z črnim česnom. Receptura odraža veliko znanje in subtilno združuje arome črnega česna, pimenta d'Espelette in popra. Naročite preko spleta, dostava v 48h. Sestavine: pusto svinjsko meso*, svinjska jetra, svinjska maščoba*, francoski črni česen*, morska sol, poper*, piment d'Espelette*, provansalske zelišča* * Sestavine 100% iz ekološke pridelave Količina: 90g Shranjevanje: Hraniti v hladilniku po odprtju.
Francija, Auros
...Pašteta iz račjega foie gras 20 % Pašteta za vikend, kozarček 175 g, 20 % račjega foie gras. Izdelano v ESAT-u v Périgordu (ustanovi za pomoč pri reintegraciji invalidnih delavcev). Sestavine: maščoba in pusto meso ter svinjska jetra iz Južnega Zahoda IGP, foie gras 20 %, sol, poper. V istem formatu imamo tudi: Baskovsko pašteto s pimentom d'Espelette, podeželsko pašteto s flocom iz Gaskonije...
Francija, Ham
...Celo seme kopra se pobira iz rastline Anethum graveolens L. Kopr je zelo cenjena začimba v kuhinji zaradi svojega značilnega anizastega okusa. Seme kopra je še posebej okusno kot dodatek k pečenim ali dimljenim ribam, svežim sirom, solatam, zelenjavi, mesu, pečenkam, omakam, pecivom, kompotom in marmeladam. Njihov anizast okus prinaša edinstveno dimenzijo tem jedem in jim daje osvežujoč pridih. Ideja za recept: Pečen losos s koprom Sestavine: 4 fileti lososa 2 žlici semen kopra Sok enega limone Sol in poper po okusu 2 žlici oljčnega olja Referenca: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Francija, Sète
...1 paket cevi s kalamari, česen, čebula, nadev (meso ali riba po izbiri), sol, poper, peteršilj, paradižnikova omaka, oljčno olje, „aioli“ in belo vino. Priporočamo, da cevi s kalamari odmrznete pod vodo tik pred pripravo. Napolnite cevi z nadevom po vaši izbiri in zaprite konec cevi s zobotrebcem. Na ponvi popražite česen, čebulo in peteršilj. Dodajte paradižnikovo omako in belo vino. Vmešajte napolnjene cevi in pustite, da se dušijo 25 do 35 minut na nizkem ognju. Ob serviranju zmešajte aioli z omako. Postrezite z testeninami ali rižem.
Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Testo za samoso 300 g moke 100 g stopljenega masla 150 ml vode 25 g koruznega škroba Polnilo iz krompirja 2 krompirja 150 g graha ali po izbiri 1 čebula 2 žlici rastlinskega olja 2 stroka sesekljanega česna ½ čajne žličke garam masale ½ čajne žličke mlete koriandrovine 1 čajna žlička sesekljanega ingverja ½ čajne žličke kurkume sol, črni poper ½ limoninega soka 1 čajna žlička rdeče paprike v prahu 2 žlici sesekljanega koriandra ½ rdeče paprike, narezane na tanke rezine...
Francija, Saint Christol De Rodières
...Sestavine: - Gorčična semena * - Alkoholni kis* - Nerafinirana morska sol* - Voda * Izdelki iz ekološke pridelave - Brez konzervansov Nasveti za uporabo: Njegov izrazit okus bo razveselil ljubitelje začinjenih jedi. Odlično se poda k mesu, žarom in je popoln za pripravo vinaigrette ali majoneze. Položite plast dijonske gorčice na dno pite, dodajte nariban sir, rezine paradižnika, sol, poper...
Majhna TPE, ki se nahaja v Fontanesu v jugozahodni Franciji, smo proizvajalci mesnih izdelkov iz race in svinjine iz jugozahodne Francije. Smo konzervarna foie gras, ki jo vodi Michel Monteil, mojster obrtnik. Delamo z plemenitimi izdelki (najboljši kosi svinjine z oznako rdeče, črni tartufi iz Périgorda, poper iz Sichuana, sol iz Guérande ter izdelki AOP in AOC za sir in vino iz Cahorsa, da jih...
SUCOSA je specializirana za tiskanje, pakiranje in distribucijo sladkorja iz rdeče pese in trsa v odmerkih (vrečke, palčke in različni drugi formati) ter drugih praškastih izdelkov (sol, poper) in prilagojenih osvežilnih robčkov. Imamo proizvodno kapaciteto 6.000.000 enot mesečno po formatu.
Francija, Paris
... teme: - Oblikovanje pohištva. Tu najdemo na primer tabureje, obešalnike, kavče, stole, mize... - Umetnost mize. Ti predmeti so izdelani s strani obrtnikov, ki se ponašajo z izjemno tehniko, kar jim omogoča ustvarjanje izvirnih predmetov. V katalogu tako najdemo edinstvene kozarce, vinsko dekantirko s 15 luknjami, skodelice, mlinčke za poper in sol, itd. - Dekorativni predmeti. Ti predmeti spodbujajo razmišljanje o naši družbi in vsakdanjem življenju ter črpajo navdih predvsem iz 70. let, švedskega in italijanskega oblikovanja.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play