Francija, Saint-Pierre En Faucigny
...Primeri uporabe: sadni pireji z koščki sadja, kozmetične kreme, vinaigrette, gorčica, testo za mafine in torte, mlečni izdelki, koncentrirani sadni sokovi, omake, škrobniki, vina; marmelade, želeji; olja… Zanesljiva in robustna konstrukcija; inox 316l elektroplated ali 304 in 316l poliran ogledalo. Samovsesavanje z močno sesanjem. Notranji zračni razdelilnik popolnoma zaščiten. Čistljivo na mestu.
Francija, Malataverne
Dobrodošli pri DISTRAZUR, vašem veletrgovcu z vrhunskimi živili. Že več kot 25 let oskrbujemo tradicionalno trgovino z nenehnim poudarkom na zagotavljanju kakovostnih izdelkov, prilagojenih našim strankam in drugačnih od velikih distribucijskih kanalov. Naša blagovna znamka, Les Saveurs du Clavon, navdušuje tudi najbolj zahtevne gurmane. Enostavno jo je prepoznati in zagotavlja izbiro okusnih, fin...
Francija, Aulnay-Sous-Bois
VENTEDEMASQUE.COM je francoski proizvajalec zaščitnih mask. Francoska proizvodnja mask iz bombažnega blaga poteka v naši tovarni, ki se nahaja v Ile-de-France. Smo proizvajalec blaga za maske za profesionalce, pa tudi za posameznike preko naše spletne trgovine. Šivanje in prodaja pralnih mask iz bombažnega blaga. Prodaja ekoloških mask iz blaga, ki ustrezajo specifikacijam, ki jih je določil Afno...
Francija, Guérande
...Veter iz Mediterana piha v vaše krožnike. Poroka sadne arome oljk z močjo sivo soli iz Bele dežele. Dodajte kot začimbo v jedi na osnovi riža, kuskusa ali testenin (na koncu kuhanja), v omake, zelenjavne jedi, gratine, v testo za kruh ali pico za pripravo posebnih kruhov itd... SKU:SGALG250...
Francija, Marseille
...","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"ORGANOLEPTIČNE LASTNOSTI","Apparence":"Vide Krogla","Protéines":"Beljakovine 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Svež sir z vlečeno testo","dont sucres":"od tega sladkorji 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagulaza pozitiven 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes...
Francija, Soreze
...Moka pšenična tip 65. Ta moka je namenjena vsakodnevni uporabi v kuhinji, kot za kruh ali testo za pite. Proizvedena je v okviru nadzorovane kmetijske prakse CRC (Nadzorovana Kmetijska Praksa). Ta uradna oznaka prinaša številne garancije: - pridelki so najmanj 250 m oddaljeni od vseh virov onesnaženja. - nobena kemična obdelava ni dovoljena, pšenica se naravno ohranja, brez dodatkov. - žita...
Francija, Creissels
Kot oblikovalec in proizvajalec opreme za sirarstvo, Roussel Inox izdeluje vašo opremo z nenehnim poudarkom na vaših potrebah. Imamo trdno znanje o vašem poklicu sirarja, izpopolnjeno pri strokovnjakih v Franciji in na mednarodni ravni. Želite obnoviti svoje stroje, povečati svojo proizvodno kapaciteto, ustvariti svojo delavnico? Skupaj določimo za vsako opremo najbolj primerno dimenzioniranje i...
Francija, Olivet
... testo za kruh ali pito, ali pa jih zmešamo in dodamo jogurtu ali omaki. Dodamo jih lahko tudi v mesne kruške, pečene panade, na hrustljavce in drobljence, v mafine, torte, kolače... Nasveti za uživanje Uživajte jih posute po jedeh ali vključene v slane ali sladke pripravke. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščitene pred svetlobo. Sestavine Rjava lanena semena iz ekološke pridelave...
Francija, Saint-Etienne
Francija, Saint Lambert De La Potherie
... primeren za vse vrste test. Omogoča hitro pridobivanje popolnoma zmešanih test. Ta profesionalni gnetilnik bo popolnoma ustrezal za pekarne, slaščičarne, hotele, restavracije, pizzerije, pivnice .. Kapaciteta: 42 litrov Proizvodnja kg/testo: 36 kg Dimenzije posode: 450 x 260 mm Dimenzije: L480 x P800 x H710 mm Moč: 1,5 HP / 1,1 kW Teža: 95 kg...
