Poljska, Cracow
...Ne glede na to, ali ste domači pivovar ali profesionalni destilar, ima ustrezno mešalo za živila lahko velik vpliv na postopek mletja. To mešalo za sode nam pomaga zračiti in mešati pivo, vino ali drugo tekočino. Mešalo iz nerjavečega jekla se lahko uporablja za različne vrste raztopin. Najpogosteje se uporablja kot mešalo za pivo ali mešalo za vino. Mešalo za pivovarstvo olajša dostop do dna...
Francija, Monteux
...TEHNIČNE SPECIFIKACIJE - Rezervoar iz nerjavečega jekla 304 - Model SPAIP SER 2300 - Učinkovita kapaciteta: 2297 litrov - Stojalo za vino iz nerjavečega jekla 304 - Raven dno s 4 % naklonom - Debelina dna: 2,0 mm - lupina: 1,5 mm - Plavajoči pokrov iz nerjavečega jekla 316L - Popoln pnevmatski sistem - Zasukana roka z ročajem iz nerjavečega jekla - Vijačnik za dvig plavajočega pokrova - 3 noge iz...
Italija, Albairate
... l kotel) moč črpalke z VITON komponentami za vročo vodo iz omrežja > 80 °C Dve moči pare z L / H selektorjem 1,3 bara tlaka za barike in lesene sode 6 bar pri 165 °C za jeklene rezervoarje in različne aplikacije mehki kolesi za neploske talne površine enostavno upravljanje znotraj kleti...
Španija, Esquivias
...Lesene sode iz ameriškega ali francoskega hrasta s kapaciteto 225L, ki so bile prej uporabljene za rdeče vino. Primerne za ponovno uporabo pri staranju žganih pijač, piva, vina ali kisa. Sodelujemo s strankami, ki te uporabljene sode uporabljajo za proizvodnjo svojih pijač. Na voljo imamo tudi nosilce ali kovinske podpore za shranjevanje v kleti ali destilarni. Izvajamo pošiljke iz Španije po vsem svetu z tovornjaki ali celotnimi kontejnerji. Kontaktirajte nas za več informacij.
Portugalska, Esmoriz
... iz iste serije, brušenje in čiščenje notranjosti ter zamenjavo obročev, kjer je to primerno, tako da so sodi 100 % pripravljeni na ponovno uporabo z absolutnim zaupanjem. Medtem ko imamo na splošno omejeno zalogo rabljenih sodov za port vino (in drugih sodov za fortificirana vina) iz naše ponudbe, za večje naročila 50 sodov ali več običajno potrebujemo več tednov predhodnega obvestila, da zagotovimo, da lahko sode pridobimo in obnovimo. Za naše večje stranke lahko zagotovimo dobavo le na podlagi programiranih rednih dobav v 12-mesečnem obdobju. ** Zahtevajte ponudbo **...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Portugalska, Trofa
... in sadne note, kar vodi do bolj kompleksnih okusnih profilov. Izboljšanje Teksture: Bari pomagajo omiliti teksturo, kar naredi destilat prijetnejši za okus. Trajnost: Ponovna uporaba barov Moscatel prispeva k trajnostnim praksam v industriji. Dodana Vrednost: Destilati, starani v barih Moscatel, pogosto predstavljajo višjo vrednost zaradi svoje povezave z uglednimi vini. Uporabe v Industriji...
Francija, Lys Haut Layon
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches fûts de chênes domaine des Galmoises ​Barva: bela Sorta: 100% Chenin Zorenje: hrastove sode. Stekleničenje: Na posestvu. Volumen: 75 cl Zorenje: 3 do 12 let. ​Barva: bela Sorta: 100% Chenin Volumen: 75 CL...
Nemčija, Fambach
...Kombinirani polnilec s proti tlaku za pivo, gazirane pijače, penino vino in vino s stojalom za steklenice, sifone in zabavne sode (mehanizem za vrtenje) - http://www.f-sm.de/shops/brauanlagen/...
Portugalska, Arada
...Bag in a Box (BIB) - različne velikosti in oblike Hrastove sode za vino v bag in box različne velikosti od 3 L do 20 L. Sode so zasnovane za dekoracijo v restavracijah, kavarnah itd., za postavitev vina v bag in box znotraj in postrežbo iz pravih hrastovih sodov.
Italija, Barletta
...Maceracija na kožicah poteka pri nadzorovani temperaturi in traja 20 dni. Vino natoči v hrastove sode, kjer zori vsaj 12 mesecev, nato pa še eno leto v steklenici, da doseže odlično ravnotežje in bogato aromo. Barbera je radodarna in velike strukture, robustna, pomembna, ki očara s kompleksnimi notami začimb, majhnega rdečega sadja, podtalja, mete, vanilije in sladkega korena. Barbera odličnosti, ki se odlično poda k rdečim mesom in zrelim sirom, za navdušujočo gastronomsko izkušnjo.
