Francija, Laissac
...Ročno izdelano v naši delavnici v Laissacu, v Aveyronu, je to klobasa, ki izvira iz skrbno izbranih rej. Ta klobasa je brez nitritov, izdelana izključno iz 3 sestavin: mesa, soli iz Guérande in popra Kampot IGP iz Kambodže. Zorela je 2 meseca (v primerjavi s 15 dnevi za industrijsko klobaso), v tej klobasi boste našli okus prave suhe klobase. Ročno izdelana klobasa, narejena kot včasih. Narezana na tanke rezine, je nato nežno postavljena v stekleno posodo, ki je 100% reciklabilna in celo vračljiva! Na voljo v različici Marmite v 300g. DLC: 90 dni Teža: 300g Izvor: Laissac, Aveyron...
Francija, Soreze
...% vlažnosti). Z močjo 2.100 W je temperatura nastavljiva do natančnosti stopinje, in sicer do 70°C. Ta dehidrator ima 2 načina delovanja, ki ju lahko izberete na zaslonu na dotik: - Avtomatski način: naprava je opremljena s standardnimi programi sušenja, vendar uporabniku omogoča, da kadar koli poseže v temperaturo. REF:SECBIPRO Moč (W):2 100 Napetost (V):220 Frekvenca (Hz):50 Glavni material:nerjaveče jeklo Kapaciteta (l.):5-15 kg suhe hrane na dan (5 do 15 kg sveže hrane) Dolžina:63 cm Globina:88 cm Višina:55 cm Debelina:6,5 cm Neto teža:59 kg...
Francija, Auros
...Suhi klobas brez laktoze, brez glutena Ročno izdelani suhi klobasi, brez laktoze, brez glutena. Naravne črevesa. Različne teme za aperitive (z orehi iz Périgorda, s šunko iz Bayonne, z bikom, s papriko in piment d'Espelette, ekstra pusto, z mozzarello, sušenimi paradižniki in baziliko...) Kos teže približno 220 g, rok trajanja 3 mesece. Vse naše suhe izdelke dobavljamo z Maison de la PLV in cenovnimi oznakami, ki poudarjajo ročno izdelavo naših izdelkov brez laktoze in brez glutena. Imamo šest oseb, ki tradicionalno izdelujejo.
Francija, Auxerre
...Nez eleganten, uravnotežen in bogat z aromami (mora, kava, zrelo rdeče sadje, sladki koren, moka, začimbe in kardamom) Bouche krožna in z lepo gostoto. Usta so polna in združujejo note sveže mora, ribez, malin ter rdečega jagodičevja (ribeza) z opečenimi aromami, pa tudi čokolade in moke. Accord metvin suhe mesnine, rdeče meso, belo meso, divjačina, perutnina, začinjena jed, trdi ali modri...
Francija, LA ROCHETTE
Henri Raffin je 100% družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1937, ki se nahaja v srcu francoskih Alp. Proizvajamo suhomesnate izdelke iz lokalnih virov: suhe klobase, suhe šunke, tradicionalne klobase in paštete. Ponujamo široko izbiro savojskih klobas ter obsežno paleto suhih klobas, izdelanih po tradicionalnih metodah, ki so bile večkrat nagrajene na Generalnem kmetijskem tekmovanju. Naše savojsk...
Ujemajoči se izdelki
Tradicionalne Suhe Klobase
Tradicionalne Suhe Klobase
Francija, Plailly
... zanesljivosti. Več kot 8.000 sistemov LUTETIA je bilo nameščenih po svetu za izvajanje operacij odmrzovanja, soljenja, kumulacije faz, toplotne obdelave, sušenja in dimljenja, hlajenja in kriogeneze. LUTETIA razvija tehnološke procese za vse vaše proizvodnje: mesnine iz svinjine (kuhan pršut, slanina, paštete), suhe mesnine (coppa, suhi pršut, suhe klobase, Cobourg), marinirane izdelke, predelane perutninske izdelke (perutninski pršut, nuggeti), pečene in dimljene piščance, morske izdelke (losos, glavonožci).
Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
... vsem svetu. Ponujamo vse vrste pijač: Coca-Cola, Fanta, Orangina, Sprite, Oasis Tropical, Pepsi Cola…… Prav tako ponujamo zamrznjene izdelke: Goveje meso, Halal meso, Zelenjava…. Vse suhe izdelke, omako Nawel’s, omako Colona, čips…… Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na prodajno službo na + 782725884 ali po e-pošti: info@nsahalal.fr Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran: https://nsahalal.fr/ POZOR, navedene cene so za posameznike. Za profesionalce delamo izključno na podlagi ponudb, odvisno od količin in razpoložljivosti. Aplikacija Life In Commerce...
Francija, Villefranche De Rouergue
Od svoje ustanovitve leta 1962 se podjetje SACOR specializira za suhe mesnine iz jugozahodne Francije. SACOR ponuja prehrambene izdelke, ki temeljijo na tradicionalnih in regionalnih receptih. Podjetje tako ponuja suho klobaso, sušen salami, pladnje s mesninami, chorizo, sušeno šunko, coppo, panceto, salami, dimljeno meso itd. Podjetje se zavzema za preglednost in odličnost okusa.
Francija, Arnouville Les Gonesse
... uvaja tehnološke procese, prilagojene za vse vaše proizvodnje: svinjske mesnine (kuhan pršut, slanina, paštete in druge), suhe mesnine (koppa, suhi pršut, suhe klobase, Cobourg), Marinirani izdelki, Obdelani perutninski izdelki (perutninski pršut, nuggeti), Pečeni in dimljeni piščanci, Morski izdelki (losos, glavonožci in drugi).
Od leta 1874 naša družinska družba nenehno sledi trendom INOVACIJ, kar nam je omogočilo, da smo tradicionalne regionalne mesnine razvili v sodobne izdelke, ki so priznani in cenjeni v številnih evropskih državah. Naša dva proizvodna obrata v Burgundiji nam omogočata, da ločimo naše izdelke: po eni strani suhe specialitete, ki jih izdelujemo v Morvanskih gorah, in po drugi strani kuhane...
Francija, Parlan
Maison Laborie, ustanovljena leta 1932, je specializirana za mesnine iz Auvergne. Izdelki Laborie so ročno izdelani, so avtentični in okusni. Mesnine so francoskega izvora, več izdelkov Laborie pa je nagrajenih. Maison ponuja široko paleto tradicionalnih mesnin, ki vključujejo: suhe šunke iz Auvergne, suhe klobase, suhe salame, prsi, kozarce, konzervirane izdelke, darilne škatle itd.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play