Francija, Épaignes
Od leta 1960 naša ekipa čokoladnikov vsako leto proizvede na tisoče čokolad, pri čemer vedno spoštuje tradicionalno obrt z potrpljenjem in spoštovanjem. La Royale Normande se zavezuje k odličnosti s proizvodnjo lastnega pralinéja, kar zagotavlja edinstvene in globoke okuse za nas in za vas. Prednost tega pristopa je, da lahko nadzorujemo recept za praliné in kakovost končnega izdelka. Tako ohranja...
Francija, Talant
DECO RELIEF je specialist za opremo in sestavine za slaščičarstvo in čokolado. DECO RELIEF je blagovna znamka profesionalne kakovosti. Naši silikonski modeli imajo številne prednosti (prožnost, enostavno odstranjevanje…). S povezovanjem modelov z barvili in aromami naše blagovne znamke boste lahko ustvarili privlačne sladkorne kreacije z široko paleto barv in okusov. DECO RELIEF je tudi speciali...
Francija, Moustoir-Ac
Ustanovljen v Bretanji, AXION BAKERY CORPORATION je specializiran za prodajo profesionalne opreme in materialov, namenjenih pekarnam, slaščičarnam, cateringom, restavracijam in industriji. Od leta 1993 AXION BAKERY CORPORATION prodaja pekarsko in slaščičarsko opremo ter opremo za velike kuhinje v restavracijah. Ponujamo tudi koncepte za postavitev pekarn. Oprema in materiali, ki jih prodajamo, so ...
Francija, LANGEAIS
Specialist za plastiko, uporabljeno v tehnologiji sira, Servi Doryl oblikuje, proizvaja in trži po vsem svetu, kalupe, blok-kalup, posode za koagulacijo, odtočne pladnje in številne druge izdelke, namenjene proizvodnji vseh vrst sira z mehko in trdo pasto. Od leta 1972 Servi Doryl razvija edinstvene tehnike perforacije, tkanja, oblikovanja in varjenja plošč in delov visoke zmogljivosti in kakovos...
Francija, Bayonne
...Bio polnozrnati kruh 51 % je kruh, ki združuje prednosti sestavin iz ekološke pridelave in polnozrnatih žit. Z neprimerljivo praženo barvo, gosto in rahlo temno sredico, ta kruh ponuja značilen okus, saj mu polnozrnate sestavine in kislo testo dajejo nekoliko kisel in zelo poseben okus. Polnozrnata zrna so bogata z vlakninami, vitamini in minerali ter prispevajo k pravilnemu delovanju našega...
Meteos African Spices Food je sodobna in tradicionalna afriška spletna trgovina. Ponujamo prodajo naravnih začimb brez dodatnih kock za ribe, meso, perutnino za vse vrste kuhanja. Smo dobavitelj za trgovine. Ponujamo tudi prodajo svežih eksotičnih sadnih sokov na osnovi bissapa, baobaba, marakuje, granatnega jabolka, papaje, ananasa, kivija, ananasa, jabolka, ingverja, pomaranče, melona, lubenic...
Francija, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondantna, lahka in mesnata, choux testo v čisti tradiciji francoske slaščičarstva, v specialitetah z izvirnimi oblikami in okusi. Profesionalnost in znanje Michela Kremerja sta danes priznana v vseh kanalih, ki tržijo slaščice, ter med strokovnjaki v gostinstvu: · Pekarji-slaščičarji · Hotelska in restavracijska industrija · Catering · Maloprodaja Michel Kremer je prisoten povsod, kjer ima beseda gastronomija svoj pomen.
Francija, Biguglia
... maslo. Shranite v hladilniku za eno uro. Na pekač, obložen s papirjem za peko, dajte majhne kupčke testa. Pečite 5 do 8 minut. Ploščice vzemite s spatulo in jih pustite, da se ohladijo na valjarju za testo, da dobijo svojo obliko. Grizite brez zadržkov!
Francija, Longwy
...Bogate z vlakninami in beljakovinami, semena se uživajo cela, zdrobljena, mleta. Popolna so posuta po vaših solatah, žitaricah, vključena v testo za kruh. Zelo smo ponosni, da sodelujemo s kmetijsko zadrugo iz južne Francije za to vrsto semen! Ta semena prihajajo iz Anjou in Okcitanske regije. Paket 200 g. Referenca: EPI011 Na voljo: 56 Energija: 489 kcal / 2044 KJ Vlaknine: 28.3 g Beljakovine: 22.4 g...
