Družina Maison, ki deluje od leta 1901, podjetje Fournier Fils proizvaja tradicionalne dimljene ribe po receptih, ki so se prenašali iz generacije v generacijo: dimljeni sled (blagi fileti, tradicionalni fileti, kipperji, bufi, sauri, marinirani fileti v olju in z začimbami), dimljeni trska, dimljeni lososovi fileti, majhni kosi in odrezki dimljenega lososa, dimljeni fileti skuše s poprom...
Francija, Paris
..." za v sendvič ali CaviarCream, izboljšan tarama. Še ena novost: sušena cvetlica kaviarja, ki jo lahko uživate mleta ali v celih zrnih na rižoti ali umešanih jajcih... Poleg jajc in dimljenih rib PETROSSIAN postopoma širi svojo ponudbo na druge praznične izdelke: foie gras, tartufe, čokolade, pa tudi na nekatere ruske specialitete, borscht, koulibiak, pirojki ali čaje... PETROSSIAN, specialist za...
Francija, Vendin Le Vieil
... industriji živil (predvsem v segmentu prazničnih živil), biotehnologiji, proizvodnji naravnih izdelkov, proizvodnji stabilizatorjev in kemiji. Naša strankarska baza se večinoma razporeja med GMS (velike in srednje trgovine) pod imenom Simon in različne specializirane veletrgovce v RHD (restavracije izven doma) z ustrezno embalažo. Dimljeni fileti sledija, dimljeni skuše, rollmopsi ter nekateri naši namazi...
Francija, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA ponuja morske proizvode, cele ali predelane, zamrznjene, kot so ribe, školjke, mehkužci, školjke, dimljene ribe, glavonožci, žabe in kuhane ribje kocke.
Francija, Descartes
Ustanovljen v Touraine, v srcu gradov ob Loari, Moulin du Couvent predeluje surove ribe v izdelke po NAROČILU: losos, anguila iz Loare, haddock, flétan, espadon, tuna, marlin, ikre trske, beluga, postrv, karp iz Brenne... Ponujamo široko paleto pakiranja: cel losos, kratko rezanje (za serviranje na krožniku), prilagoditev debeline rezin po naročilu: 20, 30, 40, 50, 60 ali 70 g, rezanje po celotni dolžini za izdelavo kanapejev, •posebno rezanje: trakovi, kocke itd.
Francija, Carentan
...Družba William & James se nahaja v Carentanu v Normandiji. Specializirana je za dimljenje vrhunskega lososa in postrvi. Od celih rib do pakiranja vašega dimljenega lososa mine več dni, v katerih poteka stroga selekcija, nato sledi soljenje s suho soljo, dimljenje pri nizkih temperaturah in na koncu rezanje tankih rezin z nožem. Te različne faze zagotavljajo kakovost izdelkov William & James, ki temelji na obrtniškem znanju (oznaka Maître Artisan), svežini in kakovosti surovin.
Francija, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, družinsko podjetje že 2 generaciji. Smo proizvajalci dimljenih rib, brez barvil, brez konzervansov in brez dodatkov. Široka ponudba svežih rib in dimljenih rib. (tuna, losos, mečarica, postrv, butarga, trska, kozice, ostrige, školjke, črna morska riba, polak, lignji, morski volk, dorada iz Sredozemlja, morski volk in še mnoge druge ... )...
Francija, Boulogne Sur Mer
Francija, Saint Maurice De Lignon
Francija, Clohars Carnoët
Francija, Chemilly Sur Yonne
Francija, Saint André De Corcy
Francija, Saint Barthélémy D'Anjou
Francija, Épineau-Les-Voves
Francija, Villefranche Sur Saône
Francija, Chemilly Sur Yonne
Francija, St Maurice De Lignon
Francija, Vendin Le Vieil
Francija, Bouchemaine
Francija, Boulogne Sur Mer

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play