Združeno kraljestvo, London
...10L Klasični Keg Volumen (ml): 10000 Tip Priključka: A Tip, D Tip, G Tip, S Tip Premer: 235mm Višina: 338mm MOQ: 1 Paleta Uporabe: Pivo, Cider, Kava, Kombucha, Voda, Vino Predprano: Na zahtevo...
Španija, Logroño
...Rabljeni sodčki za rdeče in belo vino, izdelani iz francoskega ali ameriškega hrasta. Poleg tega se njihova kapaciteta lahko giblje od 225 litrov do 500 litrov, nahajajo pa se v Logroño (La Rioja).
Avstrija, Munderfing
...Stroji za pranje steklenic za male in hobistične pivovarje / samoprodajalce. Zmogljivost do 190/240 steklenic/h. Za steklenice od 0,1 do 2,0 l. Za pivske steklenice, steklenice za mleko/sok/vino, kozarce za jogurt itd. Stroj za čiščenje steklenic za pivske steklenice, steklenice za mleko, steklenice za sok, steklenice za vino, steklenice za vodo ter kozarce za jogurt in zaboje ter pivske sode do...
Ujemajoči se izdelki
Stroj za Pranje Steklenic
Stroj za Pranje Steklenic
...Francoska oznaka Muscat de Hambourg N Uporaba Sorta grozdja za vino Fenologija Čas brstenja: 1 dan po Chasselas. Čas zrelosti: 2. obdobje, 2,5 tedna po Chasselas. Tehnološke možnosti Grozdje je srednje do veliko, jagode so srednje do velike z zmerno debelo kožico in mesom z okusom muscat. Muscat de Hambourg N se dobro ohranja in ima povprečno sposobnost transporta. Muscat de Hambourg N ima nizko...
Španija, Canet De Mar
...Fermentirano v glinenih posodah, ki posnemajo prve obdelave, pred več kot 6.000 leti, ko pride zima, se vino prenese v hrastove sode, ki se nahajajo v našem podzemnem kleti iz 11. stoletja, kjer bo ostalo v idealnih pogojih stalne temperature in vlažnosti za zorenje. Fermentirano v glinenih posodah. Zorelo v glinenih in hrastovih sodih. Trajna pridelava 1.800 kg/ha. Ročno obran. Neprečiščeno in nefiltrirano.
Francija, Auxerre
...Bouche sadje dobro koncentrirano in lepa svežina zaradi svojih finih začinjenih not Ujemanje hrane in vina: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi sir ali mehak sir Vinifikacija: Po ročnem trganju se vino postavi v majhne sode, ki omogočajo hitro usedanje droži in mikro oksigenacijo. Ti dve lastnosti pripomoreta k izpopolnjenju taninov in ponujata tipično vino za to apelacijo, z kakovostjo...
Francija, Roubia
...{"CÉPAGES":"SORTA\nPrevladujoca Syrah.\nStopnja: 14,5°\n\nVINIFIKACIJA\nTa cuvée izhaja iz skrbno izbranih grozdov naših najstarejših parcel Syrah, ročno pobranih v škatlah. Vinificira se pri nadzorovani temperaturi, po 20-dnevni maceraciji z rednim premeščanjem, nato pa se prenese v nove francoske hrastove sode za zorenje od 8 do 12 mesecev. Ta vino se stekleniči po zorenju v cisterni, da se...
Slovenija, Straža
... vrednosti lesa. Les je lepo postaran in ima lepo patino tako na zunanji strani kakor tudi na notranji. Veliko sem razmišljal kako bi ta les lahko predelal in iz njega izdelal kaj koristnega. Ko sem opazoval sode in doge, sem se pogosto spraševal koliko let mora drevo rasti, da si zasluži biti posekano do tal in da postane uporabno za predelavo. Pri sodih mi je bila všeč tudi črna patina, ki je posledica vpliva vlage kletnih prostorov. Všeč mi je bila barva doge, katero sta obarvala rdeče in belo vino. Takih naravnih odtenkov ni mogoče pričarati z umetnimi barvami.
... fermentacije med prevozom in predvsem vpliva na konsistenco grozdov in jagod ob prihodu v klet. V naših kleteh lahko najdemo najsodobnejšo opremo, kot je oprema Defranceschi, za staranje vina pa uporabljamo tako francoske hrastove sode Saury, ki so brezhibne kakovosti, kot tudi sode italijanskega podjetja Garbellotto, ki se je izkazalo za odlične na trgu.
Španija, Girona
... in vino. Hkrati je bila v tej isti desetletju tudi inovacija predstavitev največjega proizvajalca kapsul za prekrivanje vin in cava na španskem trgu. V 90. letih je bila prispevek posebnih steklenic, italijanskih, za izboljšanje podobe vina, cava, olj in alkoholov, kar je sovpadalo z komercialnim razcvetom kakovosti naših izdelkov. Leta 2000 smo vstopili v svet lesa: sode, posode, foudre...
