...Ne glede na to, ali ste domači pivovar ali profesionalni destilar, ima ustrezno mešalo za živila lahko velik vpliv na postopek mletja. To mešalo zasode nam pomaga zračiti in mešati pivo, vino ali drugo tekočino.
Mešalo iz nerjavečega jekla se lahko uporablja za različne vrste raztopin. Najpogosteje se uporablja kot mešalo za pivo ali mešalo zavino. Mešalo za pivovarstvo olajša dostop do dna...
... l kotel)
moč črpalke z VITON komponentami za vročo vodo iz omrežja > 80 °C
Dve moči pare z L / H selektorjem
1,3 bara tlaka za barike in lesene sode
6 bar pri 165 °C za jeklene rezervoarje in različne aplikacije
mehki kolesi za neploske talne površine
enostavno upravljanje znotraj kleti...
... iz iste serije, brušenje in čiščenje notranjosti ter zamenjavo obročev, kjer je to primerno, tako da so sodi 100 % pripravljeni na ponovno uporabo z absolutnim zaupanjem.
Medtem ko imamo na splošno omejeno zalogo rabljenih sodov za port vino (in drugih sodov za fortificirana vina) iz naše ponudbe, za večje naročila 50 sodov ali več običajno potrebujemo več tednov predhodnega obvestila, da zagotovimo, da lahko sode pridobimo in obnovimo. Za naše večje stranke lahko zagotovimo dobavo le na podlagi programiranih rednih dobav v 12-mesečnem obdobju.
** Zahtevajte ponudbo **...
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches fûts de chênes domaine des Galmoises
Barva: bela
Sorta: 100% Chenin
Zorenje: hrastove sode.
Stekleničenje: Na posestvu.
Volumen: 75 cl
Zorenje: 3 do 12 let.
Barva: bela
Sorta: 100% Chenin
Volumen: 75 CL...
...Lesene sode iz ameriškega ali francoskega hrasta s kapaciteto 225L, ki so bile prej uporabljene za rdeče vino. Primerne za ponovno uporabo pri staranju žganih pijač, piva, vina ali kisa.
Sodelujemo s strankami, ki te uporabljene sode uporabljajo za proizvodnjo svojih pijač.
Na voljo imamo tudi nosilce ali kovinske podpore za shranjevanje v kleti ali destilarni.
Izvajamo pošiljke iz Španije po vsem svetu z tovornjaki ali celotnimi kontejnerji.
Kontaktirajte nas za več informacij.
...10L Klasični Keg
Volumen (ml): 10000
Tip Priključka: A Tip, D Tip, G Tip, S Tip
Premer: 235mm
Višina: 338mm
MOQ: 1 Paleta
Uporabe: Pivo, Cider, Kava, Kombucha, Voda, Vino
Predprano: Na zahtevo...
...Kombinirani polnilec s proti tlaku za pivo, gazirane pijače, penino vino in vino s stojalom za steklenice, sifone in zabavne sode (mehanizem za vrtenje) - http://www.f-sm.de/shops/brauanlagen/...
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vinoza dolgotrajno zorenje.
Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
...Bag in a Box (BIB)
- različne velikosti in oblike
Hrastove sodezavino v bag in box različne velikosti od 3 L do 20 L. Sode so zasnovane za dekoracijo v restavracijah, kavarnah itd., za postavitev vina v bag in box znotraj in postrežbo iz pravih hrastovih sodov.
...Rabljeni sodčki za rdeče in belo vino, izdelani iz francoskega ali ameriškega hrasta. Poleg tega se njihova kapaciteta lahko giblje od 225 litrov do 500 litrov, nahajajo pa se v Logroño (La Rioja).
...Francoska oznaka
Muscat de Hambourg N
Uporaba
Sorta grozdja zavino
Fenologija
Čas brstenja: 1 dan po Chasselas.
Čas zrelosti: 2. obdobje, 2,5 tedna po Chasselas.
Tehnološke možnosti
Grozdje je srednje do veliko, jagode so srednje do velike z zmerno debelo kožico in mesom z okusom muscat. Muscat de Hambourg N se dobro ohranja in ima povprečno sposobnost transporta. Muscat de Hambourg N ima nizko...
...Stroji za pranje steklenic za male in hobistične pivovarje / samoprodajalce. Zmogljivost do 190/240 steklenic/h. Za steklenice od 0,1 do 2,0 l. Za pivske steklenice, steklenice za mleko/sok/vino, kozarce za jogurt itd.
Stroj za čiščenje steklenic za pivske steklenice, steklenice za mleko, steklenice za sok, steklenice zavino, steklenice za vodo ter kozarce za jogurt in zaboje ter pivske sode do...
...Fermentirano v glinenih posodah, ki posnemajo prve obdelave, pred več kot 6.000 leti, ko pride zima, se vino prenese v hrastove sode, ki se nahajajo v našem podzemnem kleti iz 11. stoletja, kjer bo ostalo v idealnih pogojih stalne temperature in vlažnosti za zorenje.
Fermentirano v glinenih posodah.
Zorelo v glinenih in hrastovih sodih.
Trajna pridelava 1.800 kg/ha.
Ročno obran.
Neprečiščeno in nefiltrirano.
...Bouche
sadje dobro koncentrirano in lepa svežina zaradi svojih finih začinjenih not
Ujemanje hrane in vina: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi sir ali mehak sir
Vinifikacija: Po ročnem trganju se vino postavi v majhne sode, ki omogočajo hitro usedanje droži in mikro oksigenacijo. Ti dve lastnosti pripomoreta k izpopolnjenju taninov in ponujata tipično vinoza to apelacijo, z kakovostjo...
...Maceracija na kožicah poteka pri nadzorovani temperaturi in traja 20 dni. Vino natoči v hrastove sode, kjer zori vsaj 12 mesecev, nato pa še eno leto v steklenici, da doseže odlično ravnotežje in bogato aromo. Barbera je radodarna in velike strukture, robustna, pomembna, ki očara s kompleksnimi notami začimb, majhnega rdečega sadja, podtalja, mete, vanilije in sladkega korena. Barbera odličnosti, ki se odlično poda k rdečim mesom in zrelim sirom, za navdušujočo gastronomsko izkušnjo.
...{"CÉPAGES":"SORTA\nPrevladujoca Syrah.\nStopnja: 14,5°\n\nVINIFIKACIJA\nTa cuvée izhaja iz skrbno izbranih grozdov naših najstarejših parcel Syrah, ročno pobranih v škatlah. Vinificira se pri nadzorovani temperaturi, po 20-dnevni maceraciji z rednim premeščanjem, nato pa se prenese v nove francoske hrastove sodeza zorenje od 8 do 12 mesecev. Ta vino se stekleniči po zorenju v cisterni, da se...
... vrednosti lesa. Les je lepo postaran in ima lepo patino tako na zunanji strani kakor tudi na notranji. Veliko sem razmišljal kako bi ta les lahko predelal in iz njega izdelal kaj koristnega. Ko sem opazoval sode in doge, sem se pogosto spraševal koliko let mora drevo rasti, da si zasluži biti posekano do tal in da postane uporabno za predelavo. Pri sodih mi je bila všeč tudi črna patina, ki je posledica vpliva vlage kletnih prostorov. Všeč mi je bila barva doge, katero sta obarvala rdeče in belo vino. Takih naravnih odtenkov ni mogoče pričarati z umetnimi barvami.
... košari ni madežnega…
Vsaj 75 % pogosto pranega perila ne bo imelo trdih madežev, kot so olje, kečap, hrana, čokolada, čaj, kava, trava, vino, sadje. Prav tako detergenti, ki so formulirani kot obogateni za težke madeže, pogosto bledijo pogosto prano perilo. Detergent Key Matic z učinkovito formulo vam zagotavlja čiščenje, ki ga pričakujete pri pogosto pranem perilu, in ne korodira ter ne razbarva. Detergent Key Matic opere dvakrat več perila kot dragi detergenti, ki stanejo le polovico cene. Naš izdelek vam lahko proizvedemo z najboljšo kakovostjo, najnižjo ceno in hitro dostavo.
Cilj Bodega Pago de Cirsus je izdelati vino 100% PAGO najvišje kakovosti. Izbira grozdja poteka skrbno, najprej v vinogradu in nato na mizi za izbiro, kjer pridejo le najboljši grozdi v lesene sodeza fermentacijo. V kleti izdelujemo bele, rdeče, rose in sladko vino. Bele vina so: CHARDONNAY letnika, CHARDONNAY fermentirano v sodu. Rdeča vina so: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH, TEMPRANILLO...
... uporabnih inovacij, ki olajšajo vsakdanjik ljudi v gostinstvu in drugih področjih.
Med njimi je široka paleta visokokakovostnih izlivalnikov in zamaškov za žgane pijače, vino in peneča vina.
Še posebej izpostavljamo naš patentirani in večkrat nagrajeni odmernik, v katerem sta visoka funkcionalnost in kakovost združeni v brezčasnem dizajnu.
Že od sredine 80-ih let smo aktivni na področju...
... sode izdelujemo na ročni način, njihova kapaciteta pa se lahko giblje med 3L in 1000L. V našem podjetju dajemo izjemno pomembnost kakovosti lesa, ki ga uporabljamo. Tako sami izdelujemo naše lesene obroče v naših prostorih, od žaganja lesa do trenutka, ko je les suh in pripravljen za uporabo pri gradnji soda. S to metodo lahko vedno zagotovimo kakovost našega lesa.
...galestro in apnenca. Klet gosti sode s kapaciteto 25 quintalov iz francoskega hrasta, sode s kapaciteto 39 quintalov iz slavonskega hrasta in štirinajst barrique iz različnih vrst lesa, ki se uporabljajo samo za Rosso Toscano. Zorenje v hrastu za Brunello traja tri leta, sledijo pa mu še šest mesecev zorenja v steklenici. Vina so tradicionalnega sloga.
... sistemom za nadzor temperature. Soba zasode, s kapaciteto 4.000 hrastovih sodov, vsebuje 2.551, dvorana za stekleničenje pa ima štiri matične rezervoarje po 21.000 litrov, opremo za mikrofiltracijo, linijo za stekleničenje in etiketiranje za 6.000 steklenic na uro.
Imamo široko izbiro vin, pri čemer je naša glavna blagovna znamka PIEDEMONTE, blagovna znamka, ki ponuja široko paleto vin, kot so Reserva, Crianzas, mlada rdeča, bela, rose in sladko belo. Poleg te glavne blagovne znamke delamo še z 15 drugimi blagovnimi znamkami, tako našimi kot blagovnimi znamkami tretjih oseb.
Naše družinsko podjetje izdeluje tradicionalne lesene sodeza pivo, vino in žgane pijače ter lesene vrče za pivo v različnih velikostih in oblikah. Ti so pogosto prilagojeni vašim željam z individualnimi napisi (ime, logotip pivovarne). Poleg tega v naši mizarski delavnici izdelujemo masivne sedežne skupine in mize iz hrasta.
V našem podjetju obdelujemo izključno domače lesove – predvsem dolgo...
... uporabljan material pri izdelavi sodov brez vozlov, lesne skorje in razpok z drobnimi letnimi obroči. Deskice se pripravijo tako, da se deblo razreže na četrtine, radialni žarki, tako da jedro ne pride iz ene na drugo široko stran. Sode so izdelane iz visokokakovostnih naravno sušenih materialov, sušilna doba je 24 mesecev za obroče in 36 mesecev za kadi. Sode so zategnjene z galvaniziranimi obroči debeline 1,6-2,0 mm. Ti so izdelani po posebni tehnologiji ob strogem upoštevanju proizvodnih procesov in tehnološkega nadzora kakovosti. http://www.tonnellerie.eu/about-us.html...
Od leta 2016 proizvajamo lesene izdelke. Ponujamo lesene izdelke in dekorativne projekte za vaš dom, pisarno, delovno mesto in bivalne prostore.
Prav tako proizvajamo dekorativne sode.
Kot prva podjetje, ki je proizvedlo dionizov sod za kuhano vino, kar je prvo na svetu, smo začeli prodajati v Evropi in po svetu.
Iščemo distributerje, ki želijo prodajati naše izdelke v Evropi.
... na spletni trgovini wineandbarrels.fr. Med zelo široko izbiro razpoložljivih izdelkov boste našli tudi hrastove sode, pohištvo za vinske kleti, ideje za darila... Od odpirača zavino do porto klešč in sablje za šampanjec, vsi nujni izdelki za ljubitelja vina so v spletni katalogu!
... za stabilizacijo vina z ionsko izmenjavo preko smol in/ali neprekinjeno s hladom, vinifikatorje, vedno polne rezervoarje, avtoklave za peninjenje, pnevmatske preše, transportne trakove, stroje za pakiranje steklenic (depaletizatorji, oblikovalci kartonov, pakirni stroji, paletizatorji), ectr... barrique, sode, kleti,...