Francija, Saint-Omer
...Klasični Panettone je tipičen tradicionalni Panettone. Naš Panettone ima dvojno vzhajanje, ki traja več kot 48 ur, izdelan je izključno z živim kvasačem in je poln rozin Sultana ter kandiranih pomarančnih lupin. Testo je izjemno puhasto, okus eleganten, a močan. Naš klasični panettone je zelo bogat, a izjemno prebavljiv zahvaljujoč dolgemu vzhajanju in uporabi visokokakovostnih surovin. Ne...
Francija, Renaison
...Jamaški poper, znan tudi kot Allspice, je ključna sestavina karibske kuhinje, pa tudi kuhinje Srednjega vzhoda. Semena se običajno uporabljajo v enolončnicah ali kari, kjer se med kuhanjem namakajo, lahko pa jih tudi zmletimo in posujemo po pripravkih ali v testo za pecivo zaradi njihovega okusa po cimetu / muškatnem oreščku. Izvor: Mehika Kakovost: AA...
Francija, Faverolles-Sur-Cher
...Najprej obdelamo med z začimbami ter rženo in pšenično moko, da oblikujemo osnovno testo. Nato dodamo sveža jajca in malo masla iz naše regije za mehkobo in ohranjanje. Po odmerjanju medenjakov v njihove lesene modele, ki so izdelani v LoiretCher, sledi počasno in nežno pečenje. Nato si naši medenjaki zaslužijo počitek, po dobri noči pa bodo pakirani in odposlani. Neto teža: 150g Pakiranje: prozorna vrečka Čas izdelave: 15 dni...
Francija, La Ville Aux Dames
...Pekač za slaščice - protidrsna pekača. Z silikonskimi steklenimi vlakni. Večnamenski: odstranljiva delovna površina in pekač. Idealno za vse vaše priprave (piškoti, kolački, eklere, kreme, pa tudi za vaše slane jedi, prigrizke, listnato testo...) Ekonomično, ta ponovna uporaba pekača vam prihrani uporabo papirnatih pekačev! Velikost: 400x600mm...
Francija, Griesheim Sur Souffel
... vam ponujamo tudi učinkovite pripomočke za pripravo slaščic in čokolade. Kakovost in natančnost sta zagotovljeni. Prav tako boste našli vse potrebno za delo s testom: valjarji, metlice, rezalniki za testo, modelčki itd... Zagotavljamo vam tudi vse potrebno za enostavno pripravo raviolov. Na koncu vam ponujamo tudi sekcijo "pizzerija", kjer boste našli lopate za pico, pekače za pico, rezalnike in profesionalne shranjevalne škatle za vaše testo!
Francija, Grigny
...Zelo enostavni za uporabo, ti bučkini krožniki popolnoma ustrezajo pričakovanjem potrošnikov, ki iščejo prihranek časa. Ti krožniki so narejeni z resničnimi kolobarji bučk in tanko hrustljavo testo. Idealni so vroči ali hladni kot predjed ali prigrizek, odlično se podajo k mesu, ribam ali solatam. PAKIRANJE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Francija, Saint Mard De Réno
...Majhna pira, znana tudi kot „engrain“, je znana po nizki vsebnosti glutena. Vsebuje več rastlinskih beljakovin kot večina drugih žit. Zaradi svojih 8 esencialnih aminokislin za organizem in počasnih sladkorjev je majhna pira prava vir energije. Engrain, idealna zamenjava za pšenično zrno! Uporaba: kot zamenjava za pšenično moko pri vaših pecivih, palačinkah, testu za pite ali za vaše kruhovo testo, tako da jo tukaj zmešate s pšenično moko, da spodbudite vzhajanje.
Francija, L'union
Podjetje CARIF S.A. je proizvajalec korektorjev za mlinarstvo, sestavin in izboljšav za pekarstvo, slaščičarstvo, pekovske izdelke in piškote, encimov za peko, mešanic in predmešanic za posebne kruhe, pripravkov za slaščičarstvo in catering, ter specifičnih arom in barvil. CARIF S.A. formulira, proizvaja in trži inovativne sestavine v verigi moke pod zagotavljanjem kakovosti ISO 9001/2008. Naše iz...
Francija, Ham
... sirom Sestavine: 1 listnato testo 200 g svežega kozjega sira 4 jajca 200 ml tekoče smetane 1 žlica narezane drobnjak Sol in poper, po okusu Priprava: Pečico segrejte na 180°C (350°F). Listnato testo položite v pekač in ga z vilicami prebodite. Svež kozji sir nadrobite po dnu pekača. Referenca: AR805132 Ean13: 3760306805132...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play