... Vinifikacija pri nizkih temperaturah Zorenje v rezervoarjih SORTA GROZDJA Sauvignon OPOMBE O OKUSU Roumaguet Bordeaux Blanc Sec je okrašen z briljantno svetlo rumeno barvo. Nos razkriva čudovite note citrusa in eksotičnega sadja. Na nebu je kremast in dobro uravnotežen med polnostjo in kislostjo, z sadnim in dolgotrajnim zaključkom. KULINARSKA PRIPOROČILA Roumaguet je idealen kot aperitiv ali v kombinaciji z morskimi sadeži, ribami v omaki ali pečenimi ribami.
Italija, piano di sorrento (na)
...Limone Bianchetto je sorta italijanskega limone, cenjena zaradi svojega nežnega okusa in sočnosti. Ti limoni se odlikujejo po svetlo rumeni lupini in sočni, kisli kaši. Zorenje poteka od marca do junija, kar jih naredi dostopne spomladi. Limoni Bianchetto so bogati z vitaminom C in antioksidanti, ki podpirajo imunski sistem in ščitijo celice pred poškodbami prostih radikalov. So idealni za pripravo sokov, prelivov in sladic, zahvaljujoč njihovemu edinstvenemu okusu in vsestranskosti v kuhinji.
Srbija, Ruma
...Kaj je suho zorenje mesa? Meso (ponavadi govedina) v prvi fazi izgubi vlago, kar omogoča poseben mikroklimat, ki ga ustvari naprava za suho zorenje. Postopek suhega zorenja spodbuja rast določenih vrst gliv (moldov) na zunanji površini mesa. To ne povzroča poslabšanja, temveč na površini mesa oblikuje zunanji "jedro" ki ga odrežemo, ko je meso kuhano. Te vrste gliv dopolnjujejo naravne encime v...
Italija, Goito
...hidravličnim obremenitvam, kot so predori, hidravlična, morska, podzemna dela, industrijske zgradbe. Površine za aplikacijo morajo biti čiste, brez umazanije, drobljivih in neopravljivih delov, prahu itd., in nasičene z vodo "nasičena z suho površino". Ustrezno grobo obdelovanje površin z scarifiko, peskanjem itd. je vedno potrebno za dosego maksimalnih vrednosti oprijema na podlago. Optimalne...
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Queso Añejo, izdelan iz surove ovčje mleka churra. Ima suho, sivo skorjo, ki kaže na zorenje v zelo hladnih in vlažnih okoljih. Lastnosti vonja in okusa Suha, siva skorja, ki kaže na zorenje v zelo hladnih in vlažnih okoljih. Rez je slep z majhnimi mehaničnimi luknjicami. Barva je rjavkasto rumena, tekstura pa kratka in suha. Okus je zelo močan in intenziven, z visoko slanostjo, kislimi...
Moldavija, Chisinau
... ter v "Zlati zbirki" Mileștii Mici. Shranjevanje vin v zbirki sega od leta 1969 do danes. Vsaka steklenica ima inventarno številko in ustrezno oznako, ki sta dokaz ekskluzivnosti zbirnih vin. Edinstvena zasnova, ki prvotno posnema zemljevid "podzemnega vinskega mesta", je bila omenjena z različnimi priznanji na tekmovanjih tako v državi kot v tujini. MUSCAT 2014 – belo suho zbirno vino, pridelano iz grozdja Muscat. Blagovna znamka: The Little Millets...
Srbija, Novi Sad
...Pak Sistemi je uradni distributer Dry Ager. Originalna nemška omara za suho zorenje, ki združuje moderno tehnologijo z veliko ljubeznijo do mesa. Dry Ager je edina naprava, ki vam omogoča izkušnjo suhega zorenja brez strahu pred razvojem bakterij, gliv ali kakršnih koli drugih mikroorganizmov, ki bi lahko škodovali vašemu mesu in naredili končni izdelek neužitnega. Poleg mesa je Dry Ager primeren tudi za ribe, sir, klobase, pa tudi za testenine in vino.
Francija, Mazion
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE na 40 km od BORDEAUX SOL : Argilo calcaire VINTAGE : 100% letnik 2022 METHODE : Zorenje v posodah ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol DOSAGE : Suhi tip PACKAGING : steklenica 750 ml NOTES : Čist roza vino. Nos spominja na rdeče sadeže ter napad v ustih. Nasveti : Odlično se poda kot aperitiv ali skozi celoten obrok. Uživati med 4 in 8 °C.
Francija, LANGEAIS
...Plakate so zasnovane za pritrditev na zorenje stojala, pa tudi na druge podpore, kot je naša linija Sanair. Informacije so napisane z markerjem za suho brisanje. Uporaba: Nadzor zorenja sirov Materiali: - Vbrizgane dele iz polipropilenskega kopolimera s prehranskimi barvili - Reciklirani materiali...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Nemčija, Eresing
... beljakovine * vpliv na trajnost, barvo in zorenje vina CAS št.: 1401-55-4 EINECS št.: 215-753-2 Barva: rumenkasta do rahlo rjava Vonj: zelo šibek Trajnost: do 5 let INCI: Tannic Acid Shranjevanje: hladno, suho, zaščiteno pred svetlobo, shranjevati v zaprti embalaži...
Francija, Le Plessis Robinson
... zorenje 30 dni uravnava njegovo intenzivnost in okus. Suho zorenje v hladilni komori nadzorujejo mesarji, katerih virtuoznost mesu daje svilnato teksturo, ki napoveduje finost njegove sladkosti v ustih. Grand Caractère je za svoje embalaže izbral prozorno tehnologijo Skin Pack. Ta se prilega mesu in vam omogoča, da svoj izdelek vidite neposredno na polici, da lahko izberete glede na svoje okuse: marmoriranje, barva, oblika, …...
Združeno kraljestvo, London
... je omogočilo popolno in homogeno zorenje. Grozdje je imelo brezhibno sanitarno stanje, kar je omogočilo proizvodnjo vin z velikimi možnostmi. VARIETE: Tempranillo 60% in grenache 40% BARVA: Intenzivna češnjeva rdeča, z visoko intenzivnostjo. AROMA: Arome zrelih, rdečih sadežev, čiste in intenzivne. OKUS: Okus, ki vabi k ponovnemu uživanju in uravnotežen. Svež in sadni z svilnatim zaključkom. SKU: 001-05...
Ujemajoči se izdelki
Črna Orhideja
Črna Orhideja
Drugi izdelki
Malbec
Malbec
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Assemblage : 60% Sauvignon - 20% Sémillon - 20% Muscadelle Potencial za staranje : Približno 3 leta Vinifikacije : Maceracija s kožico za sorte Sauvignon Blanc in Muscadelle. Nežna in počasna pnevmatska stiskanja. Fermentacije v inox cisternah s termoregulacijo pri nizkih temperaturah. Zorenje na finih drožeh do stekleničenja. Stabilizacija beljakovin in tartar.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v inox posodah pri temperaturi 18°C za 3 tedne. Zorenje: zorenje "sur lies" v inox posodah približno 8 mesecev. Barva: svetlo rumena z rahlim zelenkastim odtenkom. Aroma: nežna in cvetna, bogata z sadnimi notami, ki spominjajo na jabolko in zrelo hruško. Okus: slan in poln z dolgotrajnim zaključkom. Alkoholna stopnja: ±13,5% Kulinarična kombinacija: odlično kot aperitiv; primeren za predjedi, nežne testenine, jedi iz rib in bele mesnine. Postrežemo pri temperaturi približno 8°C...
Portugalska, Trofa
...Povečanje kompleksnosti in intenzivnosti arome Postopek STR ustvarja dodatne plasti okusa znotraj bara. S strganjem notranje površine hrasta se izpostavijo nove plasti lesa, kar odstrani bolj agresivne tanine in druge snovi, ki bi lahko pijačo naredile grenkasto. S praženjem in ponovno karbonizacijo se naravni sladkorji hrasta karamelizirajo, kar povečuje arome, kot so vanilija, karamel, suho sadje...
Francija, Saint-Loubes
...Svež in očarljiv vino. Iz mešanice Sémillon, Sauvignon Blanc in Sauvignon Gris na limono-peščenih tleh, to vino ponuja arome belega, eksotičnega in slanega sadja. S svojo edinstveno modro steklenico očara pogled in vabi k uživanju v pladnju morskih sadežev na terasi starega pristanišča. Barva: Bela AOC: Bordeaux Blanc Sec Vinogradi: Limono-peščena tla Vinifikacija: Zorenje na finih drožeh v cisterni 2 meseca...
