Francija, Monteux
...TEHNIČNE SPECIFIKACIJE - Rezervoar iz nerjavečega jekla 304 - Model SPAIP SER 2300 - Učinkovita kapaciteta: 2297 litrov - Stojalo za vino iz nerjavečega jekla 304 - Raven dno s 4 % naklonom - Debelina dna: 2,0 mm - lupina: 1,5 mm - Plavajoči pokrov iz nerjavečega jekla 316L - Popoln pnevmatski sistem - Zasukana roka z ročajem iz nerjavečega jekla - Vijačnik za dvig plavajočega pokrova - 3 noge iz...
Francija, Lys Haut Layon
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches fûts de chênes domaine des Galmoises ​Barva: bela Sorta: 100% Chenin Zorenje: hrastove sode. Stekleničenje: Na posestvu. Volumen: 75 cl Zorenje: 3 do 12 let. ​Barva: bela Sorta: 100% Chenin Volumen: 75 CL...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
...Francoska oznaka Muscat de Hambourg N Uporaba Sorta grozdja za vino Fenologija Čas brstenja: 1 dan po Chasselas. Čas zrelosti: 2. obdobje, 2,5 tedna po Chasselas. Tehnološke možnosti Grozdje je srednje do veliko, jagode so srednje do velike z zmerno debelo kožico in mesom z okusom muscat. Muscat de Hambourg N se dobro ohranja in ima povprečno sposobnost transporta. Muscat de Hambourg N ima nizko...
Francija, Auxerre
...Bouche sadje dobro koncentrirano in lepa svežina zaradi svojih finih začinjenih not Ujemanje hrane in vina: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi sir ali mehak sir Vinifikacija: Po ročnem trganju se vino postavi v majhne sode, ki omogočajo hitro usedanje droži in mikro oksigenacijo. Ti dve lastnosti pripomoreta k izpopolnjenju taninov in ponujata tipično vino za to apelacijo, z kakovostjo...
Francija, Roubia
...{"CÉPAGES":"SORTA\nPrevladujoca Syrah.\nStopnja: 14,5°\n\nVINIFIKACIJA\nTa cuvée izhaja iz skrbno izbranih grozdov naših najstarejših parcel Syrah, ročno pobranih v škatlah. Vinificira se pri nadzorovani temperaturi, po 20-dnevni maceraciji z rednim premeščanjem, nato pa se prenese v nove francoske hrastove sode za zorenje od 8 do 12 mesecev. Ta vino se stekleniči po zorenju v cisterni, da se...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo