Francija, Bordeaux
... zahtevna terroir zahteva trud, angažiranost in vztrajnost. Potreben je čas za obdelavo trte in oblikovanje tega vina, prav tako kot je potreben čas za preoblikovanje dragulja v biser... To je vino, ki si ga je treba zaslužiti, ki ga je treba ukrotiti in ki potrebuje čas, da se nato uveljavi kot nepogrešljivo. Hrastove barrique posode 12 mesecev. Sortiment: Merlot (70%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (10%) Proizvajalec: Družina Reynaud v Arbanatsu (33640) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Karton s 6 - 2020...
...Iz starega vrbovega materiala je ta košara sposobna nositi tako stare vina kot tudi sadne sokove. Pravokotna, s 6 predelki in lesenim ročajem. Dolžina: cm...
Francija, Duravel
CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, vinsko posestvo, ki se nahaja v okviru appellation CAHORS, v DURAVEL v LOT-u, obsega 10 hektarjev Malbeca in 2 hektarja Merlota, kjer so trte pod vplivom dveh podnebij, atlantskega ali mediteranskega, odvisno od letnih časov. Posestvo se sestavlja: - od klimatizirane kleti, ki vključuje šestnajst inox posod, kar omogoča ločeno vinifikacijo sort pred mešanjem, ter hrastov...
Francija, Fraisse Des Corbieres
...1555 REINASCITA Rosé 75cl znaša 12,4 €/l Vino Renaissance na osnovi rosé vina, sladkano z medom iz garrigue in sladkorjem, naravno aromatizirano z vijolico in figo. Ta napitek z etiketo v 360° je poklon umetniškemu in kulturnemu gibanju renesanse v Franciji. Oslika razkošje, lepoto in finost, tako vizualno kot okusno. Degustacija prinaša prijeten občutek užitka, tako v nosu kot v ustih, ta občutek bogatih arom je omiljen z medom in figo, nato pa pride diskretna kislost rosé vina ter dolga cvetna končnica, ki omogoča, da si predstavljamo, kako nazdravljamo na dvoru dobrega kralja Frančiška I.
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru mešanica: Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Potencial staranja: Približno 20 let Vinifikacija: Grozdje je ročno obranjeno, odstranjeni so peclji, nato pa se grozdje sortira v densimetrični kopeli. Sledi teden dni hladne maceracije pred fermentacijo in 10 dni alkoholne fermentacije, med katero se grozdje prečrpava in pokrov potiska navzdol. Vino se odcedi in nato stisne, preden se stara 15 mesecev: 60 % v novih sodih in 40 % v temperaturno nadzorovanih nerjavnih rezervoarjih. Oenolog: Thomas Duclos...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Žgane pijače: Stara v več vrstah sodov (Bourbon, Porto, Marsala ter nov ameriški in francoski hrast), cuvée Lacken Edition 1.1 razkriva čudovito aromatično kompleksnost. Med degustacijo se jasno čutijo žitne note (ječmen), ki jih spremlja pridih vanilije, popra in belih sadežev. Tekstura je posebej kremasta, okus pa razkriva prijetno sladkost v čudoviti dolžini. Edinstvena izkušnja, ki jo mora...
Francija, Auxerre
...Stara kmetija Ch. Corbin (Saint-Émilion Grand Cru) je bila pridobljena leta 1880 s strani Charlesa Duranda. Philippe, njegov pravnuk, ki je prevzel vlogo leta 1986, obdeluje 9,5 ha na zahodnem pobočju Tertre de Calon, v središču appellation Montagne-Saint-Émilion. Omejuje obdelave s bakrom in žveplom. Pod intenzivno rubinasto barvo z bolj živahnimi odsevi se brez zadržkov razkrivajo vonji po...
Francija, Saint-Loubes
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
... ohranimo svežino arom. Vino se nato stara skoraj dve leti v cisternah ali glinenih posodah, preden ga stekleničimo. Degustacija: to vino 100% Syrah je eksplozija temnega sadja (brsti ribezov) in začimb v lahkotnosti (poper, nageljnove žbice). Ravnotežje tega vina ponuja mehko in slastno ustno izkušnjo, ki ustreza temu visokogorskemu vinogradu. Na voljo letniki: 2014, 2015, 2016...
Francija, Saint Cannat
... vodi do dobre zrelosti grozdja. SORTA GROZDJA Merlot 80% Cabernet Sauvignon 20% PRIDOBIVANJE VINA Vino je narejeno s tradicionalno vinifikacijo, ki se začne s hladno maceracijo pred fermentacijo, ki traja 2 do 3 dni, nato pa sledi alkoholna fermentacija v kombinaciji s toplo maceracijo med 2 do 3 tedni pri nadzorovani temperaturi, da se izloči optimalna raven okusov, barve in taninov. Vino se nato stara v cisterni do stekleničenja, ki poteka v gradu.
Francija, Chablis
Olivier Tricon je delal v različnih francoskih vinogradih, preden se je na začetku 80-ih let ustalil kot trgovec z vinom. Opazil je naraščajoče prodaje. Da bi se prilagodil trgu, je postal trgovec z vinom, ki stara vina: kupuje grozdje v moštu chablisijskih pridelovalcev med letino, nato pa ga pretvori v vino v svojih kleteh. To mu omogoča, da zagotovi konstantno kakovost svojih vin. Dokaz tega...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play