... Vinifikacija pri nizkih temperaturah Zorenje v rezervoarjih SORTA GROZDJA Sauvignon OPOMBE O OKUSU Roumaguet Bordeaux Blanc Sec je okrašen z briljantno svetlo rumeno barvo. Nos razkriva čudovite note citrusa in eksotičnega sadja. Na nebu je kremast in dobro uravnotežen med polnostjo in kislostjo, z sadnim in dolgotrajnim zaključkom. KULINARSKA PRIPOROČILA Roumaguet je idealen kot aperitiv ali v kombinaciji z morskimi sadeži, ribami v omaki ali pečenimi ribami.
Francija, Mazion
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE na 40 km od BORDEAUX SOL : Argilo calcaire VINTAGE : 100% letnik 2022 METHODE : Zorenje v posodah ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol DOSAGE : Suhi tip PACKAGING : steklenica 750 ml NOTES : Čist roza vino. Nos spominja na rdeče sadeže ter napad v ustih. Nasveti : Odlično se poda kot aperitiv ali skozi celoten obrok. Uživati med 4 in 8 °C.
Francija, LANGEAIS
...Plakate so zasnovane za pritrditev na zorenje stojala, pa tudi na druge podpore, kot je naša linija Sanair. Informacije so napisane z markerjem za suho brisanje. Uporaba: Nadzor zorenja sirov Materiali: - Vbrizgane dele iz polipropilenskega kopolimera s prehranskimi barvili - Reciklirani materiali...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Francija, Le Plessis Robinson
... zorenje 30 dni uravnava njegovo intenzivnost in okus. Suho zorenje v hladilni komori nadzorujejo mesarji, katerih virtuoznost mesu daje svilnato teksturo, ki napoveduje finost njegove sladkosti v ustih. Grand Caractère je za svoje embalaže izbral prozorno tehnologijo Skin Pack. Ta se prilega mesu in vam omogoča, da svoj izdelek vidite neposredno na polici, da lahko izberete glede na svoje okuse: marmoriranje, barva, oblika, …...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Assemblage : 60% Sauvignon - 20% Sémillon - 20% Muscadelle Potencial za staranje : Približno 3 leta Vinifikacije : Maceracija s kožico za sorte Sauvignon Blanc in Muscadelle. Nežna in počasna pnevmatska stiskanja. Fermentacije v inox cisternah s termoregulacijo pri nizkih temperaturah. Zorenje na finih drožeh do stekleničenja. Stabilizacija beljakovin in tartar.
Francija, Saint-Loubes
...Svež in očarljiv vino. Iz mešanice Sémillon, Sauvignon Blanc in Sauvignon Gris na limono-peščenih tleh, to vino ponuja arome belega, eksotičnega in slanega sadja. S svojo edinstveno modro steklenico očara pogled in vabi k uživanju v pladnju morskih sadežev na terasi starega pristanišča. Barva: Bela AOC: Bordeaux Blanc Sec Vinogradi: Limono-peščena tla Vinifikacija: Zorenje na finih drožeh v cisterni 2 meseca...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... v sodih daje tej vrhunski cuvée lepe splošne zaobljenosti, ki se odlično ujema z ribami, perutnino, pa tudi s siri, kot so Comté, Cantal, Beaufort ali Ossau-Iraty. Dober tek! Vsebnost: 75cl Tip: Belo vino Sorta: 100% Chenin AOC: Anjou Zorenje: Piti že zdaj in hraniti do leta 2028 Temperatura postrežbe: 11-13°C...
Francija, Lys Haut Layon
... rastlinski, kar daje suho belo vino. Nasveti za degustacijo: Postrežemo ohlajeno na 10°C. Ujema se z morskimi sadeži, ribami, pa tudi s kozjim sirom, kot je Valençay. Za dobro ohranjanje morajo biti steklenice ležalne v hladnem in temnem prostoru za obdobje 3 let, odvisno od letnikov. SOUS SOL: Apnenec Površina: 4 hektarji...
Francija, Brue Auriac
...VINIFIKACIJA: Razumljivo vinogradništvo Maceracija pred fermentacijo pri nizkih temperaturah, fermentacija pri 18°C. Fermentacija in zorenje na drožeh v hrastovih sodih (228 L) za 30% zmesi (8 mesecev). Zorenje na drožeh v cisterni za 70% zmesi (5 mesecev). OPOMBE O OKUSU: Nos izraža sladke note kandiranih limon in eksotičnega sadja, ananasa in manga, nato pa se razvije v bolj mineralne in nežno...
Francija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, ki se nahaja v Aurillacu, je specializirana za proizvodnjo mesnin. La Maison proizvaja šunke, klobase, terine, fritone, auvergnske paštete in tipične mesne slaščice, kot so listnato testo z Bleu d'Auvergne ali krompirjeva pita. Sveže šunke nikoli niso zamrznjene, so ročno soljene, s suho soljo in po tradicionalni auvergnski metodi. Sušenje in zorenje šunk traja 7 mesecev. Klobase in klobasice so izdelane na star način po istem znanju. La Maison združuje moderne tehnike in znanje preteklosti za proizvodnjo izjemnih izdelkov.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play