Turcia, Istanbul
... košari ni madežnega… Vsaj 75 % pogosto pranega perila ne bo imelo trdih madežev, kot so olje, kečap, hrana, čokolada, čaj, kava, trava, vino, sadje. Prav tako detergenti, ki so formulirani kot obogateni za težke madeže, pogosto bledijo pogosto prano perilo. Detergent Key Matic z učinkovito formulo vam zagotavlja čiščenje, ki ga pričakujete pri pogosto pranem perilu, in ne korodira ter ne razbarva. Detergent Key Matic opere dvakrat več perila kot dragi detergenti, ki stanejo le polovico cene. Naš izdelek vam lahko proizvedemo z najboljšo kakovostjo, najnižjo ceno in hitro dostavo.
Italija, Montalcino
...galestro in apnenca. Klet gosti sode s kapaciteto 25 quintalov iz francoskega hrasta, sode s kapaciteto 39 quintalov iz slavonskega hrasta in štirinajst barrique iz različnih vrst lesa, ki se uporabljajo samo za Rosso Toscano. Zorenje v hrastu za Brunello traja tri leta, sledijo pa mu še šest mesecev zorenja v steklenici. Vina so tradicionalnega sloga.
Španija, Olite, Navarra
... sistemom za nadzor temperature. Soba za sode, s kapaciteto 4.000 hrastovih sodov, vsebuje 2.551, dvorana za stekleničenje pa ima štiri matične rezervoarje po 21.000 litrov, opremo za mikrofiltracijo, linijo za stekleničenje in etiketiranje za 6.000 steklenic na uro. Imamo široko izbiro vin, pri čemer je naša glavna blagovna znamka PIEDEMONTE, blagovna znamka, ki ponuja široko paleto vin, kot so Reserva, Crianzas, mlada rdeča, bela, rose in sladko belo. Poleg te glavne blagovne znamke delamo še z 15 drugimi blagovnimi znamkami, tako našimi kot blagovnimi znamkami tretjih oseb.
Španija, Ablitas-Navarra
Cilj Bodega Pago de Cirsus je izdelati vino 100% PAGO najvišje kakovosti. Izbira grozdja poteka skrbno, najprej v vinogradu in nato na mizi za izbiro, kjer pridejo le najboljši grozdi v lesene sode za fermentacijo. V kleti izdelujemo bele, rdeče, rose in sladko vino. Bele vina so: CHARDONNAY letnika, CHARDONNAY fermentirano v sodu. Rdeča vina so: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH, TEMPRANILLO...
Avstrija, Lembach
... uporabnih inovacij, ki olajšajo vsakdanjik ljudi v gostinstvu in drugih področjih. Med njimi je široka paleta visokokakovostnih izlivalnikov in zamaškov za žgane pijače, vino in peneča vina. Še posebej izpostavljamo naš patentirani in večkrat nagrajeni odmernik, v katerem sta visoka funkcionalnost in kakovost združeni v brezčasnem dizajnu. Že od sredine 80-ih let smo aktivni na področju...
... sode izdelujemo na ročni način, njihova kapaciteta pa se lahko giblje med 3L in 1000L. V našem podjetju dajemo izjemno pomembnost kakovosti lesa, ki ga uporabljamo. Tako sami izdelujemo naše lesene obroče v naših prostorih, od žaganja lesa do trenutka, ko je les suh in pripravljen za uporabo pri gradnji soda. S to metodo lahko vedno zagotovimo kakovost našega lesa.
Francija, Lézignan-Corbières
...TECNIWOOD je pionirsko podjetje na področju prenove sodov že več kot 20 let. Specializirani smo za nove, prenovljene in rabljene sode. TECNIWOOD pošilja svoje sode v številne države, ki proizvajajo vino in žgane pijače: nove sode iz francoskega, evropskega in ameriškega hrasta / prenovljene sode iz francoskega in ameriškega hrasta / rabljene sode. TECNIWOOD dobavlja nove sode iz evropskega...
... uporabljan material pri izdelavi sodov brez vozlov, lesne skorje in razpok z drobnimi letnimi obroči. Deskice se pripravijo tako, da se deblo razreže na četrtine, radialni žarki, tako da jedro ne pride iz ene na drugo široko stran. Sode so izdelane iz visokokakovostnih naravno sušenih materialov, sušilna doba je 24 mesecev za obroče in 36 mesecev za kadi. Sode so zategnjene z galvaniziranimi obroči debeline 1,6-2,0 mm. Ti so izdelani po posebni tehnologiji ob strogem upoštevanju proizvodnih procesov in tehnološkega nadzora kakovosti. http://www.tonnellerie.eu/about-us.html...
Španija, Caseda
... projekta, družinskem zapuščini, ki je za našo družino več kot le posel, je naš način življenja. Naša družina, zvesto svojim prednikom, časti svoje korenine in poimenuje svojo najdragocenejšo klet po naši babici: Flavia Olimpia Oficialdegui. V naši kleti, kjer so francoske in ameriške hrastove sode ter tudi hrastovi sode iz Navarre, naši vini živijo v popolni harmoniji, saj te prinašajo najbolj edinstvene značilnosti in jih ponujajo našim najizvrstnejšim vinom, fuzija vin z sadnimi aromami in slastnimi.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play