Španija, Canet De Mar
...Zinca Fudre je narejen iz izbire grozdja iz suho kmetovanih vinogradov v Montesi (Huesca) z donosi manj kot 2.500 kg/ha. Fermentira v francoskem hrastovem foudru s stožčasto obliko trupa pri nadzorovani temperaturi. Nato počiva v istem foudru vsaj 12 mesecev. Zorenje v hrastovih sodih. Trajnostna pridelava 1.800 kg/ha. Ročno obiranje. Neprečiščen in nefiltriran.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... v sodih daje tej vrhunski cuvée lepe splošne zaobljenosti, ki se odlično ujema z ribami, perutnino, pa tudi s siri, kot so Comté, Cantal, Beaufort ali Ossau-Iraty. Dober tek! Vsebnost: 75cl Tip: Belo vino Sorta: 100% Chenin AOC: Anjou Zorenje: Piti že zdaj in hraniti do leta 2028 Temperatura postrežbe: 11-13°C...
Francija, Lys Haut Layon
... rastlinski, kar daje suho belo vino. Nasveti za degustacijo: Postrežemo ohlajeno na 10°C. Ujema se z morskimi sadeži, ribami, pa tudi s kozjim sirom, kot je Valençay. Za dobro ohranjanje morajo biti steklenice ležalne v hladnem in temnem prostoru za obdobje 3 let, odvisno od letnikov. SOUS SOL: Apnenec Površina: 4 hektarji...
... suši, nato se opere in se obeša na naravni zrak. Zdaj se začne zorenje, razdeljeno v dve fazi: do devet mesecev v dobro prezračenih prostorih z naravno izmenjavo zraka, na koncu pa v kleti za dolgo zorenje.
Ujemajoči se izdelki
Zreli prosciutto crudo
Lokalno zreli prosciutto
Drugi izdelki
Antipasto hiše
Antipasto hiše
Francija, Brue Auriac
...VINIFIKACIJA: Razumljivo vinogradništvo Maceracija pred fermentacijo pri nizkih temperaturah, fermentacija pri 18°C. Fermentacija in zorenje na drožeh v hrastovih sodih (228 L) za 30% zmesi (8 mesecev). Zorenje na drožeh v cisterni za 70% zmesi (5 mesecev). OPOMBE O OKUSU: Nos izraža sladke note kandiranih limon in eksotičnega sadja, ananasa in manga, nato pa se razvije v bolj mineralne in nežno...
...Počasen zorenje grozdja v nagnjenih apnenčastih tleh v Nees Karyes Larissa, ki ostane 1 leto v hrastovih sodih, omogoča vinu, da se izrazi na svoj najbolj značilen in tipičen način. Eksplozivno aromatično vino, ki sestavlja edinstveno in intenzivno dišavo, okus posušenega sadja in vanilije, mehki tanini in uravnotežena kislost. Postrežemo pri 18 - 20 °C...
Francija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, ki se nahaja v Aurillacu, je specializirana za proizvodnjo mesnin. La Maison proizvaja šunke, klobase, terine, fritone, auvergnske paštete in tipične mesne slaščice, kot so listnato testo z Bleu d'Auvergne ali krompirjeva pita. Sveže šunke nikoli niso zamrznjene, so ročno soljene, s suho soljo in po tradicionalni auvergnski metodi. Sušenje in zorenje šunk traja 7 mesecev. Klobase in klobasice so izdelane na star način po istem znanju. La Maison združuje moderne tehnike in znanje preteklosti za proizvodnjo izjemnih izdelkov.
Jacquy Cange je podjetje, specializirano za zorenje sirov. Poleg te tradicionalne dejavnosti se je Jacquy Cange specializiral za usklajevanje sirov z trdnimi in tekočimi sestavinami, da bi lahko izvajali ustvarjalna zorenja z vinom, pivom, zelišči, tartufi,… Razpoložljiva izbira sirov: naravni, pivski, gobasti, suho sadje, vina in specialitete. Podjetje ponuja tudi svetovalne storitve: predavanja...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play