Francija, Carpentras
...Naša suha klobasa, eden od naših vrhunskih izdelkov! Edinstven in omamen okus. Za razliko od suhega klobase, je suha klobasa bolj tanka in v obliki U, kar ji omogoča bolj izrazit okus. Majhna prednost: Suha klobasa se odlično poda tako k dobremu rdečemu vinu kot tudi k dobremu belemu vinu. UGS:2100009XXXXXX Teža:0,300kg Natančnost glede teže: Izdelek je podvržen sušenju Sestavine: Meso...
Francija, Sarrola-Carcopino
...Svinjski klobasa iz divjega prašiča je sestavljena iz svinjine, ki zori najmanj 1 mesec. Vsak kos tehta približno 250 g, dolžina pa je 20 cm. Pakiranje: karton 5 kg za približno 25 kosov Shranjevanje: največ 18 °C Rok trajanja: 95 dni...
Francija, Laissac
...Naša naloga: vrniti čast klobasi, simbolu francoske gastronomije! Ta ročno izdelana klobasa je narejena v naši delavnici mesnin v Laissacu, v Aveyronu. Sestavljena je iz le 3 sestavin: svinjina, morska sol Guérande in poper Kampot IGP iz Kambodže. Ta sušeno meso se ohranja 3 mesece pri sobni temperaturi. Odlično se poda k coppi, lonzu, klobasi, sušenemu govedu in svinjskim oreščkom, da...
Francija, Castelnaudary
...Suha klobasa 100% domača Sestavine: Svinjska meso, naravna čreva, sol, poper, dextroza, stabilizator E450, natrijev difosfat, antioksidant E316, natrijev aritobat, konzervans E252, kalijev nitrat, fermenti, LAKTOZA. 27,80€/kg Izdelek z najmanj 300g neto.
Francija, Auros
...Suha klobasa brez laktoze in brez glutena. Naravna ovojnica z pepelno cvetico. Tradicionalno ročno izdelano, domače, z orehi iz Périgorda IGP. Ti orehi imajo veliko okusa. Pravi favorit.
Francija, La Fouillade
...Nepogrešljiva figura svinjske kuhinje, ekološka suha svinjska klobasa iz Ferme de la Rousse se razlikuje od salama po premeru in dolžini. Uživajte v tankih rezinah samostojno ali s kruhom. Teža: 200g...
Francija, Saint-André-Le-Puy
Družina izdelkov, ustvarjena v najčistejši tradiciji gorskih mesnin. Naša linija Grande Tradition, izdelana iz najboljših kosov mesa, je kvintesenca znanja podjetja Batistou. ŠUNKE Naše šunke so izključno iz francoskih prašičev, ki so strogo izbrani, in se navdihujejo po okrogli rezini, imenovani "Parma". Zmerno soljene in ročno podrgnjene s suho soljo, so nato počasi sušene v skladu s tradici...
Francija, Lyon
...Artizanalna suha klobasa, začinjena s pimentom d'Espelette AOP, iz čistega svinjskega mesa iz jugozahodne Francije IGP, pripravljena po tradicionalnem receptu. Ta klobasa je narejena iz puste in mastne mesa svinjine iz jugozahodne Francije IGP, grobo mletega (natančno 80 % puste in le 20 % maščobe). To omogoča, da so klobase polnega okusa.
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Barbentane
Smo proizvajalci tradicionalne mesnine že 7 generacij. Naša mesnina se vsak teden izdeluje ročno, da zagotovimo svežino naših izdelkov. Brez konzervansov in barvil, ponuja vam okuse naše regije. Suha mesnina: goveji klobasa, zvita prsa.....itd. Kuhana mesnina: glava sir, andouillettes, caillettes, itd. Naše žar jedi: andouillettes, klobasice (poper, jagnjetina z meto, bazilika itd